tabiki de canim ben dün başladım inşallah cok güzel olacak her şey :)İkimiz başlayalım o zaman birbirimize destek olalım ve Motive edelim ne dersin?
tabiki de canim ben dün başladım inşallah cok güzel olacak her şey :)
canim yumruk kadar yeme olayini beceremiyorum ya. ne kadar bazi seyleri uygulamak. listeni paylas canimİnşallah çok istiyorum.bitkinim.bakinsizlastim kilo verip güzel güzel salinmayi.
Başka ne gibi şeyler uygulanacaktır? Bende benim listemi yapmaya çalışıyorum ama yavaş yavaş yapmam doğru olacak galiba.
canim yumruk kadar yeme olayini beceremiyorum ya. ne kadar bazi seyleri uygulamak. listeni paylas canim
o listeni görmüştüm canim.Listem günlüğünde mevcut. Ordan bakabilirsin. Yada fırsat bulursam buraya yüklerim.
Kaç kilo verdiniz ve ne kadar surede19 HAZİRAN PAZAR
2 LITRE SU +
YUMURTA +
YOGURT/AYRAN -
KURUYEMİŞ -
SEBZE/BAKLİYAT -
PAKETLİ GIDA YOK +
IYI CIGNEME -
YEMEĞE ODAKLANMA +
(TVsiz yemek yememin ilk günü olsun bu)
Canım tartim yok malesef tartilamiyorum.Kaç kilo verdiniz ve ne kadar surede
Canim ben bayramdan sonra spora başlıcam bacaklarım filan kaç cm bilmiyom ama 67.5kiloyla başladım bugunnyartildim 65.4 umCanım tartim yok malesef tartilamiyorum.
ama amacim kilo vermekten çok bacaklarimi inceltmek 60 cm üst bacagim(
sen neler yapiyosun canim??
oo süpersin tatlimm masallah nasıl bir beslenme uyguluyosun??Canim ben bayramdan sonra spora başlıcam bacaklarım filan kaç cm bilmiyom ama 67.5kiloyla başladım bugunnyartildim 65.4 um
Çok iyi olur caniim bayramdannsonts sana katilicam. Canim sahurda haşlanmış yumurta peynir D domates salatalık 3-4 zeytin 2 kayısı 4+5 fındık fıstık filan ekmek yok iftardavda ne varsa az az yiyiyorum abur cubur ve ekmek kesinlikle yok. Pirinç pilavı da çok yememeye çalışıyorum. Haftada 1kilo olarak hedefledim bu hafta 64.4 olmam gerekiyoroo süpersin tatlimm masallah nasıl bir beslenme uyguluyosun??
spor yaparken birbirimize destek olabiliriz her zaman beklerim canimm
cok iyi canim bence kesinlikle hedefine ulasacaksin :)Çok iyi olur caniim bayramdannsonts sana katilicam. Canim sahurda haşlanmış yumurta peynir D domates salatalık 3-4 zeytin 2 kayısı 4+5 fındık fıstık filan ekmek yok iftardavda ne varsa az az yiyiyorum abur cubur ve ekmek kesinlikle yok. Pirinç pilavı da çok yememeye çalışıyorum. Haftada 1kilo olarak hedefledim bu hafta 64.4 olmam gerekiyor
Canim orantılı değil maalesef. O yüzden bayramdan sonra mutlaka spor yapicam. Kilomun yüzde 90i basendecok iyi canim bence kesinlikle hedefine ulasacaksin :)
kilon bölgesel mi dagilmis yoksa orantili mi benim daha çok kalça bacak bölgem kilolu olduğu için spora agirlik verdim seni de bekliyorum en kisa zamanda :)