1 senedir açılamayan ten rengim.

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
Bayanlar onceden bugday tenli bir insandim.Geçen yaz tatile gittim. Gittigimde bilen bilir gunes koruyucu+bronzlastirici krem kullandim. Az bronzlasmak istiyodum.
Kullanmaz olaydim ya. Bildigin alnim hala kapkara. Hatta ve hatta geldikten sonra kaşımı aldırdigim yer beyaz kalmis ve 1 senedir orda bir gecis bozuklugu var ya.
Pigmentclar diye bir krem kullandim az duzelir gibi oldu birakinca tekrar eski haline dondu.
Ben bu ten rengimi nasil acabilirim bu yaz sirf o yuzden denize bile gitmedim.. Tek istedigim eski ten rengime donmek.
Gunes kremini de suruyorum ama yok pigmentasyon bozuklugu mu oldu diye korkmaya basliyorum artik...
Nasil beyazlasirim bir yol gosterin

watsons yüzdeki lekeyi götüren ve yüz rengini açana bi Ped vardı adını unuttuk ona bak . ya klavye bozuk yazım hataları için kusura bakma

konjak sunger kullanıyorum ben iyi geliyor ten için
bende güneydoğuda yaşıyorum hemen kararıyorum
oriflame de bir sabun aldım onu kullanıyorum yine oriflema fairness krem aldım gece uyurken sürüyorum
kendi ten rengimden biraz daha açık hale geldim

cilt beyazlaştırıcı kremler var ben özel bölgem için vin olet in beyazlaştırıcı kremi kullanmıstım baya açtı rengını yüze de sürülebiliyor

Watsonsta satılan ürünün adı nip fab. Yuvarlak pamuk gibi petler var içinde.
Kore markası kremler genelde renk açıcıdır. Mesela watsontsta pure beauty var onun beyaz olanı bende işe yaramıştı.
Bir de eskiden beyazlık güzelliğe eşit görüldüğünden kadınlar yarım limonun üzerine şeker serper yüzlerine bu şekilde peeling yaparlarmış. Bunu da düşünebilirsin.

Doktora gidip gitmediğin yazmıyor doktora göründün mü? Belki yalnızca ilaçla geçebilecek bir sorundur. Düzeleceğini düşünüyorum geçmiş olsun.

Pirinci ıslatıp suyuyla yıkamak rengi açıyormuş diye duymuştum. :KK51:
Ya ben bronzlaşmayı kendime hiç yakıştırmadığımdan olsa gerek 50 faktör koruyucu sürmeden dışarı çıkmıyorum. Yaz başından beri de bronzlaşmadım, gerekmedikçe de güneşe çok maruz kalmam.:kahve:

Lütfen konularımızı doğru bölümlere açalım.
Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan konular kapatılmakta ve konu sahibesine uyarı verilmektedir.
Konunuz içerik olarak Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları'na uygundur, bölümde cilt renginizle ilgili soruna cevap bulabileceğiniz konular mevcuttur.

X