- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 25
- Konu Sahibi TOMURCUK_27
1 kilo süt 1 demet maydanoz 4 tane kuru soğan bir avuç kuru nane
Bunları kullanıp gebe kalan var mı denesem mi
Bunları kullanıp gebe kalan var mı denesem mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüne oturacaksiniz banada bir arkadaşım önerdi kendisi yaptıktan hemen sonra hamile kaldı buharının üzerine oturacaksiniz dendiBunları yicenizmi buharina mi oturcaksiniz? Ben süt maydonoz yapıp buharina oturmustum bi ise yaramadı
Bir arkadaşım ok nerdi kendisi yaptıktan hemen sonra hamile kaldı banada önerdiBundan yemek bile olmaz kaldı ki bebek olsun.
Aynen bana da çok söylediler yaptım etrafımı da sardım buharda baya bi durdum ayaklarım filan uyuştu bi ise yaramadı enfeksiyon intihabi yok ediyormuş belkide benim sorunum farklı olduğu için bende işe yaramadı. Insan bebek diye yanıp tutuşunca buldugu her fikre makul olsun olmasın sarılıyor denememiş olmamak için. İnşallah sizde ise yarar sağlıklı uzun ömürlü evlatlarınız olsunÜstüne oturacaksiniz banada bir arkadaşım önerdi kendisi yaptıktan hemen sonra hamile kaldı buharının üzerine oturacaksiniz dendi
Amin ya insallah sizin sorununuz nedirAynen bana da çok söylediler yaptım etrafımı da sardım buharda baya bi durdum ayaklarım filan uyuştu bi ise yaramadı enfeksiyon intihabi yok ediyormuş belkide benim sorunum farklı olduğu için bende işe yaramadı. Insan bebek diye yanıp tutuşunca buldugu her fikre makul olsun olmasın sarılıyor denememiş olmamak için. İnşallah sizde ise yarar sağlıklı uzun ömürlü evlatlarınız olsun
Süt maydanoz soğan azda saman deniyorAynen bana da çok söylediler yaptım etrafımı da sardım buharda baya bi durdum ayaklarım filan uyuştu bi ise yaramadı enfeksiyon intihabi yok ediyormuş belkide benim sorunum farklı olduğu için bende işe yaramadı. Insan bebek diye yanıp tutuşunca buldugu her fikre makul olsun olmasın sarılıyor denememiş olmamak için. İnşallah sizde ise yarar sağlıklı uzun ömürlü evlatlarınız olsun
Süt maydanoz soğan azda saman deniyor birde kuru nane
1 2 kilo süt 1 demet maydanoz 4 tane kuru soğan bir avuç kuru nane samanAynen bana da çok söylediler yaptım etrafımı da sardım buharda baya bi durdum ayaklarım filan uyuştu bi ise yaramadı enfeksiyon intihabi yok ediyormuş belkide benim sorunum farklı olduğu için bende işe yaramadı. Insan bebek diye yanıp tutuşunca buldugu her fikre makul olsun olmasın sarılıyor denememiş olmamak için. İnşallah sizde ise yarar sağlıklı uzun ömürlü evlatlarınız olsun
Kullanan bir arkadaşım var gebe kalmışBundan yemek bile olmaz kaldı ki bebek olsun.
Bende pko var. Bana da süt maydonoz saman dediler samanı tabi nerden bulcam süt maydonoz yaptım soğan hatırlamıyorum inanın1 2 kilo süt 1 demet maydanoz 4 tane kuru soğan bir avuç kuru nane saman
Peki etkisi nedir oldu mu bi şekilde bebis falan faydası oldu muBende pko var. Bana da süt maydonoz saman dediler samanı tabi nerden bulcam süt maydonoz yaptım soğan hatırlamıyorum inanın
Bende hiç bu işe yaramadı. Tedavi oldumPeki etkisi nedir oldu mu bi şekilde bebis falan faydası oldu mu
Hmm tedavi ile oldu mu peki hangi ilaçları kullanmadınBende hiç bu işe yaramadı. Tedavi oldum
Deneyen biri hamiş kalmışBöyle işlere bulaşmayın. Enfeksiyona neden olabilir.