Saç Uzatma Yöntemleri 1 haftada saç uzatma (videolu)...denemek isteyenler buraya

wisemine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
668
348

harikaymış deneyen varmı acaba

eğer gerçekten işe yarıyosa boşuna saç maskelerine zaman ayırıyoruz demektir

şimdilik 1 gün arayla yapıcam sonuçları paylaşırım

masaj kan dolaşımını hızlandırır bu bi gerçek zaten de niye baş aşağı yapıyor onu çözemedim ben

kız da kalkarken bi değişik kalkıyor zaten.. aman zararı felan olur da yapma bence
bende şimdi fark ettim belki baş dönmesini engellemek için öle kalkıyodur diye düşünüyorum bugün yine denicem başım yine dönerse konuyu silerim yada kapatırırım

bakimlar sac uzatmada etkili oldugunu soyleyemem sonucta sac BAKIMI. Yaptigim bakimlarla saclarim gayet saglikli. sagliksiz olan sac uzun olsa da hos olmuyor zaten. ama bu bas asagi yontemi baska bir konuda daha var. yaptigim bakimlardan snra iki uc dakika bnde masaj yapiyorm boyle. ve etkilo evet.

ben bunu denedim hatta bir aydır yapıyorum ama bir haftada 1 cm uzatmadı..Saç uzatmak için maskeler de yaptığımdan ne kadar işe yaradı bilemiyorum ama kan akışını arttırdığını hissediyorum..

Mantıken bakıldığında uzmanlar tarafından da söyleniyor saça masaj yapmak, ama burda etkisini arttırmak için baş aşağı yapmış, ama beyne olan kan akımı articagi için tansiyonunuzu ve nabzinizi etkileyebilir, zararlı olduğunu düşünmüyorum ama yaptıktan sonra hemen kalkmayip biraz beklemek sizin için daha iyi olur

Bende sürekli masaj yaparım ama böyle yatarak falan degil bunu hemen denemeliyimm

Kafamı öne atıp masaj yapanlardanım ben, o şekilde işe yarıyor evet, birde bu şekilde denerim bakalım.

Evet arkadaşlar bir hafta oldu. Hergün,4 dakika denedim bi uzama falan olmadı ama şöyle bir şey oldu benim saçlarım kabarır ve çok karışırdı ama bunu yapmaya başladığımdan beri taramaya gerek kalmadı artık kabarmıyorda

ilginç tamam uzatmayabilirde kabarmasını önlemesi taramayı kolaylaştırma gibi etkileri olacağını sanmıyorum bu süreçte serum yağ sıvı saç kremi gibi ürünler kullandıysanız onun etkisi olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…