Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorunuzun üstünden geçmiş ama ben geçtiğimiz ayda günde 1 sefer 5gün kullandım sonrasında çatlatma iğnesiyle gebelik oluşmuşgu o ay ama kimyasal oldu. Bu ay yine letu kullanıyorum ama bu sefer 2 doza çıkardı doktorum
Sorunuzun üstünden geçmiş ama ben geçtiğimiz ayda günde 1 sefer 5gün kullandım sonrasında çatlatma iğnesiyle gebelik oluşmuşgu o ay ama kimyasal oldu. Bu ay yine letu kullanıyorum ama bu sefer 2 doza çıkardı doktorum
inşallah bu ay sorunsuz geçer hamile kalır bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Benim tek yumurta büyüdü 1 letu ile ama gebelik olmadı önceki ay iki letu ile iki yumurta oldu ama değerlendiremedik. Sizinde mi tek yumurta olmuştu
Bu ay kullandım regl 3 günü başladım sabah akşam içtim ben adetin 12 ci gunu 16 mm olmuştu 4 yumurta vardı 15 i catlatacakti ama 20 mll olmamış dedi catlatmadi 2 güne bir ilişki dedi gönderdi
B Bu ay kullandım regl 3 günü başladım sabah akşam içtim ben adetin 12 ci gunu 16 mm olmuştu 4 yumurta vardı 15 i catlatacakti ama 20 mll olmamış dedi catlatmadi 2 güne bir ilişki dedi gönderdi
Hayırlısı bilmiyorum testler negatif 2 gün kaldı 12 sinden beri kasıklarımda ağrı var bazen duruo.geri başlıyor 17 si evde ovulasyon testi yaptım silikti 16 pikti bakalım
Hayırlısı bilmiyorum testler negatif 2 gün kaldı 12 sinden beri kasıklarımda ağrı var bazen duruo.geri başlıyor 17 si evde ovulasyon testi yaptım silikti 16 pikti bakalım
inşallah bu ay sorunsuz geçer hamile kalır bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Benim tek yumurta büyüdü 1 letu ile ama gebelik olmadı önceki ay iki letu ile iki yumurta oldu ama değerlendiremedik. Sizinde mi tek yumurta olmuştu