- 25 Eylül 2024
- 163
- 69
-
- Konu Sahibi soralbeysu
Bende kararsız kaldım genetik versem dedim oda 2 aya anca çıkıyor falan diye ikilemde kaldım birde sonuçta tedavi içinde bir sürü kan verdik ordan anlamazlar mı aksi birşey olsa bir değer yüksek çıksa doktor da söyler herhalde diyede düşünüyorum Acıbadem de tedaviye başladık.Benim şimdiki aklım olsa baktirirdim canım ihmal etme derim
Yok gani genetik bölümü için MHRSden ne yazıp randevu alıyorsunuzKapıtta Moleküler genetik yazıyor başında kromozom değil herhalde
İstanbuldaysanız sadi konul yapıyor genetik bölümü yoksa mhrs de hiç çıkmıyor o yüzden söyledim az hastade var her hastanede yok bu bölüm ben bakırköy sadi konukta yaptırdmYok gani genetik bölümü için MHRSden ne yazıp randevu alıyorsunuz
Direk genetik yazınca çıkıyor eğer çıkmıyorsa baktığınız hastanede yoktur çam sakura da var sadi konukta varYok gani genetik bölümü için MHRSden ne yazıp randevu alıyorsunuz
Hiç riske atma o iki ay çıkan sonucu beklemek kafanda keşke deneme önlem olacak aslında karar senin yinede canım çıktığın yolda doğumla sonuçlansin inşallah tedavinBende kararsız kaldım genetik versem dedim oda 2 aya anca çıkıyor falan diye ikilemde kaldım birde sonuçta tedavi içinde bir sürü kan verdik ordan anlamazlar mı aksi birşey olsa bir değer yüksek çıksa doktor da söyler herhalde diyede düşünüyorum Acıbadem de tedaviye başladık.
Çok teşekkürler haklısınızHiç riske atma o iki ay çıkan sonucu beklemek kafanda keşke deneme önlem olacak aslında karar senin yinede canım çıktığın yolda doğumla sonuçlansin inşallah tedavin
Donmus embriyo transfer olacaksiniz sanirim bende oyle aralik sonu ocak basi gibi galiba sizden ne kadar ucret istediler donmus transfere?Bende kararsız kaldım genetik versem dedim oda 2 aya anca çıkıyor falan diye ikilemde kaldım birde sonuçta tedavi içinde bir sürü kan verdik ordan anlamazlar mı aksi birşey olsa bir değer yüksek çıksa doktor da söyler herhalde diyede düşünüyorum Acıbadem de tedaviye başladık.
Geriye kalan embriyonuz sağlıklı ise tutacaktır. Pıhtılaşma için de doktorunuz kan sulandırıcı verir. İlla çift transfer olmak gerekmiyor. İki sağlıksız embriyo transferi olursunuz mesela ikisi de turmaz. Tutsa bile düşer. Düşmezse de sağlıksız bir bebek dünyaya gelir (Allah korusun)Yani tek kaldığı için kafam karışık tek transfer olacak şansım düşük gibi geliyor önceki çiftti biri tuttu ve düştü meğer pıhtılaşma varmış bilmiyorduk galiba o yüzden düşmüş
35 bin muayeneler dahilDonmus embriyo transfer olacaksiniz sanirim bende oyle aralik sonu ocak basi gibi galiba sizden ne kadar ucret istediler donmus transfere?
Ay sonunu bulucak gibi evet fiyat bilgisi biliyorum şuan için siz nekdr vericeksiniz ama 35 bin falan galibaDonmus embriyo transfer olacaksiniz sanirim bende oyle aralik sonu ocak basi gibi galiba sizden ne kadar ucret istediler donmus transfere?
Bilmiyorum yazıcaktım on görüşme de bir kağıt verilmişti fiyat listesi ondan öyle birşey yazıyorAy sonunu bulucak gibi evet fiyat bilgisi biliyorum şuan için siz nekdr vericeksiniz ama 35 bin falan galiba
Daha bi sey soylemediler bize de pazartesi kontrolum var o zaman soyleyecekler galibaAy sonunu bulucak gibi evet fiyat bilgisi biliyorum şuan için siz nekdr vericeksiniz ama 35 bin falan galiba
Hemen hemen aynı denk gelir belki transfer zamanları haber ver transfer gününü belli oluncaDaha bi sey soylemediler bize de pazartesi kontrolum var o zaman soyleyecekler galiba
Hemen hemen aynı denk gelir belki transfer zamanları haber ver transfer gününü belli oluncainşallah güzel beta hgc sonuçları görürüz
Allah razı olsunInsallah canim benim dualarimdasin Rabbim tüm bekleyen kardeslerimize versin ben yeni olmustum transfer ama dusukle sonuclandi 1 adet bekliyorum suan sizin ilk mi transfer olacak
Rabbim kolaylikla ve hayirla sana nasip etsin canim benimAllah razı olsunhepimiz yardımcı olsun Rabbim bu süreçte regli olmayı bekliyorum canım olunca kontrole gidicem sonrada sanırım transfer süreci için iğne hap vs ne veriyorlarsa ona başlarız ay sonuda transfer olurum herhalde ilk transfer olucak
Bu yolda ki herkese rabbim nasip etsin inşallah su gibi aksın işleriniz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım dualarım sizinle hepimizleRabbim kolaylikla ve hayirla sana nasip etsin canim benimbende pazartesi kontrole gidince netlesecek hala dusukten kalma lekelenmem devam ediyor sonra duphaston ve transfer inşallah.gecen ay transfer oldum ben cift embriyo 4kasim da pozitifti ama 4. Hafta dusuk oldu bu sefer tek deneyeceğiz inşallah dualarini beklerim.
Cok tesekkur ederim canimBu yolda ki herkese rabbim nasip etsin inşallah su gibi aksın işleriniz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım dualarım sizinle hepimizleyaşınız kaçtı sanırım 35 yaş altı çift transfer yapmıyorlar