merhabalar insan kendi hayati icindeyken farkedemiyor azimli mi azimsiz mimerhabalar azminize hayran kaldım
ne demek hedefini güncel kilonu boyunu merak ediyorum açıkçası bence güzel ilerleme keydetmişsindirmerhabalar insan kendi hayati icindeyken farkedemiyor azimli mi azimsiz mi
ama siz disardan bir göz olarak azimli buldunuz beni ve azmime azim kattiniz cok tesekkurler
boyum 1.68 kilom 64 canim ana tartidan cok aynadaki görüntü onemli benim icin :)ne demek hedefini güncel kilonu boyunu merak ediyorum açıkçası bence güzel ilerleme keydetmişsindir
beyaz pantlonlu resminizi göremedim.kaç kilo verdiniz acaba.Bilincaltimi temizleyerek ve aliskanliklarimi degistirerek yepyeni bir hayata adim atiyorum :)
Yas 23 :)
Yaklaşık 10 yıldır heralde duygularimi bastirmak icin yiyorum yani duygularimi yiyorum .
Iliskiler, sevgi, yemek farklı şeyler.
Zihinsel acligini asla doyuramazsin.
Geçici duygularin icin hep seninle olan bedenine zarar verme.
Her yaz yine mi olmadi diye üzülme.
Hep ayni seyleri yaparak farkli sonuçlar bekleyemezsin.
Bir kere bile kendi isteğinle yenik düşmeni istemiyorum senden.
Hadi göreyim seni
1 haziran 2017de koyacagim canim insallah :)beyaz pantlonlu resminizi göremedim.kaç kilo verdiniz acaba.
inşallahh cnm1 haziran 2017de koyacagim canim insallah :)
cok teşekkür ederim desteginiz icin gercekten her sey beyinde bu sefer beyinde bitirdim her şey cok güzel olacak inşallah :))Psikolojik olarak kendinizi motive etmeniz harika. Tebrik ve takdir ediyorum. Her sey beynimizde her sey. sizde bunun bincindesiniz basarilarinizin devamini diliyorum