aynen yarin kesinlikle başlıyorsun ve inşallah 21 gün hiç bozmadan gidiyoruz :))Çok güzel.bende bir hısım yarın şeker orucuna başlayacağım. Başka türlü olmayacak yok. Acıkma doyma durumu nasıl gidiyo?
kesinlikle kendine guvenmek cok onemli bunu anladim bu süreçte bu mutlulugumuz icin şartBu sefer olucak inş. Çok ihtiyacım var kendime gelmeye güvenmeme.kiyafetöerim olmuyor kilo almaktan.
canim ben sadece 2 gün dinledim bende sadece bir kaydi var iyi geceler diye baslayan digerleri daha etkiliymis diye duydugum icin hevesim gittiSeni takip ediyorum.Aslında iyi gidiyorsun.Bende Deniz Egecenin kitabını okudum.Cd leride dinledim ama her gün dinlemek sıktı beni.Sen her gün dinliyor musun?Kilo vermedim ama almadım da.Çünkü arada tokken tam acıkmadan mesela meyve yediğim oluyor.Buda kilo vermemi engelliyor sanırım.Ama artık yediklerimden suçluluk duymuyorum.Yediğim bir yemekten sonra kendimi suçlamıyorum.Bunlar beni çok mutlu ediyor.İnstagramda da bir bayan var,onu da takip ediyorum.Bu şekilde baya kilo vermiş.Hiç tartıldın mı?Kilonda fark var mı?
Bendeki farklı.Farkındalık, odaklanma,imajinasyon,diye dinletileri var.Ama bir saat dinlemek sıkıyor.Her dinlediğimde kilo alma sebebimin farkına vardım.Bu tür çalışmalarda hızlı sonuç beklemek yanlış olur. Demek ki daha az yemek gerekiyor,biz gerekenden fazla yiyiyoruz.Perişko adı instagramda bulursun.canim ben sadece 2 gün dinledim bende sadece bir kaydi var iyi geceler diye baslayan digerleri daha etkiliymis diye duydugum icin hevesim gitti
benim duygusal yemelerim bitmedi malesef hatta tartildim 66 kilo olmuşum
kim o bayan canim ismi nedir belki motive olurum ben de.
yediklerinden pişman olmaman harika umarim ben de basarabilirim
beraber uygulamaya calisalim mi canim?Bendeki farklı.Farkındalık, odaklanma,imajinasyon,diye dinletileri var.Ama bir saat dinlemek sıkıyor.Her dinlediğimde kilo alma sebebimin farkına vardım.Bu tür çalışmalarda hızlı sonuç beklemek yanlış olur. Demek ki daha az yemek gerekiyor,biz gerekenden fazla yiyiyoruz.Perişko adı instagramda bulursun.
Güzelmiş, kolay gelsin.Kendimi sabote etmediğim ilk günden merhabalar :)
Bugun son yemeğimi 18.00 da yedim.Sonrasinda da acikmadim zaten.
14 günlük yogurt kurune başladım. Yesil cayimi içtim.
Duygular iliskiler ve beslenme farkli seyler.Oncelikle bunu ayirt etmeliyiz.
Bilinçaltım fena.Yemek bende resmen zevk meselesi.Tabi insanin hayatinda başka aksiyon olmayinca böyle oluyor
O zaman şöyle motive ediyim kendimi:Sen bir zayifla da ne aksiyonlar olacak hayatinda
Nasil ama
Teşekkürler canim sana da :)Güzelmiş, kolay gelsin.