1 hafta arayla ertesi gün hapı kullandım bu konuda bana bilgi verin lütfen!!

wqlznq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2023
4
0
1
19
İyi günler , 1 hafta önce de ertesi gün hapı kullandım bugünde , internette o kadar şey okudum ama emin olamadım önceki kullandığında tedbir amaçlı kullanmıştık sevgilimle ama içine boşalmamıştı bugünde kullandığımızda prezervatif yırtılmıştı onu gördüğümüz gibi eczaneye gidip ertesi gün hapı aldık . Adetim de normalde düzensiz yani bana bu konuda bilgi verebilir misini??

Hormonlarınızın ağzına zıçmışsınız, tebrikler. Bu kadar sık sevişiyorsanız daha garanti yollar kullanın, yazık size

Hanımefendi zaten adet düzensizliğim kaç yıldır böyle ve böyle konuşmak yerine bilgi verebilirdiniz.
Verdim hormonlarınızı bozmuşsunuz dedim işte :)) regl gecikmesi bolca yaşayabilirsiniz hatta sadece bu ay değil birkaç ay. Ki zaten düzensizliğiniz varsa, hormonlarınızın iyice bozulması sorun oluşturabilir, bi doktora gidin bence

Peki bu hapın 1 hafta arayla kullanım etkisi konusunda bir bilgi verebilir misiniz ?yani ilk kullandığımda da direk almıştım ve ertesi gün kanamam oldu ondan sonra ki 3 gün meme hassasiyeti ile karın agrısı vardı

Normalde senede 2 kere öneriliyor. Siz 1 haftada 2 kere almışsınız. Dolayısıyla aynı regl döngüsü içerisinde fazladan hormon almışsınız. Net bir etkisini bilemiyorum doktor değilim

Merhaba yumurtlama dan 2 gün önce içilen ertesi gün hapı ise yarar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…