• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. Haftanın Konuğu * dogadan * (29 Mayis - 4 Haziran)

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
66
Yer
- Yurtdışı
Sevgili KK dostlari. :71:

Haftanin Konugu bölümünü tekrar aktif hale getirmeye karar verdik. :61:

Ilk haftaminizin konugu dogadan'in konusuna

:71: H o s g e l d i n i z :71:

Haftanin konuğuna soru sorarken dikkat edilmesi gerekenler:

Çok özel sorular sormayın.
Sorulmuş soruları mümkünse tekrar etmeyin.
Konuğumuzu kızdıracak ve rencide edecek sorulardan kaçının.

iLk GeneL soruLar benden gelsin :61:

Adınınız:

Yaşınız:

Boyunuz:

Kilonuz:

Medeni Haliniz:

Hobileriniz:

Fobileriniz:

Nerelisiniz:

Okul yada iş durumunuz :

Hos sohbetler keyifli muhabbetler dileriz :68:

Adım Burcu, 28 yaşındayım
Boyum 155 mm (şaka cm Allaha şükür; küçük piliç her zaman piliçtir mantığına sahibim görüntümde öyle.. kendimi ancak böyle avutuyorumda :52:)
Kilom 45kg
Hobilerim klişe olacak ama gerçekten kitap okumayı seviyorum, farklı şehirleri gezmeyi.. onun dışında evlendikten sonra pek bi hobim kalmadı ya da varda hepsi unutuldu geçici hafıza kaybı diyelim :50:
daha çok hobilerim yerine yeni yeni fobilerim yer aldı mesela kayınvalidelerden nefret ederim, bayramlardan nefret ederim, her tatile annemlere gidelim lafından nefret ederimbunların dışında 5 yaşından beri yüzdüğüm halde 10 yıldan beri derine tek başıma yüzemiyorum çünkü ayaklarıma bir ceset değecek korkusu oluşuyor.
Baba tarafım Samsun anne tarafım Safranbolulu.
2004'te mühendislik bitirdim haftanın belli günleri çalışıyorum.
Birde birde 4.5 yaşında bir oğlum var:16::16:

telkinden sonraki duygu düşünce ve sendeki belirtiler ne acaba:)?

telkinden sonraki duygu düşünce ve sendeki belirtiler ne acaba:)?[/QUOTE

telkinden önce çörekotu yağı kullandım ama o geçici bişeydi ve bunu bile bile tekrar başladım yağa çünkü kilo vermiştim bir anda ve tekrar alamıyordum haliyle memişlerde iyice gitti zaten sarkmıştı.Neyse yağa başladım 10 gün düzenli yaptım ama her zaman yapamıyorsun evliyim iş güç falan derken bıraktım ve tekrar göğüsler fosss diye söndü benim moralım iyice bozuldu.Sonra telkinle mücize gibi karşılaştım ve dinlemeye başlayınca ilk hafta gerçekten hareketlenmeler oldu inan kendime güvenim tekrar gelmeye başşladı. Belirtilerim ise memelerde dolgunluk var ve ağrılar aynı ergenlikteki gibi ama ben çok mutluyum bu ağrılardan:32:

bu arada ben böyle bir meme istiyorum şeklen ve dirilik yönünden aynısını istiyorum bilnçaltımm $en-guzel-goguslu-10-guzel-gogus-guzel-kelly-brook-1257443.jpg
kızlar böyle bir sütyen istiyorum aynısından hemde nasıl bulabilirim genellikle dantelli babannem usulu oluyor.Babannem demişken aklıma geldi babannemin göğüsleribile benden güzel vallahi..

Adım Burcu, 28 yaşındayım
Boyum 155 mm (şaka cm Allaha şükür; küçük piliç her zaman piliçtir mantığına sahibim görüntümde öyle.. kendimi ancak böyle avutuyorumda :52:)
Kilom 45kg
Hobilerim klişe olacak ama gerçekten kitap okumayı seviyorum, farklı şehirleri gezmeyi.. onun dışında evlendikten sonra pek bi hobim kalmadı ya da varda hepsi unutuldu geçici hafıza kaybı diyelim :50:
daha çok hobilerim yerine yeni yeni fobilerim yer aldı mesela kayınvalidelerden nefret ederim, bayramlardan nefret ederim, her tatile annemlere gidelim lafından nefret ederimbunların dışında 5 yaşından beri yüzdüğüm halde 10 yıldan beri derine tek başıma yüzemiyorum çünkü ayaklarıma bir ceset değecek korkusu oluşuyor.
Baba tarafım Samsun anne tarafım Safranbolulu.
2004'te mühendislik bitirdim haftanın belli günleri çalışıyorum.
Birde birde 4.5 yaşında bir oğlum var:16::16:

Memnun olduk burcu :71:

Kitap okumayi bende cok seviyorum ortak bir noktamiz varmis :61:
Bir tarafin karadenizli yani bende karadenizliyim bir ortak noktamiz daha varmiis :61:
Oglusunu Allah bagislasin :emir_bebek::nazar:

Ayagina ceset degecek korkusu nerden kaynaklaniyor peki cok ilginc cünkü :44:
Oglusunun ismini söylermisin? :61:

Diger sorularimi siralayayim :6:

Dizi izlermisin?
Hangileri izlersin?

En sevdigin yazar?
En son okudugun kitap?
En sevdigin kitap?
Hic begenmedim dedigin kitap?

En büyük takintin nedir?
En büyük hayalin nedir?
En sevmedigin huyun nedir?
En sevdigin huyun nedir?

Giyim tarzini bize anlatirmisin?
Marka senin icin ne ifade ediyor?
Pazarlardan alis veris yaparmisin?

Yemek yapabiliyormusun? :9:
En sevdigin yemek hangisi?
Mutfakta vakit gecirmeyi seviyormusun?

Sigara iciyormusun? :45:
Iciyorsan mutlaka birak :1:

Simdilik bu kadar yeteeer :61:

dogadan arkadasimiza telkin ile ilgili olmayan sorularda sormayi ihmal etmeyelim hanimlar :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende memnun oldum canım teşekkür ederim.

Ceset korkusu lisedeyken sel baskını olmuştu.İnsanlar can ve mal kaybı yaşadı ve birçok cesetlerde bulunamadı.Malum sel sularıda karadenize döküldü o gün bugün ben ayağımın yere basmadı yerlere yüzemiyorum sırf bu yüzden sörfü tam öğrenemedim.

Oğlumun adı Tarık ben koydum:65:

Dizi fanatiği değilim çünkü eşim evdeyken dizi izlenmiyor.o yüzden takip ettiğim dizi yok:57:

Sevdiğim yazarlar dili ve anlatımı yalın olduğu için Ayşe Kulin biyografilerine bayılıyorum kişiyi tanıma fırsatı veriyor, farklı şeylere dikkatimi çektiği için Elif Şafak ama benim en vazgeçilmezim kendisi aslında bir bilim adamı ama bütün kitapları bence harika ve çok güzel şeyler öğretiyor Doğan cüceloğlu onun dışında tarihimizi anlatan kitapları seviyorum.Yabancı yazarlara pek açık değilim kişisel gelişim dışındakiler hariç:91:

Şuan okuduğum kitap Ayşe Kulin'nin yeni çıkan kitapları seri biliyorsunuz Hayatı bitirdim şimdi Hüzündeyim.

Beğenmediğim kitap yoktur çünkü hepsinde bir emek var ama yinede her kişisel gelişim kitabını alıpta okumam ve beğenmem.

Herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışmak en nefret ettiğim takıntımdır.

En büyük hayalim devlete mühendis olarak atanmak diğer hayallerim çorap sokuğu gibi peşinden gelir:52:

En sevmediğim huyum insanları ön yargısız anlamak ve kabul etmek ve karşımdaki insanlarında böyle düşünme tarzına sahip olduğuna inanmak hep böyleyim yaa insanları yargılamayı sevmiyorum ama çevremde de bu kadar görüş açısı geniş insan yok.Genellikle başkasını eleştiren zavallı insanlar var.

En sevdiğim huyumda yine aynı iyi niyetli olmam.Bunu çevremdekiler hep söyler:46:

Giyim tarzııma gelince çok spor giyinmem hafif sporla klasik arası bişey:52: Aşıırı kendimi gösteren giyim ve makyajtan kaçınırım.Doğal, seksi görünmek hoşuma gider ama bana erkeklerin dikkatli bakmasından rahatsız olurum :47:

Marka seçimim sadece kozmatikte olur.Dermokozmatik ürünler kullanıyorumyüzümden ötürü:14: Onun dışında çok pahalı olmayan ama kaliteli ve herkeste olanı (illa oluyorda aynısı kızılaydan dağıtılmış gibi olmayanı) almayı sevmiyorum.

Pazardan sadece meyve, sebze ve çiçek alıyorum, giyim almıyorum.

Yemekleri ben yaptığım için hepsini seviyorum:52: Ama keklerime bayılıyorum herkeste bayılır.

Mutfağım güzel ve geniş olsaydı heralde vakit geçirmeyi severdim.Lojmanda oturuyorum evlendiğimden beri bu 2. evim ama şansıma hep eski ve içi güzel olmayan evlerde oturdum ve oturuyorum ama merkeze yakın napım:62:

Valla daha kahvaltımı yapmadan sorularına cevap verdim eline sağlık Meliscim.

Meliscim sen karadenizin neresindensin dersem yanlış mı olur ben soru sorabiliyor muyum:81:

Unutmuşum sigara kullanmıyorum.

Canim verdigin tüüm cevaplar icin cok tesekkür ederim. Ilgiyle okudum :)

Hehehe bende trabzonluyum canim bunu da cevaplayim hemen :)

Yasadiginiz sel felaketi icin üzgünüm. Kalici hasarlar birakmis ardinda. Allah hem manevi hem maddi hasara ugrayanlarin yardimci olsun insaAllah. Bunu da söylemis olalim.

Tarik ismini neden sectin özel bi sebebi varmi? :61:

Elif Safaktan Ask kitabini okudun mu?
Tavsiye edermisin?

Dizi takip etmedigin iyi olmus aslinda. Zaten takip edilebilecek kalitede dizi de kalmadi :9:

Yani birazcik mükkemmelliyetcilik var sende demek kii :51:

Cevrende görüs acisi genis insanlar yokmus dedin. Ve ön yargili davranmadigini söyledin. Peki sen böylesi bi durumda nasil davraniyorsun. Yani sana karsi ön yargili yaklasan biri olunca tutumun nasil olur?

Süsüne püsüne cok önem verirmisin? Yoksa dogal güzellikten yanamisin? :12::12::12::9:

Peki en sevdigin kek hangisi ? :61:

Olsun canim insaAllah daha genis bir ev nasip olur sana yakinda umudunu kaybetme :71:

Sigara icmedigine cok sevindiiim örnek bir davraniiis :46:

Vee son olarak karnicigini doyurmadan önce sorularima cevap verdigin icin cok tesekkür ederiiim :16:

Diger arkadaslardan da sorular beklemekteyizzz :6:

Yakınmışız Trabzonlusun ya:89: Dileklerin için teşekkür ederim Allah herkesin yardımcısı olsun.

Oğlumun adını Tarık koymamın nedeni İspanya'yı fetheden Tarık Bin Ziyad gibi büyük komutan olsun, öyle güzel kararlar versinki gemileri yaktığında geriye dönüşün olmayacağını bilsin.Ve bu güzel ismin enrjisini alsın diye koydum.

Elif Şafak'ın Aşk kitabını okudum.Okuyalı çok oldu güzel kitap yani roman gözüyle değilde başka anlamlar yükleyerek okunmalı.Ben tekrar okumak istedim yalnız kitaplarımı okumak için alan arkadaşlardan istemeye çekiniyorum.

Ya sorma ben akrep burcuyum yükselenim terazi bende 'ya hep ya hiç' mantığı var atamıyorum bunu ve mükemmelliyetçilik oluşuyor.

Ön yargılı veya kendini olduğundan fazla görüp karşısındakine sürekli yüklenme tarzında olan kişilerle muhatap olmam eğer mecbur kaldım oldum lafı sokarım o da oturur aşağıya sinir küpü olur:52:

Ben havalı iddaalı şeyler giymeyi sevmiyorum ama ara sıra giymek gerekiyor, makyaj desen çok fazla yapmıyorum yaptığımda erkeklerin aşırı yalakalıkları üstümde oluyor bundan rahatsız oluyorum.Hafif bakmaları hoşuma gidiyor ama artık gözüme gözüme bakmalar rahatsız ediyor.

Eklentiler

• $249057_10150198757624395_838534394_6749835_3128936_n.jpg
    $249057_10150198757624395_838534394_6749835_3128936_n.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
caniiim ekledigin resim yoksa oglu$un muu masAllah yaa yerim onu ne kadar tatli biseymis o öyle :nazar: :71:

evet canim kom$u sayiliriz :9:

bende bu yaz a$k kitabini alip okumayi düsünyüorum o kadar cok yorum duydum ki artik okuma vakti geldi saniriim :)

ama arkadaslarindan kitablarini istemye cekinme bence canim benim kitaplarim coook önemli benim icin birine vermeye kiyamiyorum bile :9:

bu arada oglunun ismini secme sebebin cok hosuam gitti :nazar:

cevaplarin icin coook tesekkür ederim canim..

bu sayede seni daha iyi tanima sansina sahip oldum..

ilerleyen günlerde sorularimla tekrar gelecegim :71:

caniiim ekledigin resim yoksa oglu$un muu masAllah yaa yerim onu ne kadar tatli biseymis o öyle :nazar: :71:

evet canim kom$u sayiliriz :9:

bende bu yaz a$k kitabini alip okumayi düsünyüorum o kadar cok yorum duydum ki artik okuma vakti geldi saniriim :)

ama arkadaslarindan kitablarini istemye cekinme bence canim benim kitaplarim coook önemli benim icin birine vermeye kiyamiyorum bile :9:

bu arada oglunun ismini secme sebebin cok hosuam gitti :nazar:

Evet oğlum, Elif Şafak'ın ''baba ve piç'' ile ''pit palası'' da okudum onalrad güzeldi ''siyah süt'' kitabında resmen kendi lohusalığını yazmış güzel değildi.Ama aşk kitabını çok iyi hatırlayamıyorum ama başta çok sürükleyici değildi sona doğru akıyor ama epey emek vermiş olduğu belli:80:
Kişisel gelişim seversen kesinlikle Doğan Cüceloğlu oku derim.
Kitaplarıma bende kıyamıyorum hatta başkasından kitap alıp okumam hoşlanmıyorum çünkü okuduğum kitap ne olursa olsun onla bir zaman geçirdiğim için aramızda sanki bişey geçiyor:52: Manyağım galiba.

Sen nişanlıydın dimi?

dogandan caniiim haftanin konugu sensiiin :9:

ama sorunu cevaplamam gerekirse bu yaz ni$anim olacak canim :69:

sorularima devam edeyim öyleyse kimsecikler yazmiyor :)

Hangi dilleri biliyorsun?
Kullanamasini en cok sevdigin sözcükler?
Utangac birimisin?
Dobra dobra birimisin?
Uyandiginda ilk düsündügün sey?
Takma adin lakabin varmi?
Kendini 5 sene sonra nerede görüyorsun?
Oglusun okula gidiyormu?
Krese gidiyormu? :))

Back