Kesinlikle ihmal etmemeliyiz yoksa dikkatimiz dağılıyor.Evet ve burayı da ihmal etmemeliyiz ya
Tamam ben sonuna kadar varım. Düzeni bozduğumuz gün olursa "ben bugün iptal yarın devam" diyelim. Diğer arkadaşa destek olalım o gün. Hiç girmezsek olmuyor. Yada ne bileyim sende fikir ver.Kesinlikle ihmal etmemeliyiz yoksa dikkatimiz dağılıyor.
Neler yapacagiz planlayalim canim
aynen canım cok güzel fikir.Tamam ben sonuna kadar varım. Düzeni bozduğumuz gün olursa "ben bugün iptal yarın devam" diyelim. Diğer arkadaşa destek olalım o gün. Hiç girmezsek olmuyor. Yada ne bileyim sende fikir ver.
Evet. Ben misafir gelince bozuyorum durumu. Bugün hem öğlen hem aksam misafirim vardı. Ooof off. Evde kendi halimde kesinlikle bozmuyorum. Bir çözüm bulmam lazımaynen canım cok güzel fikir.
sıkıldığımizda üzüldügumuzde strese girdigimizde yemek yok sadece ve sadece aciktigimizda yiyecegiz ve doydugumuzda birakacagiz
canım misafir agirladigin zamanla aciktigin zamanlari denklestirmeye çalış benceEvet. Ben misafir gelince bozuyorum durumu. Bugün hem öğlen hem aksam misafirim vardı. Ooof off. Evde kendi halimde kesinlikle bozmuyorum. Bir çözüm bulmam lazım
Hmm evet iyi fikir.canım misafir agirladigin zamanla aciktigin zamanlari denklestirmeye çalış bence
gunaydiiinn yepyeni güzel 1 gün :))Günaydın canım.
Nasıl gidiyor. Yeni bir adım attık unutmayalım. Sabah uyandım pek neşem yerinde değildi. Kendine gel bak siz bugün yeni bir sayfa açtınız.Hem 1kiloda verdin. Dedim. İyiyim şimdi
Sen verebildinmi bu hafta? Yazmadınız galiba
İyiyim çok iyigunaydiiinn yepyeni güzel 1 gün :))
evet canim cok şükür1 kilo vermisim tartidan görebildiğim kadariyla :))
ACIKINCA YE DOYUNCA BIRAK..
HEPSI BU..
sen naptin canim ??
iki öğün mü yemeyi planliyorsunİyiyim çok iyiIsrarla acıkmayı bekliyorum :)) iki kere acıkacam öyle yicem bugün
ama o kadar ac kalmak iyi degil canim yemege kadar tutsun diye bir seyler atistirsaydinDışarıda olduğum için Saat 15:00 de yedim ilk öğünü.
Çok fenalaştım ama bayılacaktım .
nasil gecti günün canım zorlandin mi15:00
Yarım tabak bulgur pilavı
2orta boy karnı yarık
1büyük kase cacık
2(çok açtan)den 6(tok)a
20:30
2küçük patlıcan dolması
3küçük biber dolması
Yarım tabak salata
1bardak ayran
4(az açtan) 7(tok)a