1 Haziran 2017de buraya beyaz pantolonlu fotoğraf koyacağım :)

25 AĞUSTOS PERŞEMBE

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş

1/// ŞU İKİ GÜN DUYGULARIMI YEDIM ARKADASLAR YALAN YOK.

HICBIR YEDIGIMDEN DE ZEVK ALMADIM YONTEMIMIZE DEVAM

2/// 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ +100 BEL+JILLIAN LEVEL1 6/10

3/// 1.5 litreden fazla su

4/// Yogurt kuru 10. gün

Hatalarim:Bazi seyleri kisitlamaya calisiyorum sanirim kısıtlama yok BANA HER SEY SERBEST!!

SADECE VUCUDUNA SOR SU ANDA BUNA GERÇEKTEN IHTIYACIN VAR MI DIYE

Tamam ben sonuna kadar varım. Düzeni bozduğumuz gün olursa "ben bugün iptal yarın devam" diyelim. Diğer arkadaşa destek olalım o gün. Hiç girmezsek olmuyor. Yada ne bileyim sende fikir ver.
aynen canım cok güzel fikir.

sıkıldığımizda üzüldügumuzde strese girdigimizde yemek yok sadece ve sadece aciktigimizda yiyecegiz ve doydugumuzda birakacagiz

aynen canım cok güzel fikir.

sıkıldığımizda üzüldügumuzde strese girdigimizde yemek yok sadece ve sadece aciktigimizda yiyecegiz ve doydugumuzda birakacagiz
Evet. Ben misafir gelince bozuyorum durumu. Bugün hem öğlen hem aksam misafirim vardı. Ooof off. Evde kendi halimde kesinlikle bozmuyorum. Bir çözüm bulmam lazım

Günaydın canım.
Nasıl gidiyor. Yeni bir adım attık unutmayalım. Sabah uyandım pek neşem yerinde değildi. Kendine gel bak siz bugün yeni bir sayfa açtınız.Hem 1kiloda verdin. Dedim. İyiyim şimdi

Sen verebildinmi bu hafta? Yazmadınız galiba

gunaydiiinn yepyeni güzel 1 gün :))

evet canim cok şükür1 kilo vermisim tartidan görebildiğim kadariyla :))

ACIKINCA YE DOYUNCA BIRAK..

HEPSI BU..

sen naptin canim ??

sabah 10 00
1 popkek=bunun aciklamasini yapıyım gecen hafta paketli gida yemeyecegim diye tutturmustum ama öyle mesgul etti ki zihnimi yasak yok yedim valla

saat 12 30
2 börek
3
poğaça
2 lokma tatli

actan -toka

15:00
Yarım tabak bulgur pilavı
2orta boy karnı yarık
1büyük kase cacık
2(çok açtan)den 6(tok)a

20:30
2küçük patlıcan dolması
3küçük biber dolması
Yarım tabak salata
1bardak ayran

4(az açtan) 7(tok)a

basliga bayildim acaba benim bu koca basenlerle totoyada olacakmi acaba bi pantolon en nefret ettim sey canim pantolon alisverisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…