Bende memnun oldum canım teşekkür ederim.
Ceset korkusu lisedeyken sel baskını olmuştu.İnsanlar can ve mal kaybı yaşadı ve birçok cesetlerde bulunamadı.Malum sel sularıda karadenize döküldü o gün bugün ben ayağımın yere basmadı yerlere yüzemiyorum sırf bu yüzden sörfü tam öğrenemedim.
Oğlumun adı Tarık ben koydum
Dizi fanatiği değilim çünkü eşim evdeyken dizi izlenmiyor.o yüzden takip ettiğim dizi yok
Sevdiğim yazarlar dili ve anlatımı yalın olduğu için Ayşe Kulin biyografilerine bayılıyorum kişiyi tanıma fırsatı veriyor, farklı şeylere dikkatimi çektiği için Elif Şafak ama benim en vazgeçilmezim kendisi aslında bir bilim adamı ama bütün kitapları bence harika ve çok güzel şeyler öğretiyor Doğan cüceloğlu onun dışında tarihimizi anlatan kitapları seviyorum.Yabancı yazarlara pek açık değilim kişisel gelişim dışındakiler hariç
Şuan okuduğum kitap Ayşe Kulin'nin yeni çıkan kitapları seri biliyorsunuz Hayatı bitirdim şimdi Hüzündeyim.
Beğenmediğim kitap yoktur çünkü hepsinde bir emek var ama yinede her kişisel gelişim kitabını alıpta okumam ve beğenmem.
Herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışmak en nefret ettiğim takıntımdır.
En büyük hayalim devlete mühendis olarak atanmak diğer hayallerim çorap sokuğu gibi peşinden gelir
En sevmediğim huyum insanları ön yargısız anlamak ve kabul etmek ve karşımdaki insanlarında böyle düşünme tarzına sahip olduğuna inanmak hep böyleyim yaa insanları yargılamayı sevmiyorum ama çevremde de bu kadar görüş açısı geniş insan yok.Genellikle başkasını eleştiren zavallı insanlar var.
En sevdiğim huyumda yine aynı iyi niyetli olmam.Bunu çevremdekiler hep söyler
Giyim tarzııma gelince çok spor giyinmem hafif sporla klasik arası bişey
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşıırı kendimi gösteren giyim ve makyajtan kaçınırım.Doğal, seksi görünmek hoşuma gider ama bana erkeklerin dikkatli bakmasından rahatsız olurum
Marka seçimim sadece kozmatikte olur.Dermokozmatik ürünler kullanıyorumyüzümden ötürü
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Onun dışında çok pahalı olmayan ama kaliteli ve herkeste olanı (illa oluyorda aynısı kızılaydan dağıtılmış gibi olmayanı) almayı sevmiyorum.
Pazardan sadece meyve, sebze ve çiçek alıyorum, giyim almıyorum.
Yemekleri ben yaptığım için hepsini seviyorum
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Ama keklerime bayılıyorum herkeste bayılır.
Mutfağım güzel ve geniş olsaydı heralde vakit geçirmeyi severdim.Lojmanda oturuyorum evlendiğimden beri bu 2. evim ama şansıma hep eski ve içi güzel olmayan evlerde oturdum ve oturuyorum ama merkeze yakın napım
Valla daha kahvaltımı yapmadan sorularına cevap verdim eline sağlık Meliscim.