1 Haziran 2017de buraya beyaz pantolonlu fotoğraf koyacağım :)

canim sanirim vucut tipimiz ayni hem kilomuz da ayni iyi yoldas oluruz birbirimizee :))

benim de basen bacak kalca ne ararsan var eritmeye ugrasiyorum iste...

20 HAZİRAN PAZARTESİ

2 LITRE SU +
YUMURTA +
YOGURT/AYRAN +
KURUYEMİŞ +
SEBZE/BAKLİYAT -
PAKETLİ GIDA YOK -(dondurma)
IYI CIGNEME +
YEMEĞE ODAKLANMA +

Allahima şükür bugun kendimi sabote etmedim :)(

2 öğün beslendim.Acligimi toklugumu dinledim.Acikinca midemde eşime gibi şeyler oluyor.Doydugumu da cok güzel hissettim.

Bugünün bu kadar kusursuz olmasının sebebi 2 seneönce açtığım topigi okudum tam 2 sene olmuş ama ben oturtamamışım.Çünkü hep yarın yaparim demiş hep ertelemişim.Az kalsın bugun de aynı şeyi yapıyordum.Ama çok şükür tuttum kendimi bir kez dayanınca devamı geliyor emin olun.Darısı başınıza; ))

21 HAZİRAN SALI

2 LITRE SU +
YUMURTA -
YOGURT/AYRAN +
KURUYEMİŞ +
SEBZE/BAKLİYAT +
PAKETLİ GIDA YOK -(kek)
IYI CIGNEME +
YEMEĞE ODAKLANMA +

Allahima şükür bugun kendimi sabote etmedim :)(

2 öğün beslendim.Acligimi toklugumu dinledim.Acikinca midemde ekşime gibi şeyler oluyor.yutkunuyorum filan.

En güzel yöntem bu biliyorum. Televizyon karsisinda da yemiyorum artik.YEmek acıkınca yenir sıkılınca degil UNUTMAYIN

Tam da bugün beyaz pantolonumu bazanın altından çıkardım, uzun uzun baktım ve ben artık bunu giyemem diyip çöpe attım.

Şimdi bu başlığı görünce hadi ver şu fazlalıkları da yenisini al dedim kendime

fazlaliklarini atip en güzelini en yenisini alirsin insalllaaah canim :)
boy kilo kac sorunlu bölgeler nereler

canim keşke benimle callanetics yapsan hic duydun mu bilmiyorum bir araştır 5.kilo versen 10 kilo vermis gibi gösteriyor

Hayır hiç duymadım şimdi netten arastiracagim.
Bana burdan bi arkadas videolar attı onları yapmaya çalışıyorum ama düzenli yapamıyorum bebek var. Alkali su içiyorum hızlı kilo verdirmiyor ama kilo verdiriyor sende suyu alkali iç. 2.5 - 3 litre içiyorum en az
Eski fotoğrafımı zayıf halimi yani, buzdolabının üstüne yapistirdim yemek yemeden önce bi bakıyorum bazen vaz geçip dolabı acmiyorum.

canim callanetic videosu bende yok olsa da gondersem ama sen bir yerden bulmaya calis.konusu da var burda yapip memnun kalmayan yok.diğer bütün egzersiz türlerine göre en hizli yanit veren o.
beslenme konusundaysa deniz egece beslenme metodunu uygulamaya calisiyorum acikinca ye doyunca birak yöntemi.
inan ki ne zaman diyet yapiyim desem yemeklere saldiriyorum ama bu yontemle aklimda hic yemek kalmiyor tavsiyeederim canim

naptin canim

22 HAZİRAN ÇARŞAMBA

2 LITRE SU +
YUMURTA +
YOGURT/AYRAN +
KURUYEMİŞ +
SEBZE/BAKLİYAT +
PAKETLİ GIDA YOK -(DONDURMA)
IYI CIGNEME +
YEMEĞE ODAKLANMA +

bugün 2 öğünden fazla beslendim.ama yani tokken yemedim hic doydugumu da hissetmedim.sanirim regl olacagim o yüzden. ama yine de devam

23 HAZİRAN PERŞEMBE

2 LITRE SU +
YUMURTA -
YOGURT/AYRAN +
KURUYEMİŞ +
SEBZE/BAKLİYAT -
PAKETLİ GIDA YOK -(DONDURMA)
IYI CIGNEME +
YEMEĞE ODAKLANMA +

Dünün aynisiydi bugün. Ama her geçen gün artiyor umutlar.

Yaglariniza odaklanmayin kaslariniza odaklanin

23 HAZİRAN PERŞEMBE

ohh mis gibi keselendim
yesil çayımi ictim
yogurt kürünü de yaptım
şifa olsun bana

24 HAZİRAN CUMA

2 LITRE SU +
YUMURTA +
YOGURT/AYRAN +
KURUYEMİŞ +
SEBZE/BAKLİYAT -
PAKETLİ GIDA YOK +(1. Gün )
IYI CIGNEME -
YEMEĞE ODAKLANMA -

Bugun saldım biraz.Tokken de yedim acikmayi beklemedim.Reglim diye istahim acayip acik bu aralar.Ama pes etmek olur mu???Aslaaa!!!!Bulmusum böyle güzel yöntem asla pes etmem.

Devaaaaam

25 HAZİRAN CUMARTESİ

2 LITRE SU +
YUMURTA +
YOGURT/AYRAN +
KURUYEMİŞ -
SEBZE/BAKLİYAT -
PAKETLİ GIDA YOK -
IYI CIGNEME -
YEMEĞE ODAKLANMA -

Bugun saldım biraz.Tokken de yedim acikmayi beklemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…