1 haftadir bebegim hareket etmiyor

kizilcik_serbeti

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2024
50
50
25.haftadayim son 7 gundur bebegimin hareketlerini hissedemez oldum normalse hissediyordum .disardan bile belli oluyodu.mide yanmam vardi o da 7 gundur gecti gibi .sizce korkulacak bir durum varmi yoksa cocuk yer degistirip derinleremi gitti oyuzdenmi hissedemiyorum
guncelleme: aksamustu gittim hersey yolundaydi sorun yoktu.belki de ben cok hareketli bir hafta gecirdgim icin dikkat veremedim

Son düzenleme:
Umarım hemen doktora gitmssnzdir. Günlük belirli bir sayıda hareket hisstmelisnz yoksa direk 1 gün bile beklemeden doktora gtmelsnz

Ben de 25.haftada aynı böyle olmuştum hemen gidin acile kalp atışı baksınlar ultrasonla bakıyorlar zaten . Allah korusun

detayli ultrasondan yeni ciktim sayilir yani doktorum boyle bir durumda gel deseydi giderdim bebegin hantal olabileceginden bahsetti sadece
Canım bebeğin hantal olsa bile 1 hafta çok uzun bir süre randevu alamasan bile çalışıyosam iş çıkışı direk acile git baksınlar inşallah bir şey yoktur ama tedbir almakta çok fayda var

detayli ultrasondan yeni ciktim sayilir yani doktorum boyle bir durumda gel deseydi giderdim bebegin hantal olabileceginden bahsetti sadece
Hantal bile olsa bi kaç saat hareket etmez.hadi bi gün beklersin ertesi gün acile koşarsın. İlla Doktorun gel demesimi lazım. İnşallah bebek iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…