• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 hafta arayla adet oluyorum

Ejemeym

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
596
95
118
merhaba kızlar
1 hafta arayla adet oluyorum neden olabilir?

Bede oyle olmusdum ama doktoro gitmeden duzeldim canim bak sogan kuru kullan ben 4 ay duzenli kullandim suanda 28 gun bir olyom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bede oyle olmusdum ama doktoro gitmeden duzeldim canim bak sogan kuru kullan ben 4 ay duzenli kullandim suanda 28 gun bir olyom

soğan kürü nasıl oluyor canım tarif verebilir misin :)

soğan kürü nasıl oluyor canım tarif verebilir misin :)

Sogan kuru kirmizi sogan haric sari sogan kullan gunde 2 kez 1 cezveyye 3 bardak su 1.5 sogan ikiye kes sogani cezveye koy kaynat soganın sarisi suva cikana kadar sonra hafif sicak 1 bucuk bardak ic sabah aç aç icemesin kahvalti yap 1 saat sonra iç her gun taze yap ags aç icmeye calis sadece adet gunun kullanma taki adetin duzelene kadar kullan umarim yardamci oldum

Sogan kuru kirmizi sogan haric sari sogan kullan gunde 2 kez 1 cezveyye 3 bardak su 1.5 sogan ikiye kes sogani cezveye koy kaynat soganın sarisi suva cikana kadar sonra hafif sicak 1 bucuk bardak ic sabah aç aç icemesin kahvalti yap 1 saat sonra iç her gun taze yap ags aç icmeye calis sadece adet gunun kullanma taki adetin duzelene kadar kullan umarim yardamci oldum

teşekkurler canım denicem :)

Ben de ocak ayından beri 15 gunde bir adet göruyorum ve 10 gün suruyor... benim kızken de olurdu... kaç doktora gittim ama sonuç çikmayınca hep psikolojik dediler... şimdi olan da sanirim bu ... ama yine de en kısa zamanda doktora gitmey planlıyorum.... çünkü ikinci kez anne olmak istiyorum...,

Back