• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftadır flörtümle konuşmuyoruz, kafam çok karışık.

jelibonburcw

devre'29
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
61
97
3
Merhaba, burada yeniyim. 18 yaşındayım ve 1.5 aydır görüştüğüm bir beyefendi vardı. Benden 2 yaş büyük. Instagramdan tanıştık, daha önce de ara sıra yazıyordu ama pek önemsememiştim. O üniv okuyor, ben seneye sınava gireceğim. Üni için farklı şehirde şuan, bayramda bulusacaktık.Depremzedeyim, onunla birlikte atlatmıştım o psikolojiyi. En son konuşmamızda regl siniriyle tersledim biraz. Görüldü attı tabi. O zamandan beri yazmıyor, ne yapmalıyım? Peşinden koşmus gibi görünmek istemiyorum.

Baya hoşlanmıştım ama 🤦. Instagram'dan çıkarmalı mıyım ve yazarsa nasıl tepki vereyim? Cidden erkekleri anlayamıyorum.

Baya hoşlanmıştım ama 🤦. Instagram'dan çıkarmalı mıyım ve yazarsa nasıl tepki vereyim? Cidden erkekleri anlayamıyorum.
Daha çok yolun var yaşın küçük, hayatında neler olacak kim bilir. Uzaktan tanımadığın biri ile ilişki zor yürür. Belki üniversitesi de yeni biri ile tanışirsin. Olmazsa vardır bir hayır . Bir de dönerse senindir , ama dönmezse hiç senin olmamıştır. Önüne bak daima arkana asla bakma. Kimseye de güvenme.

Daha çok yolun var yaşın küçük, hayatında neler olacak kim bilir. Uzaktan tanımadığın biri ile ilişki zor yürür. Belki üniversitesi de yeni biri ile tanışirsin. Olmazsa vardır bir hayır . Bir de dönerse senindir , ama dönmezse hiç senin olmamıştır. Önüne bak daima arkana asla bakma. Kimseye de güvenme.
Yeni maçlara bakmam lazım o zaman. Bı de ben bu kişiye sürekli anlık fotoğraf atıyordum ve hepsini ss alıyordu. Başıma bişey getirmez dimi? Nude tarzı şeyler değildi ama

Ama bu çok kırıcııı. Arkadaslarımla da konuştum, beni cepte görüyor olabileceğini söylediler. Çocuk subaylık okuyor bide. Üniforma giyince her kızı elde edebileceğini sanıyor olabilirmiş 🥲
Owew subaylık okuyoda kaçç kaç. Öyle denizci biriyle tanışmıştım vakti zamanında. Sonra dürttüler instadan fake hesptan yazdım bi yürümeler bi yürümeler sorma. Güvenme hele sanal alemden aslaaaaa

Owew subaylık okuyoda kaçç kaç. Öyle denizci biriyle tanışmıştım vakti zamanında. Sonra dürttüler instadan fake hesptan yazdım bi yürümeler bi yürümeler sorma. Güvenme hele sanal alemden aslaaaaa
Ay bende mi fakeden yürüsem napsam? Neyse uğraşmaya değmeyecek belli. Yazarsa da cevap vermem.

Yeni maçlara bakmam lazım o zaman. Bı de ben bu kişiye sürekli anlık fotoğraf atıyordum ve hepsini ss alıyordu. Başıma bişey getirmez dimi? Nude tarzı şeyler değildi ama
Anlik foto neden atiyordun ki?
Goruntulu konusursunuz okey de surekli foto atmani ve ss almasini pek akilkâri bulmadim
Nude tarzi seyler atmamissin neyse ki ama bundan sonra kimseye zirt pirt foto atma derim
1 hafta yazmayandan da bi cacik olmaz
Ilgilenen erkek "sinirin gecti mi" tarzinda sempatik birsey yazardi zaten coktan
Salla bunu

Hiç internetten yeni maç bakma , bakarsan da zaman gecirmelik olur bunu bil. Kimseye resim atma. Bu birinci kural. Kızlar çabuk kanar duygusal varlıklar erkekler de duygu sonda gelir onlar zaman geçirmek ve gırgır olsun diye dolaşır peşinde. Şaşmaz kural. Kalbini kaldır yerden o kimmiş. O kişi belli bir dönemde senin hayatında olması gereken biriydi , görevini tamamladı ve gitti. İnsanlar hep kendileri ile başbaşa kalırlar yanında kim olursa olsun sen yalnız seninlesin. Sen sen sen. Önemli olan sensin.

Anlik foto neden atiyordun ki?
Goruntulu konusursunuz okey de surekli foto atmani ve ss almasini pek akilkâri bulmadim
Nude tarzi seyler atmamissin neyse ki ama bundan sonra kimseye zirt pirt foto atma derim
1 hafta yazmayandan da bi cacik olmaz
Ilgilenen erkek "sinirin gecti mi" tarzinda sempatik birsey yazardi zaten coktan
Salla bunu
Eğlence olsun diye karşılıklı foto atıyorduk. Tek gosterimlik atıyordum zaten, o da tatlı çıkmışsın vs vs diyerek ss alıyordu ki ilk başta ben dedim alabilirsin diye. Vazgeçtim zaten çocuktan. Ne hâli varsa görsün

Hiç internetten yeni maç bakma , bakarsan da zaman gecirmelik olur bunu bil. Kimseye resim atma. Bu birinci kural. Kızlar çabuk kanar duygusal varlıklar erkekler de duygu sonda gelir onlar zaman geçirmek ve gırgır olsun diye dolaşır peşinde. Şaşmaz kural. Kalbini kaldır yerden o kimmiş. O kişi belli bir dönemde senin hayatında olması gereken biriydi , görevini tamamladı ve gitti. İnsanlar hep kendileri ile başbaşa kalırlar yanında kim olursa olsun sen yalnız seninlesin. Sen sen sen. Önemli olan sensin.
Teşekkür ederiiim. En iyisi üniversite kazanıp ondan sonrasında yoluma bakmak. Kendi değerimin farkındayım. Genelde reddeden taraf ben olurdum, o yüzden biraz dokundu açıkçası.

Back