- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 37
canim ozan tuncer diyor ki sporu zayiflamak icin yaparsaniz birakinca tabi ki kilo alirsiniz.Ben şimdi yarın düzenli yürüyüşe başlasam bırakınca kilomu alırım sence?
Yürüyüş olmazsa yavaş verecem sanki. En azından bayrama kadar sıkı spor yapalımmı?
tabi ki sagdakii
Tamam o zaman ben yarın yürüyüşe başlıyorum. Bi araştırayım başka şeyleride. iyi geceler canım :)canim ozan tuncer diyor ki sporu zayiflamak icin yaparsaniz birakinca tabi ki kilo alirsiniz.
sporu bize iyi hissettirdigi icin keyif verdigi icin yapalim olur mu? :))
ben jillianimi yaptim geldim yürüyüş de yapariz beraber hareket berekettir :))
tabi ki sagdakii
canim yogurt kurunu de oneririm :)Tamam o zaman ben yarın yürüyüşe başlıyorum. Bi araştırayım başka şeyleride. iyi geceler canım :)
heeey sakin olll bakalimm!!!İmdaaat!!! Kiloo almışım ben. Hemde ne kilo..İnanamıyorum yaaa.. geçen ptesi kilomdan tamı tamına 2 kilo fazlayım . 2kilo aman Allah!!! Skandallll
Evet günaydın canım. Nasılsın? Ben hafiften bir panik oldum gibi gibi. Ehh napalım insanın başına herşey gelirmiş. Hemen şimdi 1 saatlik yürüyüşe başlıyorum. Bol tempolu günler diliyorum.
Bu arada ben bu sistemi iyice salladım mı ne ???
hic de kilolu durmuyorsun maşallah :)
Reglime daha var bende anlamadım neden böyle oldu. Gerçekten çok ilginç deli gibi yediğim zaman böyle almıyordum :))heeey sakin olll bakalimm!!!
regline kaç gün var canim??
yediklerini paylasmamissin?
hic de kilolu durmuyorsun maşallah :)
oh hareket berekettir devam :)
odemdir o ciddiye alma.Reglime daha var bende anlamadım neden böyle oldu. Gerçekten çok ilginç deli gibi yediğim zaman böyle almıyordum :))
Fizik olarak evet çok abes durmuyorum ama komple incelmem lazım.
1saat yürüyüş bitti bu arada.
Sabah 9:00da öylesine birkaç çatal kahvaltılıklardan aldım. Açgibiden tok gibiye
Saat 15:00
3 köfte
2dilim kepek ekmeği
Açtan toka 3->7
Çok sağol motive ettin canımodemdir o ciddiye alma.
en doğru yöntem bu zaten doğal olan da bu.sakin paniğe kapılma kalıcı kilo vermek istiyosak sabretmemiz gerek.
diyet ve yasaklar kilo aldirir biz doğal olani yapiyoruz diyet yapsan belki güzel kilo verirsin ama birakinca alirsin cogu insanda oldugu gibi.
her zaman yanındayımÇok sağol motive ettin canım
Burdayım bırakmak yok
yani yediklerimizi yazmayalim mi diyosun canımBen diyorum ki saat kaçta hangi açlık seviyesinde yedik , yedikten sonra kaç oldu onu yazalım. Yoksa 2çatal 3 kaşık diye diyet psikolojisine giriyoruz.
Yani bence öyle deneyelim. Çünkü diyetlerde ne yediğin çok önemli. Bizde nezaman yediğin ve açlık seviyen ne oldu o önemli.Ne yediğin önemlideğil. Sen nasıl düşünüyosun?yani yediklerimizi yazmayalim mi diyosun canım