How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi 1 hafta emzirmesem sutum kesilir mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
Arkadaslar Merhaba
Göğüs uçlarında dayanamayacagim yaralar oluştu 4 çeşit krem kullandım gecmiyo 45 fun oldu artık emziremiyorum 1 hafta bekletsem iylesse goguslerim sutumun kesilmesinden korkuyorum zaten açıdan stres ten çok fazla sutum yok bebegime ten başıma bakıyorum uyumuyo günde 2 saat uyuyorum o yüzden de az galiba allah rızası için bilgisi olan varsa yardimci olsun

Göğüs pompası yüzünden benim göğsüm de yara olmuştu. Saf zeytinyağı ve hindistancevizi yağı kullandım her emzirmeden önce ve sonra ayrıca evde yalnız olduğum için göğsümü kapatmadan geçtim hava alsın ve çamaşıra sürtüp tahriş olmasın diye. 5 gün gibi bir sürede geçti. Ben göğsümü kapatmamakta çare buldum evimiz çok sıcak olduğu için ama kimi arkadaş göğüs kalkanı kullanıyor. Çok geçmiş olsun. Umarım geçer en kısa sürede.
Sağınca da aynı şekilde acı hissediyor musun?

Göğüs pompası yüzünden benim göğsüm de yara olmuştu. Saf zeytinyağı ve hindistancevizi yağı kullandım her emzirmeden önce ve sonra ayrıca evde yalnız olduğum için göğsümü kapatmadan geçtim hava alsın ve çamaşıra sürtüp tahriş olmasın diye. 5 gün gibi bir sürede geçti. Ben göğsümü kapatmamakta çare buldum evimiz çok sıcak olduğu için ama kimi arkadaş göğüs kalkanı kullanıyor. Çok geçmiş olsun. Umarım geçer en kısa sürede.
Sağınca da aynı şekilde acı hissediyor musun?
Ben açık bırakınca sizlama oluyo goguslerim de o yüzden açık birakamiyorum zeytinyağı duydum ama hiç uygulamadım artık kotu durumda başta yapsaydim belki geçerdi benimde bide bebegim emmeyi ogrenemedi sadece ucunu emiyo zorluyorum geri cikariyo agzindan elektrikli pompam yok manuel pompayla yapıyorum acimiyo

O zaman dediğin gibi iyileşene kadar ara vereblirsin. Pompayla sağar verirsin miniğine yalnız biberonu zorda kalmadıkça kullanma bence. bir de eğer biberonla vermen gerekirse varsa avent natural pp kullanmanı tavsiye ederim.
Göğüs kalkanı al istersen. Bir de zeytinyağını denemelisin hem doğal hem de gerçekten çok rahatlatıyor.
Yaraların iyileştikten sonra memenin hepsini vermeye çalış bebeğine yine ucunu alırsa çıkr ağzından devam ettirme;)

Evicap kapsül denedin mi denemediysen tavsiye ederim benimde yara olmustu kanlar akıyodu :( ama kısa sürede iyileştirdi

Merhaba, bende 20 gün çektim o acıyı,artık kanamaya baslamıştı ve ağlayarak emziriyordum.Lansinoh,zeytinyağı,karbonatlı su,hindistan cevizi yağı kullandım ama geçmedi. Tavsiye üzerine OKSİZİNC BALIK YAĞLI %40 ÇİNKO krem kullandım. Ben gece yatarken sürdüm, gün içinde hava almasını sağladım.3 günde gecti.Ancak göğsünüzü emzirmeden önce yıkamak gerek.Fazlaca yoğun bir krem,çok çok az sürmek bile yetti.Siz 1 hafta emzirmeseniz bile bebeğiniz sadece ucunu almaya devam ederse yine yara olma ihtimali yuksek. Şimdi aynı kremin bebek pişik kremini de bebeğime kullanıyorum.Her alt açmada sürmediğim halde daha hiç pişik olmadı bebeğim 4 aylık. Her iki kremide tavsiye ederim.

Kuyruk yağı pişir koy. Göğüs kalkanı kullan. Emzirmeden sütünü sağ göğsüne sür. Ama emzirmeyi kesme.. ben kaç ay çektim. Şimdi 7 aylık rahatsız şükür ama o emmek istemiyo pek..

Back