bugün sabah kalktım kahvaltımı yaptım bebişimi doyurdum ilgilendim uyuttum ve sporumu yaptım leslie 3 mile
ardındanda duş.. bundan sonra düzenimibu şekilde devam ettirmeyi düşünüyorum
hoşgeldinizzzzSelam kızlar,
Bende geldim...
Kısaca ben..
Bekarken tüm hayatını 65-70 kilo arasında geçirmiş bir hatun.
Otomatikmen bu kilo aralığında evlendim.
Kaçtım bilmiyorum ama gelinliğe zor sığdığım kesindi.
Sonracığıma 6 aylık evliyken hamiş kaldım 74 ile.
Doğuma girdim 101 ile.
İşe başladım şişkinlik indi vs derken.Kocişde gaza getirince 83 ile bir başladım diyete.
6 ay içinde 60 oldum.
Oğluşum yakında 4 yaşına girecek allahın izniyle.
Sabah tartıldım 58,700 çıktım.
Kilomla alakalı bir sıkıntım yok ancak 52 olsam fena olmaz diye düşünüyorum.
Benim derdim hiç spor yapmadığımdan iç bacak sarkması ve basen genişliği.
Orantısız vucudum bana öle geliyor.
Siz ne önerirsiniz evde nasıl bir spor yapmalıyım.
Diyet ok o iş bende zaten kilo almama asla müsade etmiyorum.
Ama spor ciddi tecrübesizim.
Help me please !
hoşgeldinizzzz
öncelikle maşallah diyorum o kadar kiloyu nasıl verdiniz hemen anlatın
size squat önerebilirim google dan aratın 1 aylık programı var ya da ebru şallı ın bir videosu var 2 haftalık onu buluyum link atayım faydasını görmüştüm benimde aynı ne kadar zayıf olsamda basen iç bacak sıkıntılı. o kısımlara mart nisanda girişeceğim ben önce zayıflayım
bu arada boyunuz nedir ?
inşallahProtein ağırlıklı beslendim:)
Ama ciddi anlamda hiç kaçamak yapmadım diyebilirim.
2 yıldır koruyorum aslında kilomu.
Artık oğluşumda büyüyünce biraz daha kendime zaman ayırabilirim diye düşünüyorum inşallah:)
Senin proğramını okudum gayet başarılı.
Zaten bana kıyasla çok çok iyisin maşallah
Bir başlasam devamı gelecekde nerden başlamam gerektiğiden emin değilim.
squat hiç emin değilim.Ben küçülsün ve skılaşsın istiyorum.
Aslında 36-38 giyiyorum ama üstüm daha ince olduğundan orantısız duruyor
Ebru şallı olabilir:)
inşallahteşekkür ederiim
squat büyütüyor diye birşey yokki şekillendiriyor bencemüthiş birşey oluyordaha önce 20 güne kadar gelmiştim baya fark ettirmişti yani..
hem rejim ile yaparsan küçültür diye biliyorum. en etkili kalça egzersizi squat bana göre.. ama sen bilirsin canım nasıl kolayına geliyorsa öyle yap
benim vücudumda aynen öyle 50 kgde bile bacaklarım kalın oluyor o yüzden 55 kg ye gelince bacak egzersizlerine başlayacağım 50ye o şekilde ineceğim. birde dün intde araştırırken okudum leslie bacak inceltiyormuş gerçekten çok mutlu oldum onuda tavsiye edebilirim 1 2 3 diye gidiyor 1den başlayıp artırabilirsin hem kilo vermenede çok yardımcı olacaktır. çok basit yormadan terletiyor.. istediğin kiloya gelince de sıkılaştırmaya başlayabilirsin. 160 boyla 52 kg çok hoş olacaktır
geçen cuma 63.4
bugün 61.9 kg
canım sen resmen ben olmuşsun aynı b nden bahsediyorsunLeslie biliyorum bir dönem baya bir yapmıştım.
O zaman hem o hemde squat bir arada götürmeye deniyeyim.
Aslında birde günlük egzersiz diye bir program indirdim.
Tüm vucut ayrı ayrıda çalışabiliyorsun.
Hatun gösteriyor sen onunla birlikde egzersiz yapıyorsun.
Oda mantıklı geldi bana.
Armut biçimli derler ya heh işte aynen öyle.
Bacakda dizden bir karış üstüne kadar gayet normal.
Ama sonra genişliyorum basenlerden.
Belim ince omuzlarım dar
Bölgesel çalışmam şart.
İç bacak olayını hiç söylemiyorum bile
canım sen resmen ben olmuşsun aynı b nden bahsediyorsun
oda olanilir canım hepsini dene en rHatı hangisi geliyorsa öyle yap bence :)
tamam canım ama vazgeçmek yok bak :) hepimiz sımsıkı olucaz.. sonuçları paylaşıraın bizimle :)Sen denemişsin o nedenle dediklerine uyum sağlamaya çalışacağım.
Kıyafetle sorun yokta aynda bakınca kendime yok yok incelmeli skılaşmalı saralmalı diyorum
vaçgeçmemek yApabileceğimiz en güzel şey canım :)Kızlaaaarr çok üzülüyorum ben bu hafta hiiiiç düzen tutturamadım
Malum karne haftasıydı. Her gün ayrı bi koşuşturma, işler güçler derken tam olarak diyete sadık kalamadım
Dün de öğretmen arkadaşlarla okulun son günü olduğu için pasta börek yapıp yedikÇok az yedim ama ne zamandır ekmek yemediğim için yetti bana yani.
Benim en büyük problemim su. Bütün gün 1 bardak içmesem asla susamam, aramıyorum suyu
Bu hafta kilomda öyle oynama olmadı, sadece 500 gram mı ne vermişimSporumu da yapamadım, eve geldiğimde çok yorgun oluyodum bütün gün ayakta olduğum için.
Çok üzülüyorum
Bırakmıcam ama gene de zorla da olsa kendimi 55'e düşürmeye çalışcam yaza kadar
vaçgeçmemek yApabileceğimiz en güzel şey canım :)
sadece vaaçgeçme yeter bir zararın yok yarım kiloda olsa vermişsin süpersin devam :)
bende bugün leslie yapamayacağım maalesef 100 ker falan zıplamayı hedefliyorum :))
canım daha önce sıkılaştırma egzersizleri hariç hiç spor yapmadım ben o yüzden bilmiyorum malesefLeslie'den başka ne yapabiliriz? Bi video beni sıkıyo hep aynı aynı aynı.. bi tavsiyen var mı?