burada bazı yazanlara yeni konusuna bakın diyorum kal kal ama bakire değilim diye üzülme sonra bide 2 çocuklu boşanmış herifle 1 hafta takıl bakalım nasıl oluyor
Günaydınlar ben üniversitede okuyorum normal şartlarda haftaya carsamba sinavlarim bitiyor. Ama sevgilimle düşündük annemler bilmiyo diye 1 hafta geç soyledik ama ben vicdan yapıyorum şimdi sizce haftaya gitsem mi dursam mi 1 haftadan bişey olmaz mı ??
mezun durumundasın ama sanırım ilk kez bu şekilde yapmayı düşündün??
bence kalmanda sorun yok şöyle ki; ailen sonuçta nerede hangi ilde olduğunu biliyor. sadece haftaya bitiyor demişsin.
ama sevgilimle şu şehire gidicez falan desen o zaman sakıncalı olabilirdi. çünkü yol hali. ama şimdi bi problem göremedim ben ailen sonuç olarak nerede olduğunu biliyor.
ben her zaman erken gider geç dönerdim
bir de tek çocuk olduğum için evde sıkılırdım.
ama sonuçta okulumun olduğu yere gidiyorum başka yerlere gitmedim ki. habersiz iş sayılmaz bu.
Ya bence bu yalanı biraz daha beyazlaştirabilirsiniz. "Burada işlerim var bıraz, şöyle böyle halledip gelecegim" filan deseniz daha oluru var. Öbür türlü risk fazla
Yalan soylemek hos degil
Bir hafta daha kal ama soyle okul bitti biraz arkadaslarima vakit ayirip birseyler yapmak istiyorum su tarihte gelecegim de olsun bitsin
Sonra da tadini cikar