• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 gün süren regli :) ??

mirmirsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
38
10
1
28
27 kasımda regli olmam gerekirken olmadım sonrasında 28 kasım akşamı benden kahve rengi çamur akıntı geldi. 29undada relgi oldum ama normalden daha az ve sadece idrarımı yapaeken gelen bi kan orkidime leke bırakıyor sadece bugün 30 kasım ve çok azaldı kanamam sanki adetimin son günüymüşte biticekmiş gibi bu neden olabilir hiç böyle bişey yaşamadım adetim hep düzenlidir.

Test yapsanız? Ağrı kesici içtiniz mi o da keser. Eğer hamileyseniz bu durumda önlem almanız gerekir. Kahverengi kanama neyse de kırmızı pembe kanama iyi değildir

Test yapsanız? Ağrı kesici içtiniz mi o da keser. Eğer hamileyseniz bu durumda önlem almanız gerekir. Kahverengi kanama neyse de kırmızı pembe kanama iyi değildir
yok ben normalde ilaçta kullanmam zaten gripte olsam ateşlensemde içmem bende çok şaşırdım hiç böyle bişey yaşamadım daha önce idrar testi yapsam çıkar mı acaba yoksa kanamam tamamen kesilincemi yapsam

idrar testi yapsam şuan çıkar mı peki her kadın gibi bende istiyorum :anneadayı::KK200:
bebek yerleştikten sonra hcg salgılanmaya başlıyor varsa sizin bebeğiniz yerleşmiştir çünkü yerleşme kanaması bebek yerleşirken kılcal damara denk geldiğinde oluyor bence silikte olsa çıkar varsa bebeğiniz inşallah hamilesinizdir hayırlısı olsun

bebek yerleştikten sonra hcg salgılanmaya başlıyor varsa sizin bebeğiniz yerleşmiştir çünkü yerleşme kanaması bebek yerleşirken kılcal damara denk geldiğinde oluyor bence silikte olsa çıkar varsa bebeğiniz inşallah hamilesinizdir hayırlısı olsun
inşallah bu belirsizlik mahfedecek beni

Testte varsa mutlaka çıkar. Hayırlısı olsun. Koşun hemen eczaneye :))

yok ben normalde ilaçta kullanmam zaten gripte olsam ateşlensemde içmem bende çok şaşırdım hiç böyle bişey yaşamadım daha önce idrar testi yapsam çıkar mı acaba yoksa kanamam tamamen kesilincemi yapsam
Yap bence bekleme. Gönlünden geçen olur inşaallah

Back