canim her gün Tibet egzersizlerini mutlaka yapıyorum. Onun haricinde gunasiri yürüyüş yapmaya çalışıyorum.bende teşekekür ederim canım uzun bir süre birlikte ne güzel spor yapmıştık
şimdi yapmayı planladığın sporlar neler?
canim her gün Tibet egzersizlerini mutlaka yapıyorum. Onun haricinde gunasiri yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
Bi de 30 GÜNLÜK ZORLU FITNESS GOREVI diye bir uygulama indirdim orda kalca basen icin her gun yapman gereken hareketler var yapilislariyla beraber cok begendim onu.Bugün ikinci gundeyim istersen sen de teline indir beraber yapalım ikimizin de kalca basen sorunlu zaten
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inari-5-hareket.169075/page-288#post-36554213 linki bu canim.tibet egzersilerinin linkini atabilirmisin?
o programı indirdim bende(30 gün fit diye yazıyo demi doğru indirmişim)
kaba et antremanı çaylak plan 2 de 2 gün yapmıştım
ben pazartesi başlayabilirim yarın geziye gidiyorum, bu akşamdan işlerimi bitirmem lazım,şuandada işteyim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inari-5-hareket.169075/page-288#post-36554213 linki bu canim.
aynen bu program ben kaba et ileri plan1den basladim bugun 2. günüm olacak sen de gelince beraber devam edebiliriz hem destek oluruz birbirimize
ileri plan1den basladim canım hareketler fazla sayida zaten gosterdigi gibi yapiyorum.çaylak plan 1 den mi başladın?
birde sadece orada söylediği sayıda mı yapıyosun hareketi yoksa artırıyomusun?
ya bu tibet hareketini ben daha önceden de bakmıştımda hareketlerin resmi yok diye kapatmıştım
4 hareket ve her biri 40 kez tekrarlanacak değil mi? mesela köprü hareketix40 diyo aşağıdaki yazıda da 10-15 seferlik bir set şeklinde tekrarlayın diyor burda kafam karıştıileri plan1den basladim canım hareketler fazla sayida zaten gosterdigi gibi yapiyorum.
tibet icin google tibet egzersizleri yaz gorsellere tıkla 5 hareket ver cikiyor hemen canim
aynen canim 40 kere tekrarlayacagiz.diyor ki 40i bir seferde yapmayin da ssetler halinde yapin ve 20×2 olarak yaptim mesela.4 hareket ve her biri 40 kez tekrarlanacak değil mi? mesela köprü hareketix40 diyo aşağıdaki yazıda da 10-15 seferlik bir set şeklinde tekrarlayın diyor burda kafam karıştı1 hareket toplamda kaç sefer yapılacak
tamam canım tibet hareketlerine bakarım,bunları yaparken nefeste önemli değil mi?
çok sağol canım,hepsinede pazartesi başlıycam inşallahaynen canim 40 kere tekrarlayacagiz.diyor ki 40i bir seferde yapmayin da ssetler halinde yapin ve 20×2 olarak yaptim mesela.
Aynen nefesler önemli canim sen hareketlere bak bir oturt onlari ben hepsini sana anlatacagim :)
her sey cok güzel olacak hazirana tam 8 ay var haziranda hayatimizin en fit fizigine kavusalim insallaaah :))çok sağol canım,hepsinede pazartesi başlıycam inşallah