Böyle olup gebe olan değilde olmayan çok duydum maalesef. 10dk'dan sonrası ciddiye alınmamalı. Ayrıca miratech sıkıntılı bi marka. Başka bi markayla tekrarlamanı tavsiye ederim. İnşallah hamilesindir.Slm kizlar adettime 6 gun var bugun test yapttim 1 saat sonra silik cizgi ciktti boyle olup gebeligini ogrenen var mi?
Ilk defa bu markayi aldim daha once boyle cikmamistti umut iste 1.5 yildir bekliyorumBöyle olup gebe olan değilde olmayan çok duydum maalesef. 10dk'dan sonrası ciddiye alınmamalı. Ayrıca miratech sıkıntılı bi marka. Başka bi markayla tekrarlamanı tavsiye ederim. İnşallah hamilesindir.
Aklında olsun bu marka bi de bebetime çok kişinin canını sıktı. Yarın ilk idrarla başka bi markayla tekrar et. Ya da ertesi gün farketmez. Varsa illa ki çıkacaktır.Ilk defa bu markayi aldim daha once boyle cikmamistti umut iste 1.5 yildir bekliyorum
En iyisi 6 gun beklemek cok sabirsizim galiba tsk ediyorum cnm ya bilmiyordum esim aldi daha dogrusu erkekler pek bilmezlerAklında olsun bu marka bi de bebetime çok kişinin canını sıktı. Yarın ilk idrarla başka bi markayla tekrar et. Ya da ertesi gün farketmez. Varsa illa ki çıkacaktır.
Daha once cok test yapttim ilk defa boyle olunca umutlandimVe sanki ikinci cizgi yerin beyaz yani pembemsi gibi idrar toplamis olabilir canım
Amin cnm insallah isteyen herkese nasip olur insallahBekle adetin gecsin
sonra yap.
Ins hamilesindir
Inan bende. Ama miratecho yaptim silik cikti ertesi gün yine yaptim daha belli cikti gittim hastaneye kan verdim deger 0di ve geldigimde adet olmustum öyle bi sok yasamistimki anlatamamDaha once cok test yapttim ilk defa boyle olunca umutlandim
10 gun olmustur herhalde artik takip etmiyorum sıkıldım artik migde bulantimda var bas agrisi halsizlik agzimda aci tat var bu sefer insallah olurFarkli bi markayla sabay yap cnm ama senin yumurtlamadan kac gün gectiki adete 6 gün var diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?