bende 50 kg iken senin ölçülerindeydim ahh ahh ..
kalça basen aynı yer değil mi nerden ölçüyorsun ?
yooo rejimle yaparsan kalınlaştırmıyo bide şöyle biley var kalçandaki yağlar kasa dönüşse zaten kas daha ince olduğu için çok daha zayıf gösterir diye düşünüyorum.
ben 2 sene önce falan yapmıştım hiç ölçülerimi ölçmedim canım ama inceltip toparlamıştı inanılmaz hemde. 21 gün yapmıştım 30 a tamamlayamamıştım
valla platesle kesin olur bu iş canım sonuçları mutlaka yaz :)ben de abs workoutlara başlıyorum bugün. bir de ebru şallınıj skinny jeans 30 günde 2 beden incel programı var ya youtubedan ona başlıcam. bakalım nu şekilde birkaç haftada farkedicek mi ölçüler
1 mart hedef kg 55 idi ama ben malesef 59.8 geldim bu sabah..
mart ayında umarım güzel işler becerebilirim..
hadi ya bunu ilk defa duyuyorum :)inş canım bence hedefleyince oluyor kesinlikle. ben çok yaşadım bunu. 58 kg.den 51 küsura indim 1 ayda. zinde terlik almanı öneririm. bana faydası oldu. babam çok giyerdi eskiden dalga geçerdim. şimdi ben de onun gibi evde sabah akşam o terlikle yürüyorum. bacaklarımı o inceltti.
spor olarak da kardiyo agırlıklı git. bir de ardından pilates veya yoga
Selamlaaaar(kimse yok ama )
Buraya 1 nisana 50 kg yazmıştım ama maaalesef olmadı
rejimi bıraktım mı ? hayır
sporu bıraktım mı ? hayır
keşke ilk aydaki azmim devam etseydi ama malesef planladığım gibi gitmedi. çok kilo veremedim üstüne geçen hafta 1 kg aldım bile.. güncel kilom 58.9. toplamda 7.1 kg gitti hiçte fena değil..
daha verilecek 9 kilom var
ama tabiki vazgeçmeyeceğim devam edeceğim !!
spora gelince leslie 3 ile devam ettim bir süre ama sanırım 1 buçuk aydır falan haftanın 5 günü 40 dk ayakta kondüsyon bisikletine biniyorum.
vee dün 30 günlük squat programına başladım bugünde 31 günlük mekik programına
yaaani hedeflerime bir bir uymasamda yine kardiyo squat mekik tarzı ilerliyorum
hedefim ramazana kadar 50 ye düşmek çünkü ramazanda rejim yapamam.
en kötü ihtimalle 53 olsamda yeter
kızımda 6 aylık oldu maşallah
yazın taş gibi bedenimle minnoşumla gezicez
ayyy bende öyle olucam işte canımm darısı sana olsun o zaman :) sen ne durumdasın ?inş canım ben de instagramda görüyorum böyle yabancı bloggerlar'ın incecik vücut ve uzun bacaklarla bebekleriyle birlikte fotolar falan çekiliyorlar. ileride evlenince bebiş yapınca ben de öyle manken gibi fiziğe sahip olmak istiyorum ♡
ayyy bende öyle olucam işte canımm darısı sana olsun o zaman :) sen ne durumdasın ?
inşallah yasağol canım sen de öyle olursun inş en kısa sürede.
karatay beslenmesine başladım ben de. 57.7 kg.yim, 1.67 boyla 51 kg olmayı hedefliyorum. bugün 3.günüm ekmek yok şeker unlu mamüller abur cubur yok kesinlikle. leptin hormonu ile zayıflıyoruz. Bakalım haftaya p.tesi kaç kg. gitmiş olucak. bugün de tekrar yogaya başlıycam umarım.
hedef için tarih koymadım canım sence koyayım mı? ne zamana kadar 51 olurum bilemedim ben
inşallah ya
ya bu karatay benimde dikkatimi çekiyor aslında..
koy canım ama makul hedefler olsun. ben mesela haftada 1 kg den hedeflemiştim ama öyle olmuyor insanız nefsimize yeniliyoruz bazen.. ramazana hedefle sende ben gibi kilolarımız ve hedeflerimiz yakın zaten ben 9 vercem sen 7 :)
bende merak ediyorum valla geçen hafta artıdaydım bu hafta kaç çıkacak bakalım. haftada bir mi tartılıyorsun ?aa evet yakınmış.
karatay baya tahatlsttı brni 3.günümde bile cnm. çok merake diyorum yeni kilomu. haftayı iple çekiyorum.
bakayım ramazana ne kadar kalmış
bende merak ediyorum valla geçen hafta artıdaydım bu hafta kaç çıkacak bakalım. haftada bir mi tartılıyorsun ?
26 mayıs canım 2 ay var işte 9 kg benim için zor gibi de sen 51 i görürsün bence
Ah sevgili topiğim
Herşeyi haziranda bitirmeyi planlamıştım ama planladığım gibi olmadı malesef..
martta diyeti bıraktığımda 59.5 kg idim.
Ağustosa kadar 62 kg olmuştum.
Ardından yeniden diyete girdim.
Şuanda güncel kilom 54.2
İlk hedefim 50 ardından 48
Bu sefer olacak
Ölçülerine bayıldım resmen ya o bacak ölçünn 50 olmuşya işte o mükemmelhangi tarihlerde bilmiyorum ama en son buralardayken 58dim çabalıyordum ama daha da kilom arttı 60ı bile gördüm. Sonradan bunun tamamen tiroidden kaynaklandıgını anladım. Birkaç kez sülük tedavisi oldum tiroidden. Vs vs. bunları geçeyim. Şuan 51 52 kg civarıyım.
Ölçülerim;
------------------ öncesi - sonrası
Meme: 88 86
Meme altı: 72 69
Bel: 68 62
Göbek: 90 79
Kalça: 96 91
Basen: 103 95
Üst bacak: 56 50
Diz: 38 34.5
Baldırlar: 36 33
Ayak bileği: 22 21
Sonrası kısmını bugün ölçtüm. Taze
Nasıl bu hale geldin derseniz; aşk ayrılık acısı, ve iştah kesikliği.. Hiç spor yapmadım. Şimdiden sonra kas uzatmak ve esnetmek için yoga ve pilatese başlıcam haftada 1 veya 2 kez falan..
Tavsiyem aşık olun sonra ayrılın sdfhjk
Ölçülerine bayıldım resmen ya o bacak ölçünn 50 olmuşya işte o mükemmel
Benimde en son bacak ölçğm 56 idi biraz daha zayuflayıp tekrar ölçcem.
Ahh o aşkı bilirim
Eşimle çıkmaya başladığımızda 56 kiloydum. Aşk beni fena çarpmıştı onu düşünmekten yemek yemeti unutuyodum. Kısa sürede 56 dan 49 a düşmüş tüm