1 hafta regli gecikmesi beta hcg 5111 sizce dış gebelik mi

mysteryhrn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
308
273
23
31
canlar merhaba adetim gecikeli 1 hafta oldu bugün kan verdim beta hcg 5111 çıktı bana çok geldi bu değer sizcede fazla değil mi dış gebelik olabilir mi ? Birde kadın doğuma gitsem kese görünür mü ?

canlar merhaba adetim gecikeli 1 hafta oldu bugün kan verdim beta hcg 5111 çıktı bana çok geldi bu değer sizcede fazla değil mi dış gebelik olabilir mi ? Birde kadın doğuma gitsem kese görünür mü ?
Hayır çok değil kese oluşmuştur artık sağlıkcakla gelsin

Değeriniz yüksek değil, dış gebelige yorup kalbinizi bozmayın ... Allah tamamına erdirsin
Tebrikler
Merhaba bende adetim iki gün gecikince test yaptırdım ve kan sonucum 111 çıktı. Doktora gittim çok yeni gözükmez dedi. 10 gün sonra gel dedi ama beklemek beynimi yoruyor resmen. Sizce kan sonucu düşük mu kimyasal ya da dış gebelik olabilirmi

Beklemekten başka çareniz yok kafanızı kötü sonuçlara yormayın değer düşük değil bence

Hamile misiniz ? İnşallah
Ama stresin iyi bir şey olmadığıni biliyorum, o kesin.

Aklınıza kötü şeyler getirmeyin,
değeriniz çok düşük değil ama doktor da söylemiş ya bu değerde iken görünmesi imkansız..

Beklemek, düzenli şekilde değer artışını kontrol etmek lazım. .

On gün dayanamaz iseniz , iki günde bir değerin 2 katı artıp artmadigina bakabilirsiniz..

Ama bana kalırsa , Biraz rahat olmak lazım.. sürekli testlerle uğraşmak yerine insan dayanabilse ah bir rahat olabilse on gün sonra gidip rahat şekilde keseyi belki kalp atışını duyup emin olur
Ama biz kadınlar işte..

Maalesef bir gün geçmeye görsün koştur koştur teste sonra da bekle ki değer yükselsin kese görünsün... Boşuna stres .. bu stres de Allah esirgesin başka şeylere sebep olacak...

Kalbinizi lütfen bozmayın,
İnşallah minik bir can sizinledir

İnsAllah çok teşekkür ederim evet fala meraklı ve çok tez canliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…