Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar yap canım 10-15dk bekle var gibi sanki tekrarla yinede inşallah vardır hayırlısı olsun canımböyle bişi başına gelen var mı kızlar? Bata tahmini 6 gün var.
dün yaptığım teste bugün bi baktım ki silik çizgi belirmiş.
elimde erken gebelik testi yok cnmTekrar yap canım 10-15dk bekle var gibi sanki tekrarla yinede inşallah vardır hayırlısı olsun canım
adet günü geçmeyince yapıyolar mı cnm?Sağlık ocağına gidip Beta Hcg kan testi de yapabilirsin canım
sağlık ocağı adet günün gelmemiş deyip yapmaz diye çekiniyorum da. :)1 günlükte olsa kanda çıkıyor canım
çok sağ ol canım gecenin bu saatinde yardımcı oldun, biraz daha bekliyim de gidip kan veririm belki. ateşim de iki gündür normalin üstünde seyrediyoTestte silik çıktığını söylersin emin olmak istiyorum dersin canım
Benimde basima geldi canim ayni olay bu kadar zaman gecip cizgi sonradan cikiyorsa o kasetin cizgisymis bende de olmustu eczaneye sormustum oyle demislerdi canim ama sen yinede testi tekrarlaböyle bişi başına gelen var mı kızlar? Bata tahmini 6 gün var.
dün yaptığım teste bugün bi baktım ki silik çizgi belirmiş.
1 günlük nasıl çıkacak :) ben 8nci gün kan verdim negatifti 11nci gün verdim pozitifti.1 günlükte olsa kanda çıkıyor canım