• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 1 sene oldu kızıldan kurtulamaz mıyım?

kahvekolik

Ya Hafiz!
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
8.161
6
156
İstanbul
arkadaşlar geçen sene saçımı kestane kızıla boyamıştım, kestirdim ama hala kızıllıklar var. röfleye dönmek istiyorum yaptırsam yanar mı? saçlarım ince telli. kuaföre sordum bişey olmaz dedi ama kendisini tanımadığım için güvenemedim. bi de rengarenk olmaması için ne yapmak lazım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

bende benzer bi durumdayım , siyaha boyadıgım saçlarımdan kurtulmaya çalışıyorum. en son mart ayında boyamıştım. ara ara saçımı kestiriyorum. sağlıklı ve hızlı uzaması için bakım yapıyorum .mayalı süt , sinameki , bepanthene , bemiks , evigen , sarımsaklı şampuan vs. ne bulsam saçıma sürüyorum nerdeyse. uzamasına çok yardımcı oluyor mu diye sorarsan , rapunzel olmadım. ama uzuyor.
bu şekilde hazirana kadar devam edip artık uçlarda da kalırsa azıcık risk girerek sarı tonlarına dönmeyi düşünüyorum.
bence , bri kuaförün dediğine güvenme ve en az 2- 3 kuaföre sor. sonuçta kuaför parasını alıck ama senin saçın ne olmuş düşünmeyecek.
ve güvenirsen de lütfen kullanılan malzemenin kalitesini sor. biraz hesaplı olsun diye uygun fiyat veren kuaförü seçiyoruz sonra saçımız yıpranıyor düzelticez diye verdiğimiz bakım ürünleri en kaliteli kuaförün zararsız saçını yaparım dediği fiyata geliyor.
paranın yanına üzüntü , hayal kırıklığı , psikoloji cabası.

teşekkür ederim derya. benim kendi saçım kumral onun üstüne kendi rengimi boyatsam sonra röfle attırsam renk farkını önlemiş olurum diye düşünüyorum. ama ya yanarsa? bide bebek düşünüyoruz bi daha kestirme ve boyatma şansım olmaz.

Valla, kızıl mı, offff :((( Bundan 2 sene önce 6 ay kadar saçımı kızıl kullandım. Birkere kızıl olunca durmadan boyamak gerekiyor, akıyor çünkü.. Vazgeçip başka renge dönünce de alttan fışkırıveriyor. Yaaa kızıldan sonra siyah yaptım kızıl gene alttan çıktı. Üstüne bakır üstüne sarı röfle yaptırdım kızıl gene çıktı. Kahveye döndüm gene çıktı.. Sürekli rengarenk oluyordu saçlarım. Dedim ya siyahla bile kurtulamadım. En sonunda saç uzaya uzaya, ben kestire kestire... ancak öyle kurtuldum. Eşim çok beğeniyordu kızılı ama bakımı çok dert. Akar, havluyu boyar, ıslak saçla gezemezsin, rengi gider, bir de her rengin altından fırlar... Amaaan, o kadar zor kurtuldum ki.. Şimdi kendi rengime koyu kahveye döndüm. Bir süre uğraşmıcam saçlarımla... Bana bir kuaför söylemişti, kızıldan kurtulmak istiyorsan önce onu kusturuyorlarmış... Ben istememiştim, üstüne boya demiştim, sonra da kurtulması dert oldu..

tatlım bebek düşünüyorsan , şu an için hiç bi işlmem yatırmasan olmaz mı? röfle yaptırsan , hamile kalsan 9 ay boyunca dip boya ve röfle yaptıramıyabilirsin.
bebek düşüncen de varsa , bence bekle ve hamilelik boyunca sacın dinlenir kızıllardan kurtulursun ve doğal saç renginin üzerine röfle yaptırırsın. daha güzel olur. kendini daha iyi hissedersin.

benim tamamı kızıldı ve şuan platine yakın sarı açıcıyla açtılar hemde çok az bir miktarla güneş gibi oldum snra istediğim sarıyı boyattım hasar yok çok şükür
bu durumlarda kuaföre güvenmek en iyisi

benim tamamı kızıldı ve şuan platine yakın sarı açıcıyla açtılar hemde çok az bir miktarla güneş gibi oldum snra istediğim sarıyı boyattım hasar yok çok şükür
bu durumlarda kuaföre güvenmek en iyisi

hangi kuafore gidiyosun? benimde cikolata kahveydi sonra koyu kahve yaptırdım.alttan kızıllar cıkıyor, ama yine actımak istiyorum, karamel gibi bişe

Back