bugun telkınde kacıncı gunun cnm
telkinden sonraki duygu düşünce ve sendeki belirtiler ne acaba:)?[/QUOTE
telkinden önce çörekotu yağı kullandım ama o geçici bişeydi ve bunu bile bile tekrar başladım yağa çünkü kilo vermiştim bir anda ve tekrar alamıyordum haliyle memişlerde iyice gitti zaten sarkmıştı.Neyse yağa başladım 10 gün düzenli yaptım ama her zaman yapamıyorsun evliyim iş güç falan derken bıraktım ve tekrar göğüsler fosss diye söndü benim moralım iyice bozuldu.Sonra telkinle mücize gibi karşılaştım ve dinlemeye başlayınca ilk hafta gerçekten hareketlenmeler oldu inan kendime güvenim tekrar gelmeye başşladı. Belirtilerim ise memelerde dolgunluk var ve ağrılar aynı ergenlikteki gibi ama ben çok mutluyum bu ağrılardan
Adım Burcu, 28 yaşındayım
Boyum 155 mm (şaka cm Allaha şükür; küçük piliç her zaman piliçtir mantığına sahibim görüntümde öyle.. kendimi ancak böyle avutuyorumda)
Kilom 45kg
Hobilerim klişe olacak ama gerçekten kitap okumayı seviyorum, farklı şehirleri gezmeyi.. onun dışında evlendikten sonra pek bi hobim kalmadı ya da varda hepsi unutuldu geçici hafıza kaybı diyelim
daha çok hobilerim yerine yeni yeni fobilerim yer aldı mesela kayınvalidelerden nefret ederim, bayramlardan nefret ederim, her tatile annemlere gidelim lafından nefret ederimbunların dışında 5 yaşından beri yüzdüğüm halde 10 yıldan beri derine tek başıma yüzemiyorum çünkü ayaklarıma bir ceset değecek korkusu oluşuyor.
Baba tarafım Samsun anne tarafım Safranbolulu.
2004'te mühendislik bitirdim haftanın belli günleri çalışıyorum.
Birde birde 4.5 yaşında bir oğlum var
caniiim ekledigin resim yoksa oglu$un muu masAllah yaa yerim onu ne kadar tatli biseymis o öyle
evet canim kom$u sayiliriz
bende bu yaz a$k kitabini alip okumayi düsünyüorum o kadar cok yorum duydum ki artik okuma vakti geldi saniriim :)
ama arkadaslarindan kitablarini istemye cekinme bence canim benim kitaplarim coook önemli benim icin birine vermeye kiyamiyorum bile
bu arada oglunun ismini secme sebebin cok hosuam gitti
Evet oğlum, Elif Şafak'ın ''baba ve piç'' ile ''pit palası'' da okudum onalrad güzeldi ''siyah süt'' kitabında resmen kendi lohusalığını yazmış güzel değildi.Ama aşk kitabını çok iyi hatırlayamıyorum ama başta çok sürükleyici değildi sona doğru akıyor ama epey emek vermiş olduğu belli:80:
Kişisel gelişim seversen kesinlikle Doğan Cüceloğlu oku derim.
Kitaplarıma bende kıyamıyorum hatta başkasından kitap alıp okumam hoşlanmıyorum çünkü okuduğum kitap ne olursa olsun onla bir zaman geçirdiğim için aramızda sanki bişey geçiyorManyağım galiba.
Sen nişanlıydın dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?