Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam teşekkür ederimTestte ilk 5 dakika içinde çıkan sonuç baz alınır, sonrası geçersizdir. Tekrarlayın.
O kadar uzun sürede çıkan çift çizginin doğru olmama olasılığı yüksektir bir test daha yapın bence zaten kılavuzunda yazıyor kaç dakika sonra çıkan sonucun geçersiz olduguKızlar adetim normalde de düzensiz evlendigimden beri bu ay test yaptım tek çizgi çıktı fakat 1 saat sonra çift çizgi olmuştu ne dersiniz
İnsallBence emin olmak için testi tekrarlamalisiniz. Ben ilk baktığımda negatifti 1 saat sonra baktım çizgi çıkmıştı. Ertesi gün tekrarladim bu sefer hemen silik çizgi çıkmıştı. Şuan uyuyor kendileriistiyorsanız hayırlısıyla size de nasip olsun insallah
Teşekkür ederim Allah razı olsunTestler bekleyince ikinci çizgi çıkıyor itibar etmeyiniz buna . İlk dakikalarda olması önemli. Mutluluklar dilerim![]()
Evet tebrikler sanırım hamilesiniz yinede bı kan testi yaptırınMerhaba sizce hamilemiyimbenim 5 dk içerisinde diger çizgi böyle gözüktü adetime 1 gün var comfort test güvenilir mi
Çok teşekkürler ysptıracagımEvet tebrikler sanırım hamilesiniz yinede bı kan testi yaptırın
Merhaba evet guvenılır bır test gebelik yokken net tek çizgi cıkarmıstı suan hamileyım comfort erken gebelık testıyle ogrendım bence hamılesınız yıne de kan tahlılı yaptırın kafanız rahatlamıs olurMerhaba sizce hamilemiyimbenim 5 dk içerisinde diger çizgi böyle gözüktü adetime 1 gün var comfort test güvenilir mi