1 hafta önceden kahverengi leke ( acil ))

yasini serif okuyorum zaten ..
hacet namazı kılcam persembe geceleri ..

Ben burada dalga gecilcek bise göremiyorum çok ayip yaptiginiz konuyu kapatiyorum zaten

tatlım senlık bişi yokkı bole takılmasak kafamız nasıl dagılck sende ıstersen yasdıklarımı uygul a bebegı olan varmıs bn yaptım beklıorum ama sen gt bıtest yaptr kan testı varsa kanda bellı olur

aynı durum benimde başıma geldi 1 hafta kala lekelenme oldu çok az sora kesildi ardından günüm 1gün geçmişti test yaptım 2 çizgi çıktı yanlız çizgilerin biri hafif silinikti ve bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükürr rabbim tüm isteyenlere versin allahım sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza vermeyi nasip etssin

Amin cnm Çok TSK ederim cvbin için inslh bnm de ole olur allah tamamina edirsin inslh bebeğini de hayirlisiyla kucagina alirsin.

Aynı durum bende de olmuştu canım bende ihtimal olmamasına rağmen hamileyim sanmıştım ama test yaptirdigim gün regl oldum...her iki ihtimal de olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…