- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 37
ne güzel yazmissin canim benim ya insalllaaaaaahhAcele etme telaş yapma canım. Herşey yoluna girecek.. Gün gelecek buraya aynı ve düzenli hayatımızdan farklı yazacak birşey bulamayacağız ve BUGÜNDE HERŞEY YOLUNDAYDI.. diyeceğiz
evet kıtlık dönemleri geride kaldı stok yapmamiza gerek kalmadi acikinca ye doyunca birak =fitligin formülüYasemin Soysal mantıksal beslenmeye aç gözlülükde diyebiliriz demiş..
Açgözlülüğümüzü asla ön plana almamayı öğreneceğiz ve bizi berbat hissettirmesine izin vermeyeceğiz.. !!
Savaş ortamında gibi beslendiğimizi ve stok yaptığımızı söylüyor. Ben şimdi size savaş bitti desem hemen stokları dağıtırmısınız diyor. Stokları ortadan kaldırmak ve normal hayata dönmek kaç ayınızı alır. Işte sizde vücudunuza kıtlık olmadığını, istediğinizi acıkıp yiyebileceğinizi öğreteceksiniz diyor..
Yaparız.. Yapacağız.. Yapıyoruz..
Etrafımızdaki kilo almaya elverişli insanlar arasında EN FİTİ, EN MUTLUSU biz olacağız..
Hiçbir başarı tesadüf değildir..
Saat 13:00 (açlık sinyali olmadan)Saat 10:00 da (açlık sinyalleri ile) açtan toka
off harikaa ben de ben dee
aclik sinyali olmadan derken neyi kastediyosun canimSaat 13:00 (açlık sinyali olmadan)
açtan toka
Açlıktan midem kazınmıyor ama kan şekerim düşüyor halsizleşiyorum.aclik sinyali olmadan derken neyi kastediyosun canim
waww cok güzel kilo vermisler darisi basimiza :) bizim tarti hataliymis canim güncel kilom 63.70 yaşın üzerinde bir bayan 6 kilo vermiş. Bir bayanda 9.3 kilo vermiş. Üstelik 45 günde bizim bu yöntemimizle.Kitapta yazıyor. Biz 45 günde kaç kilo verecez acaba
Senin güncel kilon kaç canım?
ben de 45 dakikalik yürüyüşumu yaptim :)Bugünkü yürüyüşüm bitti. 1 saat
Tek suçlu beyniniz kitabı bitti. Tek şişman beyniniz ve ruhunu dinle bedenini doyur kitabını birde deniz egecenin zayıflamada son söz kitabının da siparişini verdim.
Sende alırsanız birlikte okuruz olmazsa nurdan paylaşırım canım.
Şöyle düşün sistemi oturtacaz ve birdaha asla böyle kilolarına altına girmicez. Bu harika
15 ekim de tartılalım zaten o gün doğum günümwaww cok güzel kilo vermisler darisi basimiza :) bizim tarti hataliymis canim güncel kilom 63.
15 ekimde mi tartilacagiz?
senin güncel kilon kac?
ben de 45 dakikalik yürüyüşumu yaptim :)
canim ben tek sisman beyninizi okuyorum şuan.
bitirdigin kitapta önemli püf nokta gördüğün yerleri paylasirsan sevinirim canim ben de okudugum kitaptakileri paylasirim.
insallah oturturuz bu yontemi ve sonsuza kadar ideal bedende yasariz :)