- 20 Ekim 2024
- 50
- 50
-
- Konu Sahibi kizilcik_serbeti
Umarım hemen doktora gitmssnzdir. Günlük belirli bir sayıda hareket hisstmelisnz yoksa direk 1 gün bile beklemeden doktora gtmelsnz25.haftadayim son 7 gundur bebegimin hareketlerini hissedemez oldum normalse hissediyordum .disardan bile belli oluyodu.mide yanmam vardi o da 7 gundur gecti gibi .sizce korkulacak bir durum varmi yoksa cocuk yer degistirip derinleremi gitti oyuzdenmi hissedemiyorum
Ben de 25.haftada aynı böyle olmuştum hemen gidin acile kalp atışı baksınlar ultrasonla bakıyorlar zaten . Allah korusun25.haftadayim son 7 gundur bebegimin hareketlerini hissedemez oldum normalse hissediyordum .disardan bile belli oluyodu.mide yanmam vardi o da 7 gundur gecti gibi .sizce korkulacak bir durum varmi yoksa cocuk yer degistirip derinleremi gitti oyuzdenmi hissedemiyorum
doktorum 2 hafta once detayli baktiginda saglikliydi ve bebek sakin olabilir demisti oyuzden endiselenmedim biraz bekledimUmarım hemen doktora gitmssnzdir. Günlük belirli bir sayıda hareket hisstmelisnz yoksa direk 1 gün bile beklemeden doktora gtmelsnz
calisiyorum suan elimde telefonla gezemiyorum araliksizKonuyu bile açmış gitmiş. Ne cevap gelir diye beklememiş
detayli ultrasondan yeni ciktim sayilir yani doktorum boyle bir durumda gel deseydi giderdim bebegin hantal olabileceginden bahsetti sadece1 haftadır doktora gitmeden nasıl durdun. Dağ başındamı yaşıyorsunaynen bu emoji deki gibi bakakaldım
Canım bebeğin hantal olsa bile 1 hafta çok uzun bir süre randevu alamasan bile çalışıyosam iş çıkışı direk acile git baksınlar inşallah bir şey yoktur ama tedbir almakta çok fayda vardetayli ultrasondan yeni ciktim sayilir yani doktorum boyle bir durumda gel deseydi giderdim bebegin hantal olabileceginden bahsetti sadece
Hantal bile olsa bi kaç saat hareket etmez.hadi bi gün beklersin ertesi gün acile koşarsın. İlla Doktorun gel demesimi lazım. İnşallah bebek iyidirdetayli ultrasondan yeni ciktim sayilir yani doktorum boyle bir durumda gel deseydi giderdim bebegin hantal olabileceginden bahsetti sadece