Arkadaşları yaklasik 10 aylik bir denemeden sonra geçen yıl hamile kaldım ve aralık ayında 9 haftalık gebelikte kalp durması sonucu kürtaj oldum. Kalp atışı vajinal alındı ama hiç karından duyulmadı. Öğrendiğimde beta 12 olup düzenli artmıştı . Doktor ilk defa yaşandığı için herhangi bir tahlile gerek yok sağlıksız gebelikmis vücut attı dedi. Sonra 4 ay kadar korunup tekrar denedik. Tekrar hamile kaldım . Adetten 1 gun sonra beta 6 ile öğrendim. Ertesi gün hafif kahverengi lekeleme başlayıp sonra adete döndü ve dünden beri normal adetim gibi yoğun kanama yaşıyorum. Doktora gitmeme bile fırsat olmadı. Doktor düşük yapıyorsun haftaya gel kontrol edelim dedi ama ben artık sorun ne neden böyle oluyor gerçekten anlamıyorum. Her ay düzenli adet oluyorum ovulasyon testinde her ay yumurtlama görüyorum hormon testi yaptırdım sorun yok eşimde de değerler normal. Ne yapacağım ben..yaşayan sonunda iyi haber alan..bu şekilde olup bir tedavi olan, Ya da sorunun neyden kaynaklandığını öğrenen var mı..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 kürtaj, 1 düşük.. lutfen yardım..
- Konu Sahibi Dh120910
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
geçmiş olsun benim ilk gebeligimi öğrendiğimde 5 haftalık di 3 gün sonra kanamayla düşük oldu ikinci gebeligimde de 10 haftalık kalp atışı durduğu 3 gebeligimde 13 haftalıkken aynı şekilde kalp durması sonucu kaybettim banada ilk ikisi için sagliksiz gebelik dediler onemsemediler 3. gebeligimde aynı sekilde kaybedince tüp bebek merkezine yönlendirdi şuan için kan pıhtılaşmasından supheleniyor dr genetik test sonucunu bekliyorum ihmal etmeyin dr da bırakmayın siz kendiniz dahi yaptırabilirsiniz genetik testi rabbim bize ve kimselere birdaha yaşatmasın çok zor cnmArkadaşları yaklasik 10 aylik bir denemeden sonra geçen yıl hamile kaldım ve aralık ayında 9 haftalık gebelikte kalp durması sonucu kürtaj oldum. Kalp atışı vajinal alındı ama hiç karından duyulmadı. Öğrendiğimde beta 12 olup düzenli artmıştı . Doktor ilk defa yaşandığı için herhangi bir tahlile gerek yok sağlıksız gebelikmis vücut attı dedi. Sonra 4 ay kadar korunup tekrar denedik. Tekrar hamile kaldım . Adetten 1 gun sonra beta 6 ile öğrendim. Ertesi gün hafif kahverengi lekeleme başlayıp sonra adete döndü ve dünden beri normal adetim gibi yoğun kanama yaşıyorum. Doktora gitmeme bile fırsat olmadı. Doktor düşük yapıyorsun haftaya gel kontrol edelim dedi ama ben artık sorun ne neden böyle oluyor gerçekten anlamıyorum. Her ay düzenli adet oluyorum ovulasyon testinde her ay yumurtlama görüyorum hormon testi yaptırdım sorun yok eşimde de değerler normal. Ne yapacağım ben..yaşayan sonunda iyi haber alan..bu şekilde olup bir tedavi olan, Ya da sorunun neyden kaynaklandığını öğrenen var mı..
geçmiş olsun benim ilk gebeligimi öğrendiğimde 5 haftalık di 3 gün sonra kanamayla düşük oldu ikinci gebeligimde de 10 haftalık kalp atışı durduğu 3 gebeligimde 13 haftalıkken aynı şekilde kalp durması sonucu kaybettim banada ilk ikisi için sagliksiz gebelik dediler onemsemediler 3. gebeligimde aynı sekilde kaybedince tüp bebek merkezine yönlendirdi şuan için kan pıhtılaşmasından supheleniyor dr genetik test sonucunu bekliyorum ihmal etmeyin dr da bırakmayın siz kendiniz dahi yaptırabilirsiniz genetik testi rabbim bize ve kimselere birdaha yaşatmasın çok cok
Çok teşekkür ederim.. Ben de öyle düşünüyorum genetik testi ve rahim filmi kaldı bi yaptirmadigim onlara da baktıracağım . Allah böyle bir duyguyla kimseyi sınamasın gerçekten çok zor ... Allah size de en yakın zamanda sağlıkla.nasip etsin inşallahgeçmiş olsun benim ilk gebeligimi öğrendiğimde 5 haftalık di 3 gün sonra kanamayla düşük oldu ikinci gebeligimde de 10 haftalık kalp atışı durduğu 3 gebeligimde 13 haftalıkken aynı şekilde kalp durması sonucu kaybettim banada ilk ikisi için sagliksiz gebelik dediler onemsemediler 3. gebeligimde aynı sekilde kaybedince tüp bebek merkezine yönlendirdi şuan için kan pıhtılaşmasından supheleniyor dr genetik test sonucunu bekliyorum ihmal etmeyin dr da bırakmayın siz kendiniz dahi yaptırabilirsiniz genetik testi rabbim bize ve kimselere birdaha yaşatmasın çok zor cnm
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
aminn cnm isteyen herkese inşallahÇok teşekkür ederim.. Ben de öyle düşünüyorum genetik testi ve rahim filmi kaldı bi yaptirmadigim onlara da baktıracağım . Allah böyle bir duyguyla kimseyi sınamasın gerçekten çok zor ... Allah size de en yakın zamanda sağlıkla.nasip etsin inşallah
- 4 Mart 2014
- 62
- 91
- 303
Arkadaşım çok benzer durumlar yaşamışız bende 1 hafta önce kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum ve bu benim ikinci yaşayışım.Biz 8 yıldır çocuk istiyoruz düşükler dış gebelikler artık birçok şeyi araştıra araştıra öğrendik. Sana tavsiyem hemen bir fakülte hastanesine gidip genetik bir tarama yaptırman bu tür tekrarlayan düşüklerde kan pıhtılaşma problemi de olabiliyor veya kromozomal anomali de olabiliyor bunu öğrenmek için fakülte hastanesine gidip eşinle kan veriyorsun ve sonuçta çıkıyor ona göre de önlemini alabiliyorsun bir zararı yok yaptırmanı öneririm.
Dediginizi yaptım. Kan pıhtılaşması çıktı yeni öğrendim ama şu an nr yapmam gerekiyor henüz bilmiyorum doktorum genetik sonucu da çıkınca fel dedi. Geç kalmış olmam umarimArkadaşım çok benzer durumlar yaşamışız bende 1 hafta önce kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum ve bu benim ikinci yaşayışım.Biz 8 yıldır çocuk istiyoruz düşükler dış gebelikler artık birçok şeyi araştıra araştıra öğrendik. Sana tavsiyem hemen bir fakülte hastanesine gidip genetik bir tarama yaptırman bu tür tekrarlayan düşüklerde kan pıhtılaşma problemi de olabiliyor veya kromozomal anomali de olabiliyor bunu öğrenmek için fakülte hastanesine gidip eşinle kan veriyorsun ve sonuçta çıkıyor ona göre de önlemini alabiliyorsun bir zararı yok yaptırmanı öneririm.
- 16 Ocak 2021
- 699
- 388
- 53
- 28
Canım merhaba bende iki bebeğimi kaybettim. Eşimle birlikte genetik tarama yaptırdık sonucu bekliyoruz. Ama senin pıhtılaşma çıkmış sanırım doktora gittin mi ne yaptın ne dedi bundan sonra gebe kalırsan ne olacak bilgi alabilin mi?Dediginizi yaptım. Kan pıhtılaşması çıktı yeni öğrendim ama şu an nr yapmam gerekiyor henüz bilmiyorum doktorum genetik sonucu da çıkınca fel dedi. Geç kalmış olmam umarim
- 23 Ağustos 2017
- 518
- 173
- 53
- 35
2 kez kalp durması sonucu kaybınız varken üçüncü gebelikte tedbir amaclı sulandırıcu takviye vermedimi doktorunuz? Genelde pıhtılaşma testi olmasa bıle 2 kayıpta tedbiren veriyor çoğu doktorgeçmiş olsun benim ilk gebeligimi öğrendiğimde 5 haftalık di 3 gün sonra kanamayla düşük oldu ikinci gebeligimde de 10 haftalık kalp atışı durduğu 3 gebeligimde 13 haftalıkken aynı şekilde kalp durması sonucu kaybettim banada ilk ikisi için sagliksiz gebelik dediler onemsemediler 3. gebeligimde aynı sekilde kaybedince tüp bebek merkezine yönlendirdi şuan için kan pıhtılaşmasından supheleniyor dr genetik test sonucunu bekliyorum ihmal etmeyin dr da bırakmayın siz kendiniz dahi yaptırabilirsiniz genetik testi rabbim bize ve kimselere birdaha yaşatmasın çok zor cnm
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Maalesef gittiğim Dr larin hiç birisi pıhtılaşma olasılığını bile söylemediler gittiğim her dr ayrı ayrı şey söyledi kimisi çift Rahim dedi kimisi kalp şeklinde dedi kimisi perde var dedi hep sebep olarak bunları söylediler en son ki bebek kaybım da tüp bebek merkezine gittiğim o dr pıhtılaşma dan kaynaklı olduğunu söyledi 6 ay önce öğrendim2 kez kalp durması sonucu kaybınız varken üçüncü gebelikte tedbir amaclı sulandırıcu takviye vermedimi doktorunuz? Genelde pıhtılaşma testi olmasa bıle 2 kayıpta tedbiren veriyor çoğu doktor
- 23 Ağustos 2017
- 518
- 173
- 53
- 35
İnşallah bundan sonraki gebeliğiniz muhteşem olur sağlıkla kavuşursunuzMaalesef gittiğim Dr larin hiç birisi pıhtılaşma olasılığını bile söylemediler gittiğim her dr ayrı ayrı şey söyledi kimisi çift Rahim dedi kimisi kalp şeklinde dedi kimisi perde var dedi hep sebep olarak bunları söylediler en son ki bebek kaybım da tüp bebek merkezine gittiğim o dr pıhtılaşma dan kaynaklı olduğunu söyledi 6 ay önce öğrendim
- 23 Ağustos 2017
- 518
- 173
- 53
- 35
Gecmıs olsun canım peki kalp durması yaşadığında bir belirtin oldumu gebelik belirtilerin azaldımıMaalesef gittiğim Dr larin hiç birisi pıhtılaşma olasılığını bile söylemediler gittiğim her dr ayrı ayrı şey söyledi kimisi çift Rahim dedi kimisi kalp şeklinde dedi kimisi perde var dedi hep sebep olarak bunları söylediler en son ki bebek kaybım da tüp bebek merkezine gittiğim o dr pıhtılaşma dan kaynaklı olduğunu söyledi 6 ay önce öğrendim
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Sağol cnm benim tek belirtim kahverengi lekelenme oluyor başka bir belirti yaşamadım 3 gebeliğimde de aynı şekilde 2 gün bebeklerin kalp atışı duruyorGecmıs olsun canım peki kalp durması yaşadığında bir belirtin oldumu gebelik belirtilerin azaldımı
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Aminn cnm bnm Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın inşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlat versinİnşallah bundan sonraki gebeliğiniz muhteşem olur sağlıkla kavuşursunuz
- 23 Ağustos 2017
- 518
- 173
- 53
- 35
Yani gebelik belirtileri aynen devam etti değilmi canım karında şişkinlik gaz mide bulantısı göğüs hassasiyetiSağol cnm benim tek belirtim kahverengi lekelenme oluyor başka bir belirti yaşamadım 3 gebeliğimde de aynı şekilde 2 gün bebeklerin kalp atışı duruyor
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Kahverengi lekelenme oluyor ilk 2 gün dr gidiyorum her şey normal 3 gün yoğun kanama ile gidiyorum kalp atışı alınmıyor 2 sindede aynısıni yaşadım normal gebelik belirtilerim devam ediyor du cnmYani gebelik belirtileri aynen devam etti değilmi canım karında şişkinlik gaz mide bulantısı göğüs hassasiyeti
Son düzenleme:
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Sizin inşallah öyle bir sorununuz yokturYani gebelik belirtileri aynen devam etti değilmi canım karında şişkinlik gaz mide bulantısı göğüs hassasiyeti