1 haftalık hamilelik belirtisi nedir?

Merhabalar adetimden hemen sonra beraber oldum eşimle daha yeni evliyiz 3 aylık ilişkiden hemen sonra sağ kasik ağrısı ve bel agrisi var kanamam olmadı akıntım vardı ama bir iki gün oldu sonra geçti adetime daha 20 gün var hamile miyim yoksa enfeksiyondan dolayı mı yardımcı olursanız sevinirim
Bu kadar erken belirti olmaz maalesef , ben adetime 3 gün kala çok çok silik bi çizgiyle öğrendim hiçte belirti yaşamadım hamileliği öğrendikten sonra başlıyor belirtiler

Ama ilk hafta belirtileri diye yazıyor internetten baktığımda rahim genisliyormuş

Merhaba kızlar bende 3 yıl evliliyim bk sıkıntımız yok bu ay femara kullandim büyüyen yumurtam coktu diye doktor iğne vermedi 1 hafta degerlndirin dedi 10/günü değerlendirdik adetimdn bir gün önce kahverengi iki damla leke değdi adet sancısı da cktkm 3 gün gecikmem var hayla hasta olmadım ama git gide göğüs agrkm fazla olmaya basladı hic böylesi olmamıştı bide lekeden sonra hep su.beyaz gibi akintim olmaya basladı gebelik olabilirlik ya yada neden olmuş olabilir

Ama ilk hafta belirtileri diye yazıyor internetten baktığımda rahim genisliyormuş
1 haftalık gebelik olabilmesi mümkün değil ve yukarıda yazıldığı gibi adete 20 gün var iken gebelik belirtileri ortaya çıkmaz. Adetiniz geçtikten sonra eğer olmazsanız bir test yapın. Psikolojik olabilir hissettikleriniz

Yumurtanın spermle birleşip rahme inmesi ortlaama 1 hafta sürebiliyor yerlesmesi de bir hafta desek hormon salgılayıp belirti verecek duruma gelmesi regl gecikmesini buluyor. Regle 20 gün kala daha yumurtlamamışsınızdır bile. Dolayısıyla değerlemdirmeye devam edin belirtilere bakmayın.

Bir haftalık mümkün değil belirti yani benim adetim 5 gün gecikti öyle öğrendim hamilelik beklemiyordum ama her an adet alacakmış gibi ağrılarım vardı

Back
X