1 Haziran 2017de buraya beyaz pantolonlu fotoğraf koyacağım :)

bende teşekekür ederim canım uzun bir süre birlikte ne güzel spor yapmıştık
şimdi yapmayı planladığın sporlar neler?
canim her gün Tibet egzersizlerini mutlaka yapıyorum. Onun haricinde gunasiri yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

Bi de 30 GÜNLÜK ZORLU FITNESS GOREVI diye bir uygulama indirdim orda kalca basen icin her gun yapman gereken hareketler var yapilislariyla beraber cok begendim onu.Bugün ikinci gundeyim istersen sen de teline indir beraber yapalım ikimizin de kalca basen sorunlu zaten

tibet egzersilerinin linkini atabilirmisin?

o programı indirdim bende(30 gün fit diye yazıyo demi doğru indirmişim)
kaba et antremanı çaylak plan 2 de 2 gün yapmıştım
ben pazartesi başlayabilirim yarın geziye gidiyorum, bu akşamdan işlerimi bitirmem lazım,şuandada işteyim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inari-5-hareket.169075/page-288#post-36554213 linki bu canim.

aynen bu program ben kaba et ileri plan1den basladim bugun 2. günüm olacak sen de gelince beraber devam edebiliriz hem destek oluruz birbirimize

çaylak plan 1 den mi başladın?
birde sadece orada söylediği sayıda mı yapıyosun hareketi yoksa artırıyomusun?

ya bu tibet hareketini ben daha önceden de bakmıştımda hareketlerin resmi yok diye kapatmıştım

ileri plan1den basladim canım hareketler fazla sayida zaten gosterdigi gibi yapiyorum.

tibet icin google tibet egzersizleri yaz gorsellere tıkla 5 hareket ver cikiyor hemen canim

ileri plan1den basladim canım hareketler fazla sayida zaten gosterdigi gibi yapiyorum.

tibet icin google tibet egzersizleri yaz gorsellere tıkla 5 hareket ver cikiyor hemen canim
4 hareket ve her biri 40 kez tekrarlanacak değil mi? mesela köprü hareketix40 diyo aşağıdaki yazıda da 10-15 seferlik bir set şeklinde tekrarlayın diyor burda kafam karıştı 1 hareket toplamda kaç sefer yapılacak

tamam canım tibet hareketlerine bakarım,bunları yaparken nefeste önemli değil mi?

aynen canim 40 kere tekrarlayacagiz.diyor ki 40i bir seferde yapmayin da ssetler halinde yapin ve 20×2 olarak yaptim mesela.

Aynen nefesler önemli canim sen hareketlere bak bir oturt onlari ben hepsini sana anlatacagim :)

aynen canim 40 kere tekrarlayacagiz.diyor ki 40i bir seferde yapmayin da ssetler halinde yapin ve 20×2 olarak yaptim mesela.

Aynen nefesler önemli canim sen hareketlere bak bir oturt onlari ben hepsini sana anlatacagim :)
çok sağol canım,hepsinede pazartesi başlıycam inşallah

olayi çözüyorum arkadaslar :)

yavas yemedeki olay biraz da yediklerimizi agizda bekletmekmis hunharca bitirmeye calismamakmis.ilk defa bugun her lokmamin tadını çıkardım şükürler olsun.Cok denedim cok yanildim cok yıldım cok bosverdim.ama ASLA VAZGECMEDIM.Her seyi öğrenip bugün yani 1 ekimde tam olarak basladim.ogrendigim en onemli sey:

ERTELEMEMEK.ŞİMDİ BÖYLE OLSUN YARIN YAPMAM GEREKENI YAPARIM DEMEMEK.HAYAT SU ANDIR.

VE SORUYORUM SİZE.

VAKİT KAYBETTIGINIZ YETMEDI MI??
ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN????

ASLA KONUMUZ AC KALMAYLA ILGILI DEĞİL. SADECE BEDENİNİ DİNLE. ONA İYİ DAVRAN :)

1 EKİM CUMARTESI

1///
HER LOKMANIN TADINI ÇIKARMA +
YUMURTA +
KURUYEMİŞ +
SEBZE -
YOĞURT -

2///TIBET 19 TEKRAR +1 SAAT 10 DAKIKA YÜRÜYÜS +FITNESS 2. GÜN

3/// 3 LİTRE SU+LIMONLU ILIK SU+YESILCAY

4/// SEKER ORUCU 1. GÜN

Zihninin degil bedeninin yemek istedigi her an Beslenebilirsin bu senin en doğal hakkin :)

6 EKİM PERŞEMBE

ACIKINCA YE -

FARKINDALIKLA YE -

YUMURTA +

KURUYEMİŞ -

SEBZE/BAKLAGİL -

YOĞURT -

SU 1.5 litre

ŞEKER ORUCU 7. GÜN

Bazen farkına variyorum ki bazi şeyler gerçekten gerekli.Mesela acikinca yemenin onemini farkediyorum.Acikmadan yedigimde hicbir seyden tat almiyorum artik.Bu güzel alışkanlıklari kendime kazandirdigim icin cok mutluyum. Bazen yapamadigim günler olabilir ama bu benim yaşam tarzim artik baska bir yol yok.

Zihnim bedenimi dikkate alacağına söz verdi.Tekrar barıştılar.Ikisini de seviyorum :)

7 EKİM CUMA

ACIKINCA YE +

FARKINDALIKLA YE +

YUMURTA -

KURUYEMİŞ -

SEBZE/BAKLAGİL -

YOĞURT -

SU 3 litreye yakın

ŞEKER ORUCU 8. GÜN

9 EKİM PAZAR

1/// 3 öğün yendi 3unde de açtım
YUMURTA +
KURUYEMİŞ +
SEBZE -
YOĞURT -

2///TIBET 21 TEKRAR +50 JUMPİNG JACK+50 SQUAT + 100 IC BACAK PİLATES ÇEMBERİ +FITNESS 1. GÜN + JILLIAN KILLER BUNS LEVEL1

3/// 3 LİTRE SU+LIMONLU ILIK SU+YESILCAY

4/// SEKER ORUCU 9. GÜN

Bedenimi dinliyorum incecik bacaklara sahip oluyorumm :)

10 EKİM PAZARTESİ

YUMURTA -
KURUYEMİŞ +
SEBZE +
YOĞURT +

2///TIBET 21 TEKRAR +50 JUMPİNG JACK+50 SQUAT + 100 IC BACAK PİLATES ÇEMBERİ +FITNESS 2. GÜN

3/// 2 LITRE SU

4/// SEKER ORUCU 10. GÜN

Dun yaptığım jillian killer buns thigh sayesinde bacaklarimda tatli bir agri var uzun zamandir agrim olmuyordu cok sevindimm :)

11 EKİM SALI

YUMURTA -
KURUYEMİŞ +
SEBZE -
YOĞURT +

2///TIBET 21 TEKRAR +50 JUMPİNG JACK+50 SQUAT + 100 IC BACAK PİLATES ÇEMBERİ +FITNESS 3. GÜN

3/// 1.5 LITRE SU

4/// SEKER ORUCU 11. GÜN

ah ah saglik her şeymiş arkadaslar dizimi incittim sanirim hic iyi degilim napacagim ben bu sporlarim olmadan?

12 EKİM ÇARŞAMBA

1/// 4 öğün yendi 3unde açtım
HER LOKMANIN TADINI ÇIKARMA -
YUMURTA +
KURUYEMİŞ +
SEBZE -
YOĞURT -

2///HICBIR SEY

3/// 1 LITRE SU

4/// SEKER ORUCU 12. GÜN

canim sporlarim simdiden ozledim

13 EKİM PERŞEMBE

1/// 4 öğün yendi 3unde açtım
YUMURTA +
KURUYEMİŞ +
SEBZE -
YOĞURT -

2///HICBIR SEY

3/// 1. 5 LITRE SU

4/// SEKER ORUCU 13. GÜN

spora bağımlı olmustum.ustelik ilk kez gercekten sonuc alabiliyordum.spor benim icin zorla yaptigim bir sey degildi.zevkti umuttu mutluluktu.

bir iyilesiyim ki canım güzel bedenim seni yoracagim zevk aldigin sporlari verecegim sana

14 EKİM CUMA

1/// bedenimi dinlemedim
YUMURTA -
KURUYEMİŞ +
SEBZE +
YOĞURT -

2///HICBIR SEY

3/// 1. 5 LITRE SU

4/// SEKER ORUCU 14. GÜN

spor yaptığınız her günün kiymetini bilin :)

belimin inceliği bana haz veriyor

gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…