1 kere kullanılmış çok ucuza epilatör

ilona

psikolocik deli
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2006
2.927
12
683
sıfırının piyasa fiyatı yaklaşık 150-200 ytl civarı isteyen araştırabilir
braun silk epille model no:5180
sadece 1 kere kullanılmıştır
tertemiz yepyeni
1 senelik garantisi mevcut
garanti belgeleside gönderilecektir

FİYAT : 100 YTL

fiyatı çok uygun ama neden satmak istiyosun aynısını kardeşim kullanıyo çok memnun ki bende bir kere kullanmıştım çok memnun kaldım kendime almak istiyorum alabilirimde benimkide braun ama çok oldu alalı artık tüylerimi kırmaya başladı sadece neden bir kere kullandın ve satmak istiyosun yanlış anlama kafamdaki soru işaretini kaldırmak istiyorum

canım epilatör konusuna yazdığını çok geç gördüm
bu benim değil ablamın makinası 9 ay önce evlendim ben doğal olarak çeyizimde vardı =) annemlerde yeni aldı
bunu geçen sene ablama almıştık ama cildi okadar hassaski alerji yaptı daha dooğrusu hiç bir makinayı kullanamıyo
ben eski olanı kuzenime verdim ee hepimizde olduğu içinde bu elimizde fazlalık kaldı
almak istersen konuşuruz
aklında soru işareti kalmasın daha 1 senelik garantisi mevcut tertemiz makina

fazla mal göz çıkarmaz duruyo bi köşede elbet bir gün eskisi bozulacak bu kullanılır

bende braun silk epil 2370 var. artık kullanmıyorum.daha uygun bir fiyata verebilirim.hiçbir sorunu yok.lazer epilasyona başladığım için kökten almamam gerekiyor tüyleri ve elimden çıkarmak istiyorum.ilgilenenlere duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…