• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 1 günde dikilen Gelinlik bu kadar olur.

nisacihan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
16
0
36
Bursa
Dikilen diyorum ama aslında dikilmemiş, etek uçlarındaki bütün danteller etiket makinesi gibi bir makineyle plastikle tutturulmuş, tabi bunu kuru temizlemeye gidince farkettik, bütün küpürler yerlerde , ya düğüne kadar kirletmeyin gelinliği yada düğünden sonra çöpe atın diyorlar.Sonradan öğrendimki bir iki günde gelinlik diken bir çok büyük yer bu şekilde çalışıyormuş, bu normalmiş.

Dikilen diyorum ama aslında dikilmemiş, etek uçlarındaki bütün danteller etiket makinesi gibi bir makineyle plastikle tutturulmuş, tabi bunu kuru temizlemeye gidince farkettik, bütün küpürler yerlerde , ya düğüne kadar kirletmeyin gelinliği yada düğünden sonra çöpe atın diyorlar.Sonradan öğrendimki bir iki günde gelinlik diken bir çok büyük yer bu şekilde çalışıyormuş, bu normalmiş.

Dünyanın en güzel gelinliğiyle, olağanüstü bir düğün de yapsanız, sonradan unutulacak ve siz eşinizle başbaşa kalacaksınız unutmayınız...

demem o ki, gelinliğin küpürü, davetli lsitasinin düzeni, yemeklerin knduğu tabağın deseni gibi şeyleri hiç kendinize de, çevrenize de dert etmeyiniz. inanın birkaç yıl sonra bunların hiçbirini hatırlamayacaksınız. yanınızda duracak ve bir ömrü paylaşmaya imza atacağınız insanın varlığını ve sağlığını düşünüp şükrediniz... gelinlik yerine eşofman giyseniz de mutlu olursunuz. hadi bakalım, Allah tamamına erdirsin ve bir yastıkta kocatsın :34:

hiç içinize sinmediyse ve durumunuz uygunsa gidin beyaz bir abiye alın hiç kasmayın bence, oleg cassini gibi yerlerde gayet uygun fiyatlar...

hangi modaevi ki bu :25:

Back