Saç Rengi ve Saç Boyama 1 milyoncu mucizesi

m.joYy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
4.654
3
116
İstanbul
evet kızlar bu mucızekaydirigubbakcemile3
sacım kumraldı ve degıstrmek ıstedım önce bakır kzıl onu sevmedım ert gun bronz kahve oda kapansın dıye acık kullu mumral kozmetıkcının lafına bakıp ustune acık sarı dore
ve ustune dun 1 mılyoncya hurc almak ıcın gırdım ve kızıın sacı süperdı uclara krepe yapılmış sarıydı...
bende sordum tabe
bır paket toz verdı 5 tl bunu sacına sur süper acıyo dedı hade dedım bumusempatiksalakcinni esım dedı al dene bir bu eksıktıkaydirigubbakcemile
aldımmmmmmmmmmmmm ve sapsarııııııııı oldummmmmmmmmmmmmmm
süperrrrrrrrrrrr olduuuuuuukaydirigubbakcemile2:teytey::dance:
yasasın 1 mılyoncu:lepi:
ustunede şimdı kumral boyadım sarı gıbı oldu oh beeeeeeeeeeee:dance::asigim:sempatiksalakcinni

1.kumrallaelaelaelaelae
2.bakir kizilkafamçokkarıştı
3.bronz kahvedelikafadulden
4.acik kullu kumralohaoldumsmile
5.sari dore:bbo:
6.sapsarisempatiksalakcinni
7.kumral-tatlicadiarzu-
8.sariakannehir

Son düzenleme:
1.kumrallaelaelaelaelae
2.bakir kizilkafamçokkarıştı
3.bronz kahvedelikafadulden
4.acik kullu kumralohaoldumsmile
5.sari dore:bbo:
6.sapsarisempatiksalakcinni
6.kumral-tatlicadiarzu-
7.sariakannehir

bayanssulusmilehe aynen öleeeyvahedigeldismilelülülülülülü

mucize olan 1 milyoncu değil bu kadar işlemden sonra saçlarınızın yanmaması sanırım..
tebrikler iyi cesaret

saclarım alışkın bızım kendı kuaför salonumuz vardı,her hafta renk degstırrdım alışkın zavallılarkaydirigubbakcemile3

resim isteriz valla olmaz kuru kuruya sölemek:)))

hair plus sanırım aldıgın açıcı bende yapmıştım hiç yıpratmamıştı valla ama çok az içindeki benim saçıma yetmemişti 3 tane almıştım sen 1 taneylemi yaptın?

şuan hatun bal göpüynen ilgilenio:)))))saçları yanıcak falla benden sölemesidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Nasıl kıyıyorsunuz saçlarınıza, o kadar kimyasallara nasıl dayanıyor garipler , hayret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…