• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftadir suren bas agrisi hamileyim korkuyorum yardim

Derinvebebekleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
1.459
1.025
83
32
Merhabalar...

15 hafta 3 gunluk hamileyim. 1 haftadir suren ciddi bas agrilarim var bazen uyandığımda basliyor bazen de aksamlari cok siddetli geçiyor. Tansiyonum ise ya normal yada 10.6 11.7 gibi cikiyor. Bugjn sabah uyandigimda başlamıştı ve halen devam ediyor ama hafifledi cok ciddi bulanik görüyordum hala bisey yiyemedim. Internettrn baktığımda preklamspi eklampsi diye olgulari gördüm. Benim gibi bas agrisi yaşayıp sorunsuz hamileligi gecen oldu mu? Yarin doktora gitmeli miyim sizce?

Benim de haftalardır süren baş ağrım var doktora söyledim ama bir sey demedi minoset verdi. Tabi kan tahlili ve tansiyon ölçümü yapılıyor sık sık. Ama ilerleyen haftalarda başladı benimki 😣 açık havada yürüyüş az ve sık beslenmek iyi geliyor. Doktorunuza mesaj atma şansıniz varsa öğrenin yoksa da görünün.
Geçmiş olsun

Benim de haftalardır süren baş ağrım var doktora söyledim ama bir sey demedi minoset verdi. Tabi kan tahlili ve tansiyon ölçümü yapılıyor sık sık. Ama ilerleyen haftalarda başladı benimki 😣 açık havada yürüyüş az ve sık beslenmek iyi geliyor. Doktorunuza mesaj atma şansıniz varsa öğrenin yoksa da görünün.
Geçmiş olsun
Konustum bnde parol verdi canim bugun iyiyim yok bas agrim devsm ederse noroloji görmeli kafa ici basınç artisi olabilir demis takipte kalalim demis. Beslenmem de de sorun war yiyemiyorum asiri istahsizim..

Konustum bnde parol verdi canim bugun iyiyim yok bas agrim devsm ederse noroloji görmeli kafa ici basınç artisi olabilir demis takipte kalalim demis. Beslenmem de de sorun war yiyemiyorum asiri istahsizim..
Yaaa ondan mıymış 🙄
Çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce geçer
Mide bulantısından mi yiyemiyorsunuz🤔
O da etkiliyor olabilir.

Yaaa ondan mıymış 🙄
Çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce geçer
Mide bulantısından mi yiyemiyorsunuz🤔
O da etkiliyor olabilir.
Yok 8 haftayken basladi bulabti kusma iştahsızlık 7 8 kilo verince hastaneye yattim sonra kendime geldim eve çıktım safra kusmam devM etti artik ilac basladik.. 14 hftaya kadar siddetli safra kustum ilac almazsam istisnasız kusuyordum.

8 haftadan beri istahsizim ve yemek yiyemiyorum istesem de 1 haftadr da migren gihi bas agrilarim olunxa korktum doktorum parol al izleyelim dedi ama 2 gundur yok bas agrim insallah gecici bisiydi 🙈💚

Yok 8 haftayken basladi bulabti kusma iştahsızlık 7 8 kilo verince hastaneye yattim sonra kendime geldim eve çıktım safra kusmam devM etti artik ilac basladik.. 14 hftaya kadar siddetli safra kustum ilac almazsam istisnasız kusuyordum.

8 haftadan beri istahsizim ve yemek yiyemiyorum istesem de 1 haftadr da migren gihi bas agrilarim olunxa korktum doktorum parol al izleyelim dedi ama 2 gundur yok bas agrim insallah gecici bisiydi 🙈💚
Safra kusmak.. ben de öyleydim ama istahim kapanmadı 🤭 7 - 8 kilo bayagi da çokmuş, neyse ki ilaclar etkili oluyormuş ben de kullandım mide için bayagi iyi gelmişti. besinsizlik de baş ağrısı yapıyor. İnsallah geçmiştir bundan sonra ağrınız.
Sağlıcakla 🙋‍♀️🙂

Back
X