Saç Uzatma Yöntemleri 1 haftada saç uzatma (videolu)...denemek isteyenler buraya

ilginç tamam uzatmayabilirde kabarmasını önlemesi taramayı kolaylaştırma gibi etkileri olacağını sanmıyorum bu süreçte serum yağ sıvı saç kremi gibi ürünler kullandıysanız onun etkisi olabilir :KK34:diye düşünüyorum
Yok hayir hiç bir şey kullanmadım. Diplere masaj yapmak saçı yaglandirir. Birde mesela masajı yaptiktan sonra kalkıyorum elimle iki düzeltip dışarı çıkıyorum düzene girdi yani. Saçlarımı görseniz bunun nasıl bi mucize olduğunu anlardınız :KK48::KK48: ben denedim bu sonuçlara vardim bir de eklemek istiyorum belki uzamış ta olabilir benim saçlarım dalgalı o yüzden farkedilmiyor yani videoda kızın saçları düz o anlayabilir ben ilk gün saçların fotoğrafini çekmeyi unuttum o yüzden aradaki farkı anlayamıyorum.

Ben bunu biliyorum :) Inversion method (ters çevirme, geri çevirme) diye geçiyor, saçlarım için ne yapabilirm diye ingilizce sitelere de bakarken görmüştüm ve yabancı sitelerde çok fazla anlatılan bir yöntem,baya ünlü...Ben de yaptım tabiki bedavadan sonuçta :) olay şu ki kafayı ters çevirince kan tabiki kafaya doğru akın ediyor, ve tabiki saç diplerine de...bu yüzden birden kanlanıyor saç derin ve saçlarını uzatıyor bu da...mantıklı..ben her akşam 4-5 dakika olacak şekilde yaptım, bir hafta boyunca yaptım, çünkü bu yabancı sitelerde böyle yazıyordu...bir hafta yapıp,3 hafta yapmamak lazım yazıyordu her yerde...çünkü sürekli yaparsan bu kan miktarına saçın alışır ve sonra sürekli ister ve etkili olmamaya başlar diyordu...ben de aynen bir hafta yapıyorum ve 3 hafta yapmıyorum...sonuç: etkili gerçekten, santim olarak söyleyemem ama normal hızına göre çok daha hızlı uzuyor, bende çok beyaz olduğundan ordan takip edebiliyorum, bunu yaptığım hafta beyazlarım çılgınca uzuyor,boya yapmadan önceki hafta yapıyorum ben de...Yalnız santim olarak söylemem doğru olmaz çünkü bende saç koparma huyu var ve yıllardır saçlarımı kökünden tutup tutup koparıyorum, tırnak yemek gibi...bu yüzden tabi saç derim ve saç köklerim çok hasar görmüş durumda ve normal sağlıklı bir saç gibi değiller, açık bölgeler var mesela..bazı yerlerde hiç çıkmıyor gibi...siz de yaparken kendinizi çok zorlamayacak şekilde yapın derim, zaten insan kendini bilir, bu kadar fazla kafayı ters çevirmek size kötü geliyorsa ayakta durup kafanızı istediğiniz miktarda öne eğerek de bir miktar kan dolaşımını hızlandırabilirisiniz...ben yatakta yapıyorum bişey olmuyor ama benim hiçbi zaman tansiyon problemim olmadı...ilk kez yapacaklar ilk başlarda küçük miktarlarda ters çevirme yaparlarsa daha risksiz olur diye düşünyorum..

evet karar verdim bugünden itibaren başlıyorum.. yabancı sitelerde baktım da baya etkili görünüyor.. dün yıkamıştım zaten ve öncesinde lifeco h.cevizi yağımı sürmüştüm, bu akşamdan itibaren de yine masajla birlikte yağı sürüp bu inversionu yapacağım.. saçımı mezurayla ölçüp tam boyunu alacağım başlamadan ve pazar günü de sonuçta kaç cm olduğunu ölçüp yazacağım yine.. ay denemediğim yol yordam kalmadı yahu uza be saç artık uzaaa.. :mad:

İnşallah bu doğrudur çünkü denemeyi düşünüyorum hiç uzamiyor benim saçlarım hicccc :KK43: :KK43:

kızlar ben yapmaya başladım
bugün yapınca 3 olcak
zaten öyle yatağın kenarında baş aşağı dururdum normalde de kızın yaptığı gibi :KK70:
beyne kan gitsin diye:rolleyes:
işe yarıyo gibi
gerçi her şeyi birlikte yapıyorum
kaşınıyo saç diplerim tatlı tatlı:KK33:

kızlar ben yapmaya başladım
bugün yapınca 3 olcak
zaten öyle yatağın kenarında baş aşağı dururdum normalde de kızın yaptığı gibi :KK70:
beyne kan gitsin diye:rolleyes:
işe yarıyo gibi
gerçi her şeyi birlikte yapıyorum
kaşınıyo saç diplerim tatlı tatlı:KK33:
Ben faydasını gordum canm :) iki haftaya yine baslicam bi hafta yapip 3 hafta ara veriyoriz ya

X