off kızlar biraz olsun su serpildi içime. bende bukadar çok emiyo memede uyuyo falan korktum panikledim. ne zormuş yahu......
arkadaslr ayni sorun bende de var bebegim daha 10 gunluk ama surekli emmek istiyo bazen
oluyo 1 saa 1 bucuk saa memede kaliyo
sizce normal mi bu
40 dk dan sonra cekmek istiyorum
bu seferde agliyo sesi gidiyo
sanirim beni emzik niyetine kullaniyo
napmam lazim
bu kadarlik bebek egitilir mi sizce 40 dak dan sonra kessem mi memeyi
valla arkadas gibi bende nerdeyse cocuk dogurduma pisman olcam
eski gunleri ozledim galiba
nolur yardim.....
arkadaslr ayni sorun bende de var bebegim daha 10 gunluk ama surekli emmek istiyo bazen
oluyo 1 saa 1 bucuk saa memede kaliyo
sizce normal mi bu
40 dk dan sonra cekmek istiyorum
bu seferde agliyo sesi gidiyo
sanirim beni emzik niyetine kullaniyo
napmam lazim
bu kadarlik bebek egitilir mi sizce 40 dak dan sonra kessem mi memeyi
valla arkadas gibi bende nerdeyse cocuk dogurduma pisman olcam
eski gunleri ozledim galiba
nolur yardim.....
canım nenım senın hamılelığını hatırlıyorum benım son aylarımdayken sen hamıle olduğunu öğrenmıstın hayırlı olsun bebeğın arkadaslarında dedığı gıbı bebek bakımı zor ama suan tatlı zamanların ınan sen suan dua etmelısın memede uyuyan bebeğın olduğu ıcın benımkı asla bırkerecık bıle sallayarak uyumadı 4 atını doldurdu emın ol diğerlerınden daha kötu gecen hafta arkadasıma gittım 1 ay aramız var helak oldu uyutana kadar 2 saatte dedım meme almıyomu yok memede uyumaz dedi valla dua ettım resmen alıştırmaya gelınce daha gercekten cok erken suan onun dünyaya akısına bırak sen takıb et daha sonra butun sorumluluk sende olucak zaten sağlıkla kalın
tatlım bebeğin çok fazla emecek gücü yok,ve hayatın en hızlı büyüme gelişme dönemeni yaşıyor....
onun için çok sık beslenmek,şifa olan sütünden yaralanmak zorunda....
elinden geldikçe emzir...bol sıvı tüket ,süt yapıcı gıdalar ye...ve sabırlı ol,o şu anda sana bağımlı ama zamanla bu bağlılık haline dönüşecek...
tıptada annelerdeki bu korkunun bir adı varmış,yani bir canlının kişiye bu kadar bağımlılığı anneleri içten içe korkuturmuş,ama aşama aşama düzelecek....git gide daha seyrek emecek,daha az uyanacak...yemekti,konuşmaydı ,yürümeydi derken,bu günlere güleceksin...sabırlı ol ve sadece bir süreç olduğunu aklından çıkarma,bunu sana inanılmaz derecede özgürlüğüne düşkün bir anne söylüyor...
cok tesekkur ederim
neler hissettgimi ben bile anlayamiyorum
bir an icin bebegimi sevemdgmi dusundum kahroldum
surekli bana yapisik yasacak dusuncesi cok uzdu beni
sanki bi daha esime kapiyi acamayacagm,beraber kahvali yapamayacagz gibi gelyo..
noldu bana ..
yorumunuz moral oldu
ins hersey duzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?