canımmm hoşgeldin aramızaHarikasınız kızlar
Bende katılıyorum aranıza. İsmim ebru 19 yaşındayım. Yaza nisanim var bu benim en büyük motivasyon kaynağım. Boyum 173 kilom 67,9.
82 kilodan 67,9 kiloya kadar inen biri olarak yine basaracagimdan eminim.
Hedeflerim :
1 Şubat'a kadar 65 kilo
1 Mart'a kadar da 60 kilo
Gerisini düşünürüm
Her gün eliptik bisiklet ve yürüyüş ile sporumu tamamlamak istiyorum. Ve ayrıca 30 günlük squat programını uygulayacam..
20. Yaşıma kaybettigim ozguveni yeniden kendine aşılamış çıtır bir genç kız olarak basacam.
canımmm hoşgeldin aramıza
evet evet bende bu yıl kaybettiğim özgüvenimi yeniden kazanıcam
boyun mükemmel 60 kg de harika görünceksin canım
82 kilodan nasıl düştün bahseder misin ? daha hayatın başındasın harika bir genç kız olucaksınsonra da taş gibi bir eş
Hosbuldum
Yaklaşık 15 kiloyu ben 10 ay gibi bir süre içinde verdim. Çok zorlu oldu. Yavaş yavaş gitti kilolar. Hep standart bir diyetim vardı. İşin özü az yemek. Onun yanında hergün 1 saat hatta daha fazla yürüdüm. Bol su içtim ve form çayları içtim. Böyle verdim.
Peki her akşam mı biz liste şeklinde buraya yazacağız nasıl olacak canım
Hastayım kızlar yine başlayamadı
Şimdi iyileşmek için cabaliyacagim haftasonu atlatirsam başlarım inşallah
Selam kızlar
Ben de aranıza katılmak isterim şu fazlalıklarımdan yaza kadar kurtulmam lazım
20 yaşındayım 167 boy 59 kiloyum şuan. Sene başında 65 kiloya kadar çıkmıştım yediklerime dikkat edip biraz da jillian yaparak bu hale geldim. Görünüşte çok fazla bir kilom yok vermem gereken evet ama fazlaca bir miktar sıkılaşmam gerekiyor. Vücudumun fit görünmesi için yaza kadar elimden geleni yapıcam
Şimdilik kilo hedefim 55. Okulum da sömestr tatiline girdiği için spora daha iyi konsantre olabilirim diye düşünüyorum.
Fit olmak için yapacaklarımı yazmam gerekirseee....
1. JILLIANI BU SEFER BIRAKMADAN TAMAMLAYACAĞIM!
2. BLOGILATESIN KARIN VE BACAK HAREKETLERİNİ DE JİLLİAN PROGRAMIMA EKLEYECEĞİM.
3. GÜNDE EN AZ 2.5 LİTRE SU İÇECEĞİM.
4. GÜNDE EN AZ 5000 ADIM ATACAĞIM!
5. TATLI DELİSİ OLARAK HATFADA SADECE 1 GÜN ABARTMAMAK KOŞULUYLA İZİN VERİYORUM.......
6. HAMURİŞİ YOK!!!
Bunlar 20 şubata kadar olan hedeflerim. 20 şubatta okulumun açılmasıyla biraz daha farklilasacaktır...
Hepimiz için hayırlısı
canım başta zorlanmak normal sonra vücut alıştıkça kolaylaşır bende kendimi biraz daha geliştireyim onu da denemeyi düşünüyorumkızlar ben de perşembe leslie 3 mil yaptım, cuma mekik vb. hareketler, cumartesi de julian 1.level yapıyım dedim ama 10 dk sında kitlendim çok yorucu ama pes etmicem, dün yapamadım ama bugün yapıcam yine
c.tesi pazarlarım çoğunluk dışarda geçtiği için spor yapamadım kızlar ama bugünden itibaren leslie 3 e başlıyorum
Merhabaaaa :) Ben de aranıza katılmak istiyorum..
9 aylık evliyim, öğretmenim ama boş günüm var bu yüzden rahat uygulayabilirim her şeyi.
Ben sizler kadar kolay kilo veremiyorum malesefPKO hastasıyım ve çoook yavaş zayıflıyorum. Evlenmeden önce 55-56 kiloydum, şu an 62 kiloyum. Boy 1.62.
TV karşısında akşam atıştırmalarından malesef kilo aldım
Son zamanlarda ne yapıyorum peki? Beslenmeme dikkat ediyorum, akşam atıştırmalarını bıraktım.
Kendimce şöyle bi diyet uyguluyorum;
Sabah küçük beyaz peynir, 4-5 zeytin, 1 yumurta, yeşillik, domates-salatalık..
Öğlen zeytinyağlı bi yemek, ev yapımı taze yoğurt.
İkindi ara öğün ya bi tane yeşil elma ya da kuru kayısı ve ceviz.
Akşam da ya öğlen gibi besleniyorum ya da beyaz-kırmızı et ve salata gibi yiyorum.
Ama hafta sonları ister istemez kaçıyo bu düzen; cumartesi arkadaşlarla oturma, pazar günleri de rahat kahvaltı derken olmuyo.
Leslie yazmışsınız, ben de 2 gündür 3 mile walk yapıyorum. Plates lastiği bile aldım :)
Yaza kadar en azından evlenmeden önceki halime insem yeter benim içinÇünkü sizin gibi bi metabolizmam yok
Benim amacım Haziran 2017'ye kadar 55 kilo olmak
canım hoşgeldin aramıza o kadar da kilo almamışsın tatlım yaza kadar ohoooo daha çooook var 7 kg nedirki 2 ayda bile verirsinMerhabaaaa :) Ben de aranıza katılmak istiyorum..
9 aylık evliyim, öğretmenim ama boş günüm var bu yüzden rahat uygulayabilirim her şeyi.
Ben sizler kadar kolay kilo veremiyorum malesefPKO hastasıyım ve çoook yavaş zayıflıyorum. Evlenmeden önce 55-56 kiloydum, şu an 62 kiloyum. Boy 1.62.
TV karşısında akşam atıştırmalarından malesef kilo aldım
Son zamanlarda ne yapıyorum peki? Beslenmeme dikkat ediyorum, akşam atıştırmalarını bıraktım.
Kendimce şöyle bi diyet uyguluyorum;
Sabah küçük beyaz peynir, 4-5 zeytin, 1 yumurta, yeşillik, domates-salatalık..
Öğlen zeytinyağlı bi yemek, ev yapımı taze yoğurt.
İkindi ara öğün ya bi tane yeşil elma ya da kuru kayısı ve ceviz.
Akşam da ya öğlen gibi besleniyorum ya da beyaz-kırmızı et ve salata gibi yiyorum.
Ama hafta sonları ister istemez kaçıyo bu düzen; cumartesi arkadaşlarla oturma, pazar günleri de rahat kahvaltı derken olmuyo.
Leslie yazmışsınız, ben de 2 gündür 3 mile walk yapıyorum. Plates lastiği bile aldım :)
Yaza kadar en azından evlenmeden önceki halime insem yeter benim içinÇünkü sizin gibi bi metabolizmam yok
Benim amacım Haziran 2017'ye kadar 55 kilo olmak