- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
hoşgeldin canımSlm arkadaslar.. umarım hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız ..
ayperest 3 aylık bebeğin olduğundan bahsetmissin.bende su an hamileyim.zaten kilolu hamile kalmistim.doguma kadar iyice kilo alacağım.dogumdan sonra bende leslie ile zayıflamayi planliyorum.internetten baktigimda sezeryan olanların 6 ay sonra spora başlamasından bahsediyordu.siz normal doğum mu yaptınız.emziriyor musunuz.spor yapmanizin bir olumsuz etkisi oldu mu onu merak ettim..şimdiden teşekkürler..
hamlaştın mı acaba canım ?
İnşallah canım.hayirliysa bir dogsun bebeğim ondan sonra duruma göre bakar katilirim aramıza.hoşgeldin canım
doğumdan sonra gel ben yine buralarda olurum inşallah fit bedenimle daha da yardımcı olurum sana
canım bende doktora sordum oda 6 ay dedi ama kendini nasıl hissetmene bağlı kimisi 40 ından sonra kimisi iki ay sonra yapmaya başlıyor.. ben çok ağır bir spor yapmıyorum şuanda leslie basit yani bana öyle geldi dikişlerimi zorlamıyor.. sezeryan oldum buarada. emziriyorum canım ama bir öğün bile doyuramıyorum malesef. doğumdan sonra 5 kg daha almıştım süt olsun diye yiye yiye . sütüm artmadı sadece ben kilo aldım. ve buna bir dur dedim, şuan az yiyorum sütüm aynı miktarda iyiki dur demişimmamayla büyüyor bebeğim bendende bir damlada olsa emzirmeye çalışıyorum işte. böylesi nasipmiş diyorum..
hoşgeldin canım tabiiki katılabilirsinYaaaa çok tatlısınızbende size katılmak istiyorum
yaşım 21 boyum 1.55 kilom 68
Bu 3-4 gundur akşam birşey yemiyorum ve basen bacak hareketleri yapmak isyiyorum bana yardımcı olun
Hiç bilmiyorum ki olabilir valla canım ama sanki mekik karnımı değil de sırtımı çalıştıran bir hareket gibi zorladı yani anlamadım ben de
İnşallah canım.hayirliysa bir dogsun bebeğim ondan sonra duruma göre bakar katilirim aramıza.
Benim ilk oglumda emmedi doğru düzgün.daha ilk gün emmemek için direnmeye başladı.3 ay kadar bende süt +mama şeklinde beslemeye çalıştım.sonra tamamen bıraktı.belki acemilikten beceremedim emziemeyi.insallah bu bebeğim emer.
Arada takip edecegim sizi.:))
Merhabalar,
Bu saatte ancak yazabiliyorum. Bugün diyetisyene gittim ve 66 kg çıktım. Sanırım evdeki tartım 1 kg kadar fazla tartıyor. Muhtemelen bundan sonra diyetisyeni takip edeceğim ve ona göre bildirim vereceğim. Bugün diyet yapmadım. Diyetisyen günüm olduğu için biraz uzun açlık sonrası kendimi sıkmadım çünkü yarından itibaren daha disiplinli bir şekilde diyet peogramına giriyorum. Diyetisyenim yediklerimi yazdığım bir defter tutmamı istedi. 9 şubatta yeniden randevum var bakalım nasıl gidecek bu sefer.... yarın sabah itibariyle sıkı diyetteyim hadi bakalım!
Öncelikle çok geçmiş olsun.kendini bu kadar zorlama bence sağlığın daha önemli.ayrica 700 gr hiçte az değil.hem kilo verirken duraklama dönemleri de olacak.bu senin moralini bozmasin canimgeçen cuma - 61.9
bugün - 61.2
-700
1 kg bile veremedim çok üzgünüm
evet canım zorlamayacağım bu kadar çünkü bünyem zayıf biliyorum..Öncelikle çok geçmiş olsun.kendini bu kadar zorlama bence sağlığın daha önemli.ayrica 700 gr hiçte az değil.hem kilo verirken duraklama dönemleri de olacak.bu senin moralini bozmasin canim
geçmiş olsun canım sanırım fena olmadan ağzımıza bir lokmada olsa atmamız gerekiyor. sağlıkla zayıflarız inşallah..Dün sabah uyandığımda aynı şeyi bende yaşamıştım. Baş dönmesi, tansiyon düşüklüğü... sonra bir şeyler yedikten bir süre sonra düzeldim de o his çok kötü. Ben de sağa sağa gidiyordum resmen :)) neyse bugün güne iyi başladım sayılır. Normalbir diyet olduğu için zaten beni sarsmayacaktır ancak genellikle diyetisyenin verdiği diyeti uyguladığımda 15 gün sabretmem lazım. Çünkü ancak 15 günde fark oluyor.
kızlar berbat bi günle karşınızdayım
sabah uyandığımda elim ayağım titriyordu kafamı kaldırmaya mecalim yoktu açlıktan fenalaşmıştım bebeğime gülümsyemedim bileayağa kalktım bi sağa bi sola gidiyorum.. önceki gün çok az yemiştim fazla da spor yapmıştım bayağıda aç uyumuştum ama bu kadar fena olacağım aklıma gelmemişti... hemen bayılmamak için bişeyler yemeye koştum bulduğum iki çikolatayı yedim üstüne de bir dilim kepek ekmekle zeytin yemiştim ama o çikolatalar bana bir dokundu bir dokundu bi saat bulantılarla yattım nane limon bile içemedim sonrasında evet malesef istifrağ ettim iyice mideme ağrılar girdi zorla kahvaltı yaptım inanın canım hiçbişey istemedi.. yeyince toparlandım. günümü normal bir şekilde beslenerek geçirdim.. aralarda başım yine döndü o yüzden sporada yeltenmedim. yeşil çayıda unuttum . kitapda okumadım. su da 2 lt. benden bugünlük böyle.. umarım tartı herkese dilediğini gösterir
bundan sonra da bu kadar kasmayacağım kendimi.. sağlığımdan önemli değil..
evet tatlım kasmayacağım zaten akşama kadar bebek bakmakta spor sayılır alt değiştirme üst değiştirme uyutma pişpiş küşküş gezdir mezdir bide benim kızım tosun gibi maşallah kol kası yapcAm onlaAyyy canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bebeğin de var onunla ilgilenmek zaten yeter o kadar zorlama kendini sağlık her şeyden önemli
süpersin kaçırdık diye vaZgeçecek değiliz.. bende hafta sonu feci kaçırdım..Bugün hamburger yedim( çoook uzun zamandır ilk kez. Aksam sadece 1 bardak yeşil çayla geçirdim vicdanım biraz olsun rahat. Yarın daha dikkat edicem, bir kere kaçırdık diye diyeti bırakmak yokkk