- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.485
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
Kızlar 31 Ağustos itibari ile oğluma Eba tv de’ki 1.sınıf derslerini izletiyorum. Bende yanında destek oluyorum fakat ilk etapta Türkçe dersinin çok ağır olduğunu fark ettim,sonrasında ünitenin ileride işlendiğini fark etmemle dün itibari ile izletmeyi bıraktım.Türkçe 6.ünite Bay Yavaş üzerinden anlatıyor öğretmen, benim oğlum bu sene yeni başlayacak olanlardan. 2.dönem dersi mi anlatılıyor ? Okuyan,yazan çocukların yapabileceği etkinlikler,konular...
Bilgisi olan beni bir aydınlatabilir mi? Yüz yüze eğitim başlayana kadar ne yapılabilir? Eski ünite konu anlatımlarına ulaşabilir miyim? Eba’dan bazı etkinliklere ulaştım aslında ama sonu hüsran oldu. Neden mi ?
Örneğin; A sesi etkinliğini açtım.
Başta her şey güzel fakat sonunda daha bilmediği harflerle kelime kurması ve yazması isteniliyor. Kafam cidden çok karıştı. Beni bir aydınlatın çok tedirgin ve mutsuzum. Çocuğumda mutsuz okula gidemediği için
Bilgisi olan beni bir aydınlatabilir mi? Yüz yüze eğitim başlayana kadar ne yapılabilir? Eski ünite konu anlatımlarına ulaşabilir miyim? Eba’dan bazı etkinliklere ulaştım aslında ama sonu hüsran oldu. Neden mi ?
Örneğin; A sesi etkinliğini açtım.
Başta her şey güzel fakat sonunda daha bilmediği harflerle kelime kurması ve yazması isteniliyor. Kafam cidden çok karıştı. Beni bir aydınlatın çok tedirgin ve mutsuzum. Çocuğumda mutsuz okula gidemediği için