1 haftada 7 cm inceldim

casperneco

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
8
2
47
Arkadaslar belki bana.inanmayacaksiniz ama gercekten inceldim

Her pazartesi diyete baskayip aksama diyeti bozanlardanim.ne yaptiysam ise yaramadinbuna.diyetisyene gitmekde dahil merak eden varsa anlatirim
Ispat ederim inanmayanlara banada soyleselerdi bende inanmazdim takii yasyana kadar.herbalife ile once inanmadim zararlidir diyw duaundum kendim ve cocuklarim icin kullanacaksam eger arastirmam gerwk dwdimve herseyi arastirdim ve gozlemledim bende kullanmaya karar verdim ve 1 haftada inceldim

O kadar kandirildikki param gitse raziydim sagligimda gidebilirdi herseyi denedim kilomda fazla yok ama kan degerlerim hic cikmiyordu igne serum aldim yinede kanim dolmadi inanamadim ama kan degerlerim bileyikseldi.ama ven gercwkten arastirdim ve insanlarada dogru seylere yonlendirmek iaterim.

Ltfen arkadaslar kulaktan dolma seylerle harwket etmeyin ticari amac guden hicbir egitim almamis insanlardan almayin lutfen.gercekten isin ehlinden alin.sahte irunler cok fazla piyasada dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…