canim sanirim vucut tipimiz ayni hem kilomuz da ayni iyi yoldas oluruz birbirimizee :))Canim orantılı değil maalesef. O yüzden bayramdan sonra mutlaka spor yapicam. Kilomun yüzde 90i basendeişte bende bi kaç kilo verip 64.5 yada 63.5 olduktan sonra sporla birlikte devam edicem yoluma bu sefer 58leri görmek istiyorum. Zayıf olunca basen kalça filan hoş durur en azından şimdikinden diye dusunyorm
Basarcaz. Canim inşallah bu sefer yacanim sanirim vucut tipimiz ayni hem kilomuz da ayni iyi yoldas oluruz birbirimizee :))
benim de basen bacak kalca ne ararsan var eritmeye ugrasiyorum iste...
insallaaah canimm; ))Basarcaz. Canim inşallah bu sefer ya
fazlaliklarini atip en güzelini en yenisini alirsin insalllaaah canim :)Tam da bugün beyaz pantolonumu bazanın altından çıkardım, uzun uzun baktım ve ben artık bunu giyemem diyip çöpe attım.
Şimdi bu başlığı görünce hadi ver şu fazlalıkları da yenisini al dedim kendime
fazlaliklarini atip en güzelini en yenisini alirsin insalllaaah canim :)
boy kilo kac sorunlu bölgeler nereler
canim keşke benimle callanetics yapsan hic duydun mu bilmiyorum bir araştır 5.kilo versen 10 kilo vermis gibi gösteriyorİnşallah alırız :)
171 83.5 doğum kilolarim hala üstümde haliyle göbeğim var ve baseeeen
canim keşke benimle callanetics yapsan hic duydun mu bilmiyorum bir araştır 5.kilo versen 10 kilo vermis gibi gösteriyor
canim callanetic videosu bende yok olsa da gondersem ama sen bir yerden bulmaya calis.konusu da var burda yapip memnun kalmayan yok.diğer bütün egzersiz türlerine göre en hizli yanit veren o.Hayır hiç duymadım şimdi netten arastiracagim.
Bana burdan bi arkadas videolar attı onları yapmaya çalışıyorum ama düzenli yapamıyorum bebek var. Alkali su içiyorum hızlı kilo verdirmiyor ama kilo verdiriyor sende suyu alkali iç. 2.5 - 3 litre içiyorum en az
Eski fotoğrafımı zayıf halimi yani, buzdolabının üstüne yapistirdim yemek yemeden önce bi bakıyorum bazen vaz geçip dolabı acmiyorum.
naptin canimHayır hiç duymadım şimdi netten arastiracagim.
Bana burdan bi arkadas videolar attı onları yapmaya çalışıyorum ama düzenli yapamıyorum bebek var. Alkali su içiyorum hızlı kilo verdirmiyor ama kilo verdiriyor sende suyu alkali iç. 2.5 - 3 litre içiyorum en az
Eski fotoğrafımı zayıf halimi yani, buzdolabının üstüne yapistirdim yemek yemeden önce bi bakıyorum bazen vaz geçip dolabı acmiyorum.