1 haftada 7 kilo verme diyeti deneyimlerimiz

mrsseker18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
297
142
34
İnternetten bol bol arastirdim ve hep cok etkili bir diyet olduğunu okudum, tami tamina uyanlar en az 4 kilo kaybetmisler geneli ise 5-6 kilo vermiş muhakkak o yüzden bende denemeye karar verdim ve bugün başladım. Diyet listesi ise çok kolay

1. Gün on taneye kadar haşlanmış yumurta

2. Gün yarim kilo salatalik yarim kilo domates

3. Gün 1 kg haşlanmış yagsiz tavuk göğsü

4. Gün 1 kg haşlanmış patates

5. Gün 1 kg meyve, karpuz kavun gibi şekerli meyveler hariç

6. Gün 1 kg haşlanmış kabak

7. Gün 1 kg elmadan yapılmış şekersiz komposto

Ben bugün 3 haşlanmış yumurta ile başladım, 7 gün tartilmamayi düşünüyorum. Bana katilmak isteyen olursa beklerim, birbirimize destek oluruz :)

Şimdi de 3 yumurta ve maydanozla yagsiz omlet yaptim gunu kapatmayi düşünüyorum cok gec yattigim icin acikirsam belki bi tane haslanmis yumurta yerim o kadar, ama gün cok rahat ve tok geçiyor

Denemedik yol kalmadi bari bide bunu deneyeyim dedim zaten 9 kilo fazlam var diyet bitince spora baslayarak dengelemeyi düşünüyorum birde rahat geçiyor gunlerim bu sabahta 1 salatalık 1 domates yedim :)

Ben ne zaman bu tarz diyet yapsam, ciddi kilo verdim kısa sürede ama sonra fazlasıyla aldım. Selülit ile maalesef bu tarz diyetler sonrasında tanıştım. En son diyetisyene gidip neredeyse 20 kg verdim, ama o selülit belasından hala kurtulamadım. Gerçi ben onlara bacak gamzelerim diyorum. Yine de bu isim bile sevimli yapmıyor. Ben yandım eller yanmasın düşüncesindeyim, bu yüzden uyarmak istedim.

Teşekkür ederim bilgilendirmenden dolayi, şu basladigimi bitireyim yine alirsam son olur zaten bu arada selülite kahve telvesinin iyi geldiğini biliyorum belki ise yarayabilir

Ben de tamam zayıflama azmi oldu da, öyle düzenli kürler yapacak azim henüz teşrif etmedi Bir ihtimal bu sene kendimi spora vurma ihtimalim var, spordan spora vuracağım kendimi kollarımı, bacaklarımı, karnımı Belki onların faydası olur.

Salatalik domates pek doyurucu olmuyor malesef o yüzden bi tabak kırmızı dut yedim yarini sabirsizlikla bekliyorum

Biraz daha salatalık bir haslanmis misir on badem ve bi kase cilek yiyerek günü kapattım yarin tavuk günü, tavuklarim buzlukta beni bekliyor

Tartilmadim ama iki günde gobegim eridi resmen, günlük farki fark edebiliyosunuz. Bugün cok kolay geçiyor zorla yemek yiyorum 200 gram haslanmis tavuk Göğsü iki kasede yogurt yedim

Bir kac parca tavuk daha ve bi kase cilek yedim günü kapatiyorum. Listeye ekleme yapma sebebim verdigim kilo 7 olmasın 3 olsun ama kalici olsun diye

mrsseker18 merhaba sana daha kolay bir diyet sunucam ve yaprsan eger tam tamina cok cokk mutlu olcaksin ben suan yapıyorum ve cok mutluyum 15 gun devam ermeyi düşünüyorum istersen yapabiliriz birlikte

Tabiki farkli listelerede acigim her seyi degerlendirebiliriz, ben su uc günü de tamamlayim inşallah. Lahana corbasi diyetide dikkatimi cekiyor ayrica hala inceldigimi hissediyorum

Bugün sadece iki haslanmis patates yiyebildim birde bir bardak süt artik canım yemek yemek istemiyor bir bucuk saatte tempolu yürüyüş yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…