• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji 1 saat sonra çıkan çizgi

karacisto

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
136
42
13
21
Kızlar adetim normalde de düzensiz evlendigimden beri bu ay test yaptım tek çizgi çıktı fakat 1 saat sonra çift çizgi olmuştu ne dersiniz

Testi tekrarlayın bence, doğru sonuç vermeyebilir.

Testte ilk 5 dakika içinde çıkan sonuç baz alınır, sonrası geçersizdir. Tekrarlayın.

İdrar testlerinde 10. Dakikadan sonra çıkan hiçbir değişiklik dikkate alınamaz. Benim yaptığım bir testte de olmuştu, negatif çıkmıştı çöpe attım, çöpü boşaltırken farkettim ki ikinci çizgi çıkmış ama ben 10 dakika beklemiştim atmak için. Nitekim hamile de değildim zaten regl olmuştum ilerleyen günlerde. Şüpheniz varsa erken gebelik testi alın onlar idrardaki beta HCG oranına daha duyarlı oluyorlar.

Bence emin olmak için testi tekrarlamalisiniz. Ben ilk baktığımda negatifti 1 saat sonra baktım çizgi çıkmıştı. Ertesi gün tekrarladim bu sefer hemen silik çizgi çıkmıştı. Şuan uyuyor kendileri ♥️ istiyorsanız hayırlısıyla size de nasip olsun insallah

Testler bekleyince ikinci çizgi çıkıyor itibar etmeyiniz buna . İlk dakikalarda olması önemli. Mutluluklar dilerim 🧡

Kızlar adetim normalde de düzensiz evlendigimden beri bu ay test yaptım tek çizgi çıktı fakat 1 saat sonra çift çizgi olmuştu ne dersiniz
O kadar uzun sürede çıkan çift çizginin doğru olmama olasılığı yüksektir bir test daha yapın bence zaten kılavuzunda yazıyor kaç dakika sonra çıkan sonucun geçersiz oldugu

Yani prospektüsünde yazıyor aslında 10 dakikadan sonrasına itibar etmeyin diye. Bir saat sonra kurduğu için kuruma çizgisi çıkıyor

Merhaba sizce hamilemiyim😳 benim 5 dk içerisinde diger çizgi böyle gözüktü adetime 1 gün var comfort test güvenilir mi

Eklentiler

• 1D0B4843-0242-4842-A1E0-126BAE5A17DA.jpeg
    1D0B4843-0242-4842-A1E0-126BAE5A17DA.jpeg
    84,8 KB · Görüntüleme: 452
Merhaba sizce hamilemiyim😳 benim 5 dk içerisinde diger çizgi böyle gözüktü adetime 1 gün var comfort test güvenilir mi
Merhaba evet guvenılır bır test gebelik yokken net tek çizgi cıkarmıstı suan hamileyım comfort erken gebelık testıyle ogrendım bence hamılesınız yıne de kan tahlılı yaptırın kafanız rahatlamıs olur 🌺

Back