- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 37
Yok canım zorlanmadım. İşte sabah geç yedim sadece o zaman baya kan şekerim düştü. Sonra iyiydi.nasil gecti günün canım zorlandin mi
kan şekerin düşecek kadar ac kalma canim bundan sonra olur mu?Yok canım zorlanmadım. İşte sabah geç yedim sadece o zaman baya kan şekerim düştü. Sonra iyiydi.
Sende 2 öğün yaptın sanırım?
ah ne çektik su basenlerdenbasliga bayildim acaba benim bu koca basenlerle totoyada olacakmi acaba bi pantolon en nefret ettim sey canim pantolon alisverisidir
Aynen ama saat 1gibi yiyebilirsem bide 7gibi yerim. Sadece tahmin tabi yoksa ne zaman acıkırsak o zaman yiyoruz:) sınır yokkan şekerin düşecek kadar ac kalma canim bundan sonra olur mu?
2 öğün yaptım ben de canim duygusal aclik geldi gitti de yolundaydi her sey
aynen bize yasak yok kısıtlama yok acikinca yiyor doyunca birakiyoruz :)Aynen ama saat 1gibi yiyebilirsem bide 7gibi yerim. Sadece tahmin tabi yoksa ne zaman acıkırsak o zaman yiyoruz:) sınır yok
Evetaynen bize yasak yok kısıtlama yok acikinca yiyor doyunca birakiyoruz :)
haklisin canım kusura bakma disardayim yoğunum bugün birazHiç girmiyorsunuz. Motivasyonumuz düşüyor
canim sabah karnimin acikmasini beklesem hic acikmazmis gibi geliyor o yuzden beklemiyorum sen bekliyor musunGünaydın..
Sabah karnının acıkmasını bekliyormusun?
Bekliyorsan kaç gibi acıkıyorsun?
Bugün 10:30 kadar bekledim ama açlık hissi gelmedi ama başım döndü. Mecburen yedimcanim sabah karnimin acikmasini beklesem hic acikmazmis gibi geliyor o yuzden beklemiyorum sen bekliyor musun
sabah ilk ogunumuz icin acikmayi beklemiyoruz o zamanBugün 10:30 kadar bekledim ama açlık hissi gelmedi ama başım döndü. Mecburen yedim
Evet öyle yapalım i. Sen genelde kaçta yapıyosun?sabah ilk ogunumuz icin acikmayi beklemiyoruz o zaman
uyandiktan yaklasik 20 dakika sonra genelde de gec uyaniyorum zaten 11 12 gibi.Evet öyle yapalım i. Sen genelde kaçta yapıyosun?
Ben 8:30da uyanıyorum. Ama çok aç olmuyorum. 11 e kadar bekleyebilirimuyandiktan yaklasik 20 dakika sonra genelde de gec uyaniyorum zaten 11 12 gibi.
sen?
tamam canim cok ac kalma ama o zaman da vücut kitlik var saniyorBen 8:30da uyanıyorum. Ama çok aç olmuyorum. 11 e kadar bekleyebilirim
Ya dengeyi henüz bulamadım ama yasemin soysalında dediği gibi, saatimizi bile diğer bileğimize taksak günlerce alışamayız. Bu sistemde öyle.inşallah yanlış bişey yapmıyoruzdur. Uzun süreler bişey ağzımıza girmiyor çünkü.tamam canim cok ac kalma ama o zaman da vücut kitlik var saniyor
hah işte benim de gelgitlerim var yanlış bir seyler yapmaktan korkuyorum.uzun süre ac kalinca da aburcubura saldiriyorum. ne yapsak nasil yapsak benim psikoloji biraz dağıldı gibiYa dengeyi henüz bulamadım ama yasemin soysalında dediği gibi, saatimizi bile diğer bileğimize taksak günlerce alışamayız. Bu sistemde öyle.inşallah yanlış bişey yapmıyoruzdur. Uzun süreler bişey ağzımıza girmiyor çünkü.