1 haftalık hamişim ama kahverengi lekelenmem var çok korkuyorum yardım edin anneleR

ecemecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
29
0
41
adetim 1 hafta geçti kanda 274,6 idrardada pozitif çıktı ondan 1 haftalık hamileyim dedim düzeltemek istedim arkadaşlar dün kahverengi lekelenmem başladı peceteye sildiğim fala bişey yok ama yavru ağzı akıntım var doktoru aradım düşükten bahsetti ve yerleşme kanamasıda olabilir dedi ama düşükten çok daha bahsetti eğer fazlalaşırsa kan rengine dönerse gel dedi yapacak bişey yok dedi çok korkuyorum yardım edin

Son düzenleme:
merhaba canım
benimde ilki düşüktü açık renkli akıntıyla başlamıştı ama umarım seninki yerleşme kanamsıdır.moralini yükset tut derim.bide bacaklarını yüksekte tutarakta yatarsan faydası olur.allah yardımcın olsun.dilerim sevindirici haberlerini alırız

geçmiş olsun öncelikle, moralini bozmak istemem ama bilmen de gerek diğer taraftan
benimde aynı şikayetim olmuştu, kanda gebelik testi yaptırdım sonucunu almaya gitmeden önce lekelenme oldu, dr hamilesin dedi, bende nası olur lekelenme oldu dedim, aradan bir hafta geçti, gece acılar içinde acile kaldırıldım, 2 gün sonrada kapalı ameliyat oldum. gebelik tüpte gelimiş, dolayısıyla gebelik gelişte tüpe baskı uygulamış ve önce hafif kanamalar sonra şiddetli kanamalarla tüpüm yırtılmış, sonuç sağ tüpüm alındı, film çektirdik sol tüpte sorun yok. 7 ay oldu dış gebelik geçireli, hala bişey yok.

canım öncellikle adetin eğer bir hafta gecikti ise 1 haftalık gebe değil 5 haftalık gebe sayılırsın...gebeliklerde en son adet dönemi baz alınır o yüzden 5 haftalık gebe diyorum sana...hafif pembe kanama bende de olmuştu 3 gün içinde kan rengine dönüştü ve bebeğimi kaybettim.sana tavsiyem yat hiç kalkma yataktan sadece wc ihtiyacın için kalk yataktan...umarım dış gebelik değildir.aslında progestan gibi bir ilaç tavsiye edebilirdi doktor ama dış gebelik olup olmadığını anlamaları gerekiyor önce...umarım bebişin iyidir.hayırlara vesile olsun geçmiş olsun...

canım bencede 1 haftalık degilsindir degerin de çok aşırı düşük degil.yani en az 3 haftalıksındır sen...bence yerleşme kanamasıdır diyorum inşallah yani..sıkma canınıinşalla bebişin seni bırakmaz ALLAH BAGIŞLASIN TATLIM...çeşitli yorumlara takılıp bozma moralini herşey olacagına varır...bende bir düşük yaptım ama benim düşük kanamamla seninki aynı olacak diye birşey yok...sadece şimdi senin yapman gereken kendine çok dikkat etmendir...dinlen işleri falan bırak bir kenara herşey anlaşılana kadar.öpüyorum gelişmeleri haber verirsin hoşçakal.

arkadaşlar merhaba adet günüm 9 gün gecikince evde test yaptım ve çift cizgi çıktı. ertesi gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 180 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdım bu sefer 191 çıktı. doktorum gelişmeyen gebelik dedi. vajinadan ultrosanla muayene yaptı. aleti çıkardığında hafif kahve rengi kan geldi. kanaman başlamış 1 hafta bekleyelim kanamayla düşebilir düşmezse kürtaj yapıcaz dedi. üzerinden 2 gün geçti ağrım varla yok arasında ama kanamam yok. sizce heran kanamam olabilirmi yoksa mecbur kürtajmı olucam bana yardımcı olurmusunuz. sizin nasıl olmuştu kanamalarınız.

canım benim kahverengi akıntım vardı doktor ilaç ve iğne verdi. kahverengi akıntlarım geçti ama 15 gün sonra tekrar gittiğimde bebeğin gelişmediğini öğrendim. düşmek istiyodu yani ama biz engel olduk. dün de kürtaj olmak zorunda kaldım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…