Bebek Beslenmesi 1 kaç saat emmeye alıştırmak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gozde1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
509
3
118
45
İstanbul
MERHABA arkadaşlar yakın zaman da işe başlayacağım yardım edecek birini de buldum fakat benim sorunum şu ben 17:30 da evden çıkıp gece en geç 2 de evde olacağım bu süre içinde ememeyecek nasıl yapabilirim yatağında kendi kendine uyuyor ama önce beni emiyor tok olsa bile kıyamıyorum ama özel nedenlerden işe de dönmem gerek ben şimdi sağsam mı bıraksam biberon hiç denemedim hiç ayrı kalmadık pipetle içebiliyor gce yatana kadar pipetle benim sütümü içse arada uyanırsa biberon verdirsem 2 den sonra yine uyanıp emebilir 8 de yatıyor gece 11 -12 gibi kalkıyor sonra 4 te kalkıyor emmeye sonra da 8 de uyanıyor düzenden memnundum ama artık ben olmayacağım akşamları bana bir fikir verin kızım 13 aylık ve uyandığında emmekten çok kokluyor beni rahatlayıp uyuyor çok kötü hissediyorum kendimi....

Saat 2 ye kadar sagdiginiz sütü versin yardimciniz, ondan sonra 3 te eve gelince siz emzirin. Nie üzülüyorsunuzki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…