1 Haziran 2017de buraya beyaz pantolonlu fotoğraf koyacağım :)

9 HAZİRAN PERŞEMBE

2 LİTRE SU +
YUMURTA +
YOGURT +
SEBZE -
KURUYEMİŞ -
İYİ ÇİĞNEME -
2 ÖGÜN -

18 00 da yeme islemi bitti.
Su miktarı 2 litreyi geçti :))

10 HAZİRAN CUMA

2 LİTRE SU -
YUMURTA -
YOGURT +
SEBZE -
KURUYEMİŞ -
İYİ ÇİĞNEME -
PAKETLI GIDA YOK -
İKİ ÖĞÜN ARASI 4.5 SAAT -
SON YEME 18:00 -

eksilerle dolu 1 gün pek iyi degil..
ama olsun telafi edilir :))
son yeme 19:00 uzun süredir 6dan sonra yemiyordum.kendimi hafiflemis hissediyorum )

Dikkat ettimde sebze genelde - sebebini öğrenebilirmiyim ?
ya beslenmemi bir türlü düzene oturtamadım taktikca bu konuya daha fazla yiyorum.
nasil bir yol izlemem gerektigi konusunda kafam hala karışık.
en basitinden acikinca yiyim doyuncabirakiyim diyorum en rahati en dogali bence ama bu bile basit olmasina ragmen zorluyor beni.sen ne düşünüyorsun bu yöntem hakkinda beraber uygulayalim mi düşünürsen ayrintilari anlatiyim

Bu yöntemi Dr. Ozan Tunçer e kitabını okuduğumda uygulamıştım. Ve yaklaşık 4 5 ayda otomatikman normal yememe rağmen 8 kilo vermiştim. Ama hergün yürüyüş yapıyordum. Aslında gayet basit bir yöntem uygulanabilir. Bence senin zorlamanın nedeni birçok şeyi biranda yapman olabilir. Kendine haftalık hedefler koy. Mesela her noktayı bir hafta uygula diğer hafta yenisini ekleyerek denesen?

Bende şuanda evde olduğum için zorlanıyorum. Benim en büyük sorunum şu içmemek. 2,5 lt su içtiğimde hicbirsey yiyemiyorum.migde bulantısı yaşıyorum. Şimdi zenginlik limonlu şekilde deniyorum bakalım zaman ne gösterecek.

canim deniz egecenin kitabini aldim onu okuyorum cok mantıklı şeyler yaziyor sanirim insalllaaah bu sefer oturtacagim düzene beslenmemi :)

su konusunda ben eskiden 1.5 litreyi bile zor icerdim simdi zorlanmadan 2.5 litre oluyor sana tavsiyem yaninda her zaman şişe bulundur ve yudum yudum iç

Günaydin sevgili canim günlüğüm:)

Bugun cok güzel bir gün olacak hissediyorum.Takintilarimdan ve bagimliliklarimdan kararsızliklarimdan kurtuldugum gün olacak :)

Deniz egecenin kitabini okumaya basladim.Artik beslenmemi düzene koyaacagim.VE ideal bedenime ulasacagim insallaaaah :))

Başaracağız:)))

Deniz egemenin kitabını hiç duymadim kısaca anlatabilirsin?

Başaracağız:)))

Deniz egemenin kitabını hiç duymadim kısaca anlatabilirsin?
canim ozan tunceri okudum demistin aynen onun gibi acikinca ye doyunca birak mantigi. ve öyle mantikli şeyler yazmış ki zihnimizle yedigimizden bahsetmis kesinlikle öyle baya bilimsel seyler de var ben anliyim buraya alintilar da yaparim beraber yapariz istersen

16 HAZİRAN PERŞEMBE

2 LITRE SU +
YUMURTA -
YOGURT/AYRAN +
KURUYEMİŞ -
SEBZE/BAKLİYAT +
PAKETLİ GIDA YOK +
IYI CIGNEME +
YEMEĞE ODAKLANMA +

ilk günüm böyleydi :)
Eski günlerin getirdiği alışkanlıkla yine deli gibi yiyecek bir şeyler dondururken zihnimde,birden aklıma kitaptaki söz geldi.

ZATEN ÖMRÜN BOYUNCA BESLENECEKSİN STOK YAPMANA GEREK YOK :))

Siradaki adim da kendime ideal begendigim vucutlu birini bulup duvar kağıdım yapmak,onerilere açığım :)

16 HAZIRAN PERŞEMBE SPOR

CALLANETICS 1. GÜN
50 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
TİBET

ve ardindan yesil cayimi yudumluyorum :)

Canım oncelikle aciktiginda yiyosun istedigini yiyebilirsin ama yavasca ve yumrugun kadar.genelde her öğünde tek çeşit beslenmeyi oneriyor.2 saatte bir yumrugun kadar istedigini ye diyor diyete degil harekete odaklan diyor

Yumruk olayını ve açıklığıyla ye olayı mantıklı. Ancak hem açıklığında ye diyip iki saate bir ye demek tezat değilmi? Ama yumruk kadar açıklığında ye olayını zaten biliyordum. Ama uygulamakta zorlanıyorum. Biraz daha azimli motivasyonla olmam gerek sanırım.

hepimoz teorikte cok seybiliyoruz aslında ama uygulamak problem oluyor.o yüzden Yoldaş ariyoruz yanimiza :)

illaki 2 saatte bir yiyin demiyor aciktiysaniz 2 saat sonra yine yumruk kadar yiyin diyor vucudunuzun ihtiyacina gore kimi zaman 5 6 öğün kimi zaman da 1 öğün yersiniz diyor..

başla canim bence bugün

İkimiz başlayalım o zaman birbirimize destek olalım ve Motive edelim ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…