• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 hafta içinde 2.kez kanama ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
arkadaşlar ayın 2 sinde adet oldum 4 gün sürüyor...ve bugün akşam saatlerinde bir baktım ki kanamam olmuş fazlaca... sizinde başınıza geldi mi? sebebi ne olabilir?... kist ten şüphelendim ben ...4-5 gündür de hastayım burun tıkanıklığı-öksürük -boğaz tahrişi vs .. bağlantı kuramıyorum elbette..diğer bir olasılıkta adetimin çok sancılı olması ve ağrı kesici kullanmam her ay ... bu ay farklı bir ağrı kesici kullandım CADIARZU sizin bir fikriniz ya da deneyiminiz var mı ?:sinifsinif:

Son düzenleme:
Normalde ağrı kesiciler adeti keser diye biliyorum ve
hiçbirşekilde o dönemde ilaç alınmaması taraftarıyım...
adetiniz bittikten sonraki kanamanız için
mutlaka doktora gidin,ihmal etmeyin...
sebebi herşey olabilir...
sevgiler...

Normalde ağrı kesiciler adeti keser diye biliyorum ve
hiçbirşekilde o dönemde ilaç alınmaması taraftarıyım...
adetiniz bittikten sonraki kanamanız için
mutlaka doktora gidin,ihmal etmeyin...
sebebi herşey olabilir...
sevgiler...

aslında çok haklısın ama ağrı kesici içmeden de durmam mümkün olmuyor:sinifsinif:
duvarları tırmalıyorum acımdan resmen ..ağrı kesicilerde ağrımı kısmen kesiyor zaten... ne yazık ki, kanama devam ediyor:gitme:
tşk ederim ..sevgiler..

Bilirim o ağrıları ,ama inanın
çekiyorum ve ilaç içmiyorum...çünkü içtiğimiz ilaç tedavi etmiyor sadece
kısa süreli ağrıyı dindiriyor,önemli olan ağrının ve kanamanın nedeni...
lütfen ihmal etmeyin ve acilen jinekoloğa gidin...
Acil şifalar diliyorum...
sevgiler...

arkadaşlar benzer durumu yaşayıp da,fikir sahibi olan yok mu ? aranızda...
nedeni ne olabilir...

normalde 35-40 günde bir regl olurken bu yaz 20 günde bir sadece leke şeklinde regl oldum.çokta sancılı oluyorum senin gibi. malesef doktora gitmedim. tüylenme sorunumda başladı bende iyice araştırdım ve yasmin kullanmaya başladım. bakalım ne olcak. doktora gitmemek benim ayıbım. sende ben gibi yapma ve doktora git bence. reglin düzenliyse 2 gün kala majezik içebilirisin günde bir tane. doktor önermişti bana.

Ablacim, kullandigin agri kesiciden olmustur.

Bazi agri kesiciler,daha da cok kanamaya sebep oluyor,yani tam aksine bilindigi gibi kesmiyor.

Mesela bunlardan biri örnek olarak Asp.. (diye basliyor,isim vermek belki yasaktir)..

normalde 35-40 günde bir regl olurken bu yaz 20 günde bir sadece leke şeklinde regl oldum.çokta sancılı oluyorum senin gibi. malesef doktora gitmedim. tüylenme sorunumda başladı bende iyice araştırdım ve yasmin kullanmaya başladım. bakalım ne olcak. doktora gitmemek benim ayıbım. sende ben gibi yapma ve doktora git bence. reglin düzenliyse 2 gün kala majezik içebilirisin günde bir tane. doktor önermişti bana.

canım adet düzenim çok ta düzenli olmamakla birlikte 24-28 günde bir...
netten ve forumdan benzer başlıklarda okuduğum kadarıyla stres veya ilaç kullanımı da sebeb oluyormuş..ki şuan antibiyoik kullanıyorum üst solunum yollarım için...5 gündür hastayım :gitme: daha öncede ayda 3 kez adet görmüştüm ve dr a gittim ,4mm lik bir kist çıkmıştı nedeni ise yumurtalıklarımın fazla çalışmasında ötürü demişti... ama bu neyin nesi bilemiyorum ya bir kist yine (umarım iyi huyludur..) yada hormanel belki antibiyotik kullanımı:sinifsinif: bu arada dün cinsel ilişki sonrası (30 dk sonra)bu kanamam oldu :kedi:

birde bebe aspirini arttırıyormuş ama asprinin kanı sulandırma etkisinden kaynaklanıyor bu. mesela kanamalı bir kaza geçirdiğinizde doktorun size sorduğu bir sorudur apsrin kullanıp kullanmadığınız..

Ablacim, kullandigin agri kesiciden olmustur.

Bazi agri kesiciler,daha da cok kanamaya sebep oluyor,yani tam aksine bilindigi gibi kesmiyor.

Mesela bunlardan biri örnek olarak Asp.. (diye basliyor,isim vermek belki yasaktir)..
canım her ay kullandığımdan farklı bir ağrı kesici kullandım ..bu da bir neden olabilir mi bilemiyorum ...a.s.

rouge canım sen doktora git canım en iyisi. ihmal etme. ilişki sonrası kanama başka sebeplerdende olabilir.. regl düzensizliği mevsimselde olabilir en güzeli doktora gitmek.

rouge canım sen doktora git canım en iyisi. ihmal etme. ilişki sonrası kanama başka sebeplerdende olabilir.. regl düzensizliği mevsimselde olabilir en güzeli doktora gitmek.
haklısın ..hiç gidesim yok ama,gitmeliyim...
başka sebepler mi ? :gitme:

bekarsın ama fikir sahibisin naberrrr.....ne mutlu sana:1hug:
gideceğim,gitmek zorundayım ...çok tırsıyorummmm...:a015:
nette yara kanser vs bile yazıyır nedeninde....
ayyy kanser olursam birde bu genç yaşımda..
yaş oldu 30 dırtladıkkkk:sinifsinif:

baroness çook tşk ederim ..
bekar olup bana yardımcı olmaya çalışan ve
bildiği kadarı ile fikirlerini paylaşan arkadaşım a.s.

kızlar dr .a gittim ultrasondan da bakıldı ,kist yada rahimde yara vs yok ..mevsimsel olabilir dedi,yada üst solunum yolu için kullandığım ilaçlardan ... bilginiz olsun..zemuszemus

Back