1 hafta arayla tekrar adet görmek kızlar yardım

visnemevsimi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
98
Yer
Ankara
Merhaba kızlar çooook panikteyim; bir hafta önce adetim bitti ve her zamankinden az oldu günlük ped ile idare ettim desem yeridir normalde çok yoğun olur bir hafta sonra önce kahverengi akıntı geldi sonra da eski yoğunluğunda regl oldum. Yüzümde yoğun akne oldu özellikle çenemde. (Birkaç senedir sivilceden muzdaribim ama çenemde ilk defa yoğun oldu) Hamile kalma ihtimalim yok eşim uzun zamandır yurt dışında henüz bebek sahibi de değiliz. Hep düzenli olduğu için ilk defa başıma böyle bir şey geldi deneyimlerinize ihtiyacım var bir sorun olmaz değil mi gebe kalmamla ilgili ilerde kist filan yoktur umarım

doktora gitseniz?

ultrasonla kistiniz mi var myom mu var pkos musunuz nası bilelim buradan?

Ben çörek otu yağı kullandigim dönemde yaşadım benzerini. Bir düşünün bakalım var mı beslenmenizde bir değişiklik. Doktora gidin ,normal bir durum değil. Geçmiş olsun

Merhaba randevu almayı denedim ama adet döneminin bitmesini söylediler muayene için biraz sakinleşmek için yazdım belki başına gelen vardır diye gideceğim doktora

Onceki adetiniz degildi ozaman kiste bagli biseyde olabilir stres yuzunden de olur ama her kistte illa gebe kalmaya sorun yapicak degil ilaclarla eriyip gidebiliyorda

Onceki adetiniz degildi ozaman kiste bagli biseyde olabilir stres yuzunden de olur ama her kistte illa gebe kalmaya sorun yapicak degil ilaclarla eriyip gidebiliyorda
Acaba dedim diğerinde yumurta yeterince çatlayamadı mı ne zaman sorun haline getirmeliyim bu durumu birkaç adet dönemi tekrarlarsa mı bazen kist kendini göstermiyormuş

doktora gitseniz?

ultrasonla kistiniz mi var myom mu var pkos musunuz nası bilelim buradan?
Merhaba randevu almayı denedim ama adetdöneminin bitmesini söylediler muayene için biraz sakinleşmek için yazdım belki başına gelen vardır diye gideceğim doktora

Bir de göğüslerimde yoğun bir ağrı var bu kadar ağrı da olmazdı diye düşünüyorum yoksa kaygıdan mı abartıyorum :bicak:

Lütfen doktora gidin. Bunlar tetkikle belli olan şeyler. Burda x var y var z var desek ne değişecek. Sağlık bu...

Lütfen doktora gidin. Bunlar tetkikle belli olan şeyler. Burda x var y var z var desek ne değişecek. Sağlık bu...
Yanlış anladınız bir şey deyin diye değil ama normal döngüde insanların başına hangi durumlarda geliyor merak ettim

Yanlış anladınız bir şey deyin diye değil ama normal döngüde insanların başına hangi durumlarda geliyor merak ettim

Bende onu diyorum, bu bende normal döngüde olan bir şey olabilir ama belki sizde kanser belirtisidir.
Bunu ancak doktor söyleyebilir. Burada "bende de oldu sonra geçti" cevabı bekliyorsanız o da yanlış.
Ha şu tarz mesajlar var "bende x hastalığı var doktor y ilacını verdi kanamam oldu sizde bunu yaşadınız mı" söylediğiniz tarzda soru olur ama daha tanı koyulmamış hiçbir durumu burada sormayın. Sadece jinekolog ile ilgili değil bütün branşlarda.
Umarım anlatabilmişimdir ben sizi düşünerek söylüyorum.

Bende onu diyorum, bu bende normal döngüde olan bir şey olabilir ama belki sizde kanser belirtisidir.
Bunu ancak doktor söyleyebilir. Burada "bende de oldu sonra geçti" cevabı bekliyorsanız o da yanlış.
Ha şu tarz mesajlar var "bende x hastalığı var doktor y ilacını verdi kanamam oldu sizde bunu yaşadınız mı" söylediğiniz tarzda soru olur ama daha tanı koyulmamış hiçbir durumu burada sormayın. Sadece jinekolog ile ilgili değil bütün branşlarda.
Umarım anlatabilmişimdir ben sizi düşünerek söylüyorum.
Teşekkür ederim umarım öyle bir şey değildir

Kızlar doktor bir sonraki adetin 2 veya 3. Günü gelmemi söyledi muayene olmadım bir sorun olur mu

Aralik ayinda ayni sorunu bende yasadim.adetim zamaninda oldu bitti yumurtlama zamani tekrar basladi tam bir adet gibi oldu kesildi bir gun sanra kanama badladi ve bir kucuk parca dustu aniden kesildi kesinlikle ne agri ne zizi oldu. ve hala adet olmadim.bebek istiyorum.dr bana 2 ay once klomen vermisti ictim bu hale geldim.ya kistti kanamayla gitti.ya kimyasal gebelikti kanamayla gitti.ha diceksiniz bilmiyomusun hamilemiydin brlki dustu.ama adrt olmustum zamaninda test yapmadim dogal olarak.neyse doktora goruncem tabikide biliyorumki adetin 3 gunu gel diyecrkler ve alttan bakacaklar.istrmiyorum.sadece sunu merak efiyorum bilgisi olan varsa sayet ben takrar ne zaman adet olurum tekrar cunku iki adet tatihimde gecti.

Merhaba randevu almayı denedim ama adet döneminin bitmesini söylediler muayene için biraz sakinleşmek için yazdım belki başına gelen vardır diye gideceğim doktora

Ben de 2007 de 1 hafta arada 2 kere regl oldum. 2012 de yaklaşık 15 gün süren adet kanamam oldu. Kolunu kesince gelen kan gibiydi; kıpkırmızı ve su gibi. Kontrolde bir şey çıkmadı. Strestendir dedi doktor. Kist, hastalık vs çıkmadı. Adet kesici ilaç verdi. Bir daha düzensizleşmedi. 2016 ocak ayında çocuk düşünmeye başladık, mayıs ayında hamile kaldım. Bazen adet zamanı stres ya da hava şartları veya bambaşka sebeplerle değişebiliyor. Çenenizde sivilce çıkması hormonal olabilir, önemsiz olabilir, kistin sebebi olabilir bilemeyiz. Regl vakti de kontrole gidebilirsiniz. Ben gittim kontrolümü yapmışlardı. Alttan muayene istemedim, karından ultrason ile baktı doktor.

Canim benimde hemen hemen o sekildeydi kanamam.merak ettim tekrar ne zaman adet oldun.

Canim benimde hemen hemen o sekildeydi kanamam.merak ettim tekrar ne zaman adet oldun.
Merhaba doktora gittim değerlerim normal Allaha şükürler olsun, ulturasyon da normal cıktı... Ben şimdi takvim tutuyorum güzel uygulamalar var akıllı telefonlar için herkesin döngüsü değişik 28 günde 30 günde 21 günde olabilir bence bir takvim tutun önümüzdeki 2 ay ortalama bir değer elde edersiniz zaten

Dongu uygulamam var telefonumda tam 28 gundr bir olurum hic sasmazdi tabi aralik ayina kadar.su anda aralik ayindaki normal adet tarihimden yaklasik 45 gun yumurtlama zamaninda baslayan adetimin uzerinden 30 gun gecti .test yaptim su ucuz testlerden hamile degilim o yuzden siz tekrar ne zaman oldunuz adet diye sordum cevap verirseniz sevinirim.

Back