1 Haziran 2017 Hedeflerim(bana katılın)

ayperest

Başarmak Zorundayım!
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
2.494
4.541
30
Selamlarrr kızlaar Önce kendimi tanıtayım. 22 yaşındayım 1buçuk yıllık evliyim , 3 buçuk aylık minnak bir kızım var boyum 163 ve en son 64.2 kg idim.

Yıllardır takip ettiğim birçok şeyi öğrendiğim kk ya zayıflamak için üye oldum. 2 haftadır rejimdeyim 2 kg ye yakın verdim(66 kg ile başladım). Doğum kilolarım var amacım onları vermek ve yaza fit olarak girmek.. Buraya 1 hazirana kadar kendim için belirlediğim hedeflerimi yazacağım ve onları ger çek leş ti re ce ğim !Başka çıkarı yok. Uzun zaman kötü şeyler yaşadım kendim için birşeyler yapamadım. Hatta kendimi o kadar saldım ki her konuda ne siz sorun ne ben söyleyim Şimdi artık kendime dönme zamanı! Kendim için kendimi iyi hissetmek için kızıma taş gibi gencecik genç kalacak bir anne olmak için başaracağım.

Zor değil! Yeter ki isteyelim.. İnsanız başaramayacağımız birşey yok. Başımıza ne gelirse gelsin yarınımızı güzelleştirmek zorundayız. Hayat kısa bugün mutsuzsak yarını zehir etmeye gerek yok hergün kendimiz için birşeyler yapmalıyız !

Evet önümde 4.5 aylık bir zaman var illaki motivasyonumun düştüğü kendimi mutsuz hissettiğim zamanlar olacak belki birşeyler yolunda gitmeyecek vs. Ama olsun vazgeçmeyeceğim çünkü bugün üzüldüğüm sonrasına kalmayacak ve ben sonrasını güzelleştirmek için hergün birşeyler yapacağım!
Sizde bana katılabilirsiniz.Nolur katılın beraber başaralım

Şimdi aşağıya tarihler belirtip hedeflerimi yazacağım hedeflerimi ileride değiştirebilirim,ama azaltarak değil çoğaltarak

1 Şubat 2017 - 60 kg olacağım , leslie 2 veya 3 yapacağım o güne kadar
1 Mart 2017 - 55 kg olacağım , leslie 3 4 veya 5 yapacağım o güne kadar
1 Nisan 2017 - 50 kg olacağım , 30 günlük squat programını bitirmiş ve 1 ay boyunca her gün 50 mekik çekmiş olacağım
1 Mayıs 2017 - 30 günlük squat programı bitirmiş hergün 100 mekik çekmiş ve hergün ekstra egzersizler yapmış olacağım
1 Haziran 2017 - hergün 100 squat 100 mekik ve basen, iç bacak egzersizlerini yapmış olacağım.
1 haziran 2017 ye kadar en az 5 kitap bitireceğim
1 Nisan 2017 - 1 Haziran 2017 arası şu çatlaklar için olan kahve limon kürünü yapacağım.
Hergün 3 litre su içeceğim.

insanları takmayacağım kendimi seveceğim

Sizlerde hedeflerinizi yazın ve hedeflediğimiz tarihlerde başardık diye buraya yazalım !

Son düzenleme:
canımmm geldimmm bennnn. kilom tahmini 58-59 boyum 1.58 hedefim mayısa kadar 50 yi bulmakkkkk

Hayırlı olsun canım topiğin

bende geldimm

kilom salı günü itibariyle 65

hedefim nisan-mayıs gibi 60 kilo olmak

canımmm geldimmm bennnn. kilom tahmini 58-59 boyum 1.58 hedefim mayısa kadar 50 yi bulmakkkkk

Bu arada hayırlı olsun topiğinnnn

Hayırlı olsun canım topiğin

bende geldimm

kilom salı günü itibariyle 65

hedefim nisan-mayıs gibi 60 kilo olmak

teşekkür ederim kızlarr

haydı ama 1 tanemi hedef var başka hedeflerde yazın tarih belirtin benim gibi daha netleşsin gözümüzde herşey

o zaman yazıyorum:):):):)

1 şubat 2017- 56 kilo olacam leslie ile yürüyüş ve bol bol su tüketicem
1 mart 2017 52 kilo olucam çünkü yavaşlama dönemi olacak
1 nisana 50 yi bulurum inşallahh ve mayısa kalmamış olur yani belki de hedeflediğimden daha hızlı kilo veririm. Bu tarihe kadar leslie yi rahat yapıyor olmak onu bırakıp ebru şallı plates hareketlerine geçiş yapmış olmam lazım incelmeye devam etmek için
her gün 2,5 lt su içicem

1 hazirana kadar da oğlumla dışarı çıkıcam haftasonları onu bu düzene alıştıracam
1 temmuza kadar da araba kullanmayı öğrenmiş olucam

Artık en çok kendime ve aileme değer vericem. Dışardan kim ne demiş nolmuş umrumda olmıycak. Kimseyi dert etmemeyi öğrenicem

canımm süpersin inşallah herşey dilediğimiz gibi olur 2017 bizim olsun

Boyum 1.56 kilom 60.. hedefim 48
Simdilik hedefim jillian 3 levelini bitirmek ve ayda en az 3 kilo vermek. Sağlıklı beslenme ve spor alışkanlığı kazanmak. Ayrıca kitap okuma alışkanlığı da kazanmak.
1 subat 2017: 57 kilo
1 mart 2017: 54kilo
1 nisan 2017: 51 kilo
1 mayis :48 kilo

süper

merhaba ben alya 34 yaşındayım 73 kiloyum 169 boyum . 2 aydır eliptik bisiklet aldım ama soğuk algınlığı hastalık derken başlayamadım
şimdide gribim
çalıştığım için sadece akşamları yapabilirim 2 de çocuk olunca yorgunluk saat 9 da ben servis dışı oluyorum
bu gün karar verdim hastada olsam başlayacagım
tabi sizde isterseniz burda motive olmak isterim

ne demek buyrun hoşgeldiniz benimde var eliptik bisikletim amabir türlü binesim gelmiyo
hedeflerinizi yazın sizde hangi tarihte nasıl olacağınızı bilin

130ocak güncel kilom:72,5 ilk hafta 15-20 dakika eliptik bisikletle egzersiz 2. hafta 20-30 dk 3-4.hafta 30-40 dk
15 şubatta :68 olmak istiyorum her gün 30-40 dk eliptik bisiklet le egzersiz.
15 mart :64 olmak istiyorum her gün 30-40 dk eliptik bisiklet le egzersiz.
15 nisan :62 olmak istiyorum yavaşlama olabilir ama incelmek istiyorum gün 30-40 dk eliptik bisiklet le egzersiz.
15 mayıs:60 olmak istiyorum sağlıklı yaşamak için ve kilomu korumak için gün 30-40 dk eliptik bisiklet le egzersiz.
1 haziran 60 kilomu hep korumak istiyorum

dün yapamadım çünkü çok hastayım
ama bu akşam 15 dk olsa yapacağım ve burada yaptım diye bildirimde bulunacağım

harika başaracağız 15 şubatta 68 kiloyum yazacaksınız buraya inanıyorum

dün yapamadım çünkü çok hastayım
ama bu akşam 15 dk olsa yapacağım ve burada yaptım diye bildirimde bulunacağım

geçmiş olsun hastayken kendimizi zorlamaya gerek yok tabiiki allah şifaversin

bende dün leslie 2 mile yaptım
hergün yazalım

harika başaracağız 15 şubatta 68 kiloyum yazacaksınız buraya inanıyorum

geçmiş olsun hastayken kendimizi zorlamaya gerek yok tabiiki allah şifaversin

bende dün leslie 2 mile yaptım
hergün yazalım
artık bi yerden başlamak gerek. her gün bildirimi liste şeklinde yapalım mı

her gün tarihi atıp kopyalıyıp yapıştırıp kendi ismimizin önüne yaptığımız egzersizi yazalım
nacizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…